Jump to content

Wi-Fi στα Starbucks απο Forthnet

greekfragma

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από DarkSaga

τα mc Donalds έχουν εθνικά πιάτα σε ολες τις χώρες φίλε και κάθε τόσο γυρνάνε κυκλικά και δοκιμαστικα τις γεύσεις των άλλων σε εμας και το αντίθετο!

απλα το ελληνικό μενού ΓΑΜΗΣΕ όπου το δοκιμάσανε!

δεν πήρα πρέφα κανένα mac να κλείνει

Τα εποχιακά (εδώ νηστήσιμα) πιάτα συμβαίνουν και στις άλλες χώρες?

Στην Νέα Μάκρη έκλεισαν.

Παιδια δεν είχα διαβάσει το ποστ, αλλα σήμερα πήγα και εγώ σαν ανθρωπος στα σταρμπακσ με την μητέρα μου... Αφου πληρώσαμε είδα το διαφημιστικο φυλλάδιο, με το που το πήρε ο υπάλληλος κάνει "Ειναι για wireless internet", εν το μεταξυ είμαι στο wireless δίκτυο του Ηρακλείου και τους γονείς μου τους έχω πρήξει, τα γέλια που ακολούθησαν δεν περιγράφονται.......:D

Έχω φίλους που δουλεύανε Mcdonald's στην Αθήνα, είχαν γυρίσει κι όλην την Ελλάδα και καλά εκπαιδεύοντας προσωπικό ως υπεύθυνοι (Θεσσαλονίκη, Κατερίνη, Κέρκυρα κ.α.) και από τις ιστορίες που μου έχουν πει δεν πρόκειτα ποτέ να πατήσω...

Στην αθήνα, ιδιαίτερα κεντρικά λένε πως είναι καθαρά...οπουδήποτε αλλού όμως είναι χάλια μάυρα...

Αρχική απάντηση από vgiozo

Έχω φίλους που δουλεύανε Mcdonald's στην Αθήνα, είχαν γυρίσει κι όλην την Ελλάδα και καλά εκπαιδεύοντας προσωπικό ως υπεύθυνοι (Θεσσαλονίκη, Κατερίνη, Κέρκυρα κ.α.) και από τις ιστορίες που μου έχουν πει δεν πρόκειτα ποτέ να πατήσω...

Στην αθήνα, ιδιαίτερα κεντρικά λένε πως είναι καθαρά...οπουδήποτε αλλού όμως είναι χάλια μάυρα...

να το γενικευσω επικυνδυνα? να πω οτι στην δουλεια μου που κοιταμε πολλα HACCP το μηνα τ0 80% των επιχειρησεων εστιασης ειναι "αχουρια"?

HACCP=?

Εγώ αναφερόμουν κυρίως στην υγιεινή των μαγειρείων, τα υλικά που χρησιμοποιούν, πόσες εβδομάδες μένει το λάδι για τηγάνισμα κτλ.

miscronald.jpg:D

HACCP = Hazard Analysis Critical Control Point, an internationally recognized and recommended approach to food safety that anticipates and prevents hazards associated with ingredients. Δηλαδη , ειναι κατευθυντηριες οδηγιες προς εταιριες "φαγητου" να το πω απλα , στο πως πρεπει να μεταχειροζονται τις πρωτες υλες-μεσα-τελικα προιοντα, να τις επεξεργαζονται-αποθηκευουν και να διανεμουν αυτες προς το κοινο(Πολυ χοντρικα )

Αρχική απάντηση από DarkSaga

σε φυλλάδιο που έιχε πέσει στα χερια μου μίλαγε για ευρυζνικές ταχύτητες απροσιόριστα και έλεγε προμυθευτείτε την κάρτα προπληρωμένου χρόνου απο τα ταμεία

είναι τσάμπα?

Σωτήρη ρίξε φως,

τιμή και ταχύτητα τι λένε?

Αν πάτε, μπορείτε να ζητήσετε 20λεπτά δωρεάν (να δείτε αν δουλεύει κι όλας!). Εγώ αυτό έκανα. Είναι 6e οι 2 ώρες και δε θυμάμαι πόσα οι 24. Αλλά αν αγοράσεις κάποιες ώρες, όταν ξαναπάς μπορείς να χρησιμοποιήσεις το υπόλοιπο. Ουσιαστικά είναι μια καρτούλα της forthnet (μπαίνεις αρχικά στη forthnet και δίνεις user name + pass) και έχεις τον αντίστοιχο χρόνο. Σαν ταχύτητες δεν το δοκίμασα πολύ, οπότε δεν ξέρω πόσο κατέβαζε.

Αρχική απάντηση από totally_wired

Ρε πάτε καλά? 6 οι 2 ώρες?

Cofe4u στην ιπποκράτους όση ώρα κάτσεις με το λαπτοπάκι σου 3. Εάν δεν είχα δουλεία να κάνω θα χτύπαγα 10ώρα.

δεν σου πα ότι τις πήρα, απλά σου πα ότι τόσο έχουν;)

coolαρε, δε σε υποχρεώνει κανένας να πάρεις. αρκετοί ξένοι το χρησιμοποιούνε πάντως.

• 8 months later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.