totally_wired Μάϊος 4, 2005 #21 Κοινοποίηση Μάϊος 4, 2005 Αρχική απάντηση από DarkSaga τα mc Donalds έχουν εθνικά πιάτα σε ολες τις χώρες φίλε και κάθε τόσο γυρνάνε κυκλικά και δοκιμαστικα τις γεύσεις των άλλων σε εμας και το αντίθετο!απλα το ελληνικό μενού ΓΑΜΗΣΕ όπου το δοκιμάσανε!δεν πήρα πρέφα κανένα mac να κλείνει Τα εποχιακά (εδώ νηστήσιμα) πιάτα συμβαίνουν και στις άλλες χώρες?Στην Νέα Μάκρη έκλεισαν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Myralis Μάϊος 4, 2005 #22 Κοινοποίηση Μάϊος 4, 2005 Παιδια δεν είχα διαβάσει το ποστ, αλλα σήμερα πήγα και εγώ σαν ανθρωπος στα σταρμπακσ με την μητέρα μου... Αφου πληρώσαμε είδα το διαφημιστικο φυλλάδιο, με το που το πήρε ο υπάλληλος κάνει "Ειναι για wireless internet", εν το μεταξυ είμαι στο wireless δίκτυο του Ηρακλείου και τους γονείς μου τους έχω πρήξει, τα γέλια που ακολούθησαν δεν περιγράφονται....... Link to comment Share on other sites More sharing options...
tristeno1416003162 Μάϊος 4, 2005 #23 Κοινοποίηση Μάϊος 4, 2005 Και στα Γιάννενα κλείσανε δις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Μάϊος 4, 2005 #24 Κοινοποίηση Μάϊος 4, 2005 Στην Γλυφαδα εν βλεπω να κλεινουν. Μαζευονται ολα τα Trendy-boyzzzz ηλικιας 13-16.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
vgiozo Μάϊος 4, 2005 #25 Κοινοποίηση Μάϊος 4, 2005 Έχω φίλους που δουλεύανε Mcdonald's στην Αθήνα, είχαν γυρίσει κι όλην την Ελλάδα και καλά εκπαιδεύοντας προσωπικό ως υπεύθυνοι (Θεσσαλονίκη, Κατερίνη, Κέρκυρα κ.α.) και από τις ιστορίες που μου έχουν πει δεν πρόκειτα ποτέ να πατήσω...Στην αθήνα, ιδιαίτερα κεντρικά λένε πως είναι καθαρά...οπουδήποτε αλλού όμως είναι χάλια μάυρα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Μάϊος 4, 2005 #26 Κοινοποίηση Μάϊος 4, 2005 Αρχική απάντηση από vgiozo Έχω φίλους που δουλεύανε Mcdonald's στην Αθήνα, είχαν γυρίσει κι όλην την Ελλάδα και καλά εκπαιδεύοντας προσωπικό ως υπεύθυνοι (Θεσσαλονίκη, Κατερίνη, Κέρκυρα κ.α.) και από τις ιστορίες που μου έχουν πει δεν πρόκειτα ποτέ να πατήσω...Στην αθήνα, ιδιαίτερα κεντρικά λένε πως είναι καθαρά...οπουδήποτε αλλού όμως είναι χάλια μάυρα... να το γενικευσω επικυνδυνα? να πω οτι στην δουλεια μου που κοιταμε πολλα HACCP το μηνα τ0 80% των επιχειρησεων εστιασης ειναι "αχουρια"? Link to comment Share on other sites More sharing options...
vgiozo Μάϊος 4, 2005 #27 Κοινοποίηση Μάϊος 4, 2005 HACCP=?Εγώ αναφερόμουν κυρίως στην υγιεινή των μαγειρείων, τα υλικά που χρησιμοποιούν, πόσες εβδομάδες μένει το λάδι για τηγάνισμα κτλ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Μάϊος 4, 2005 #28 Κοινοποίηση Μάϊος 4, 2005 HACCP = Hazard Analysis Critical Control Point, an internationally recognized and recommended approach to food safety that anticipates and prevents hazards associated with ingredients. Δηλαδη , ειναι κατευθυντηριες οδηγιες προς εταιριες "φαγητου" να το πω απλα , στο πως πρεπει να μεταχειροζονται τις πρωτες υλες-μεσα-τελικα προιοντα, να τις επεξεργαζονται-αποθηκευουν και να διανεμουν αυτες προς το κοινο(Πολυ χοντρικα ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Μάϊος 5, 2005 #29 Κοινοποίηση Μάϊος 5, 2005 Αρχική απάντηση από DarkSaga σε φυλλάδιο που έιχε πέσει στα χερια μου μίλαγε για ευρυζνικές ταχύτητες απροσιόριστα και έλεγε προμυθευτείτε την κάρτα προπληρωμένου χρόνου απο τα ταμεία είναι τσάμπα?Σωτήρη ρίξε φως,τιμή και ταχύτητα τι λένε? Αν πάτε, μπορείτε να ζητήσετε 20λεπτά δωρεάν (να δείτε αν δουλεύει κι όλας!). Εγώ αυτό έκανα. Είναι 6e οι 2 ώρες και δε θυμάμαι πόσα οι 24. Αλλά αν αγοράσεις κάποιες ώρες, όταν ξαναπάς μπορείς να χρησιμοποιήσεις το υπόλοιπο. Ουσιαστικά είναι μια καρτούλα της forthnet (μπαίνεις αρχικά στη forthnet και δίνεις user name + pass) και έχεις τον αντίστοιχο χρόνο. Σαν ταχύτητες δεν το δοκίμασα πολύ, οπότε δεν ξέρω πόσο κατέβαζε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
totally_wired Μάϊος 5, 2005 #30 Κοινοποίηση Μάϊος 5, 2005 Ρε πάτε καλά? 6 οι 2 ώρες?Cofe4u στην ιπποκράτους όση ώρα κάτσεις με το λαπτοπάκι σου 3. Εάν δεν είχα δουλεία να κάνω θα χτύπαγα 10ώρα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Μάϊος 6, 2005 #31 Κοινοποίηση Μάϊος 6, 2005 Αρχική απάντηση από totally_wired Ρε πάτε καλά? 6 οι 2 ώρες? Cofe4u στην ιπποκράτους όση ώρα κάτσεις με το λαπτοπάκι σου 3. Εάν δεν είχα δουλεία να κάνω θα χτύπαγα 10ώρα. δεν σου πα ότι τις πήρα, απλά σου πα ότι τόσο έχουν coolαρε, δε σε υποχρεώνει κανένας να πάρεις. αρκετοί ξένοι το χρησιμοποιούνε πάντως. Link to comment Share on other sites More sharing options...
madmetal Μάϊος 8, 2005 #32 Κοινοποίηση Μάϊος 8, 2005 σχετικα με την otenet εχει wifi στον σταθμο στην πατρα. αλλα επειδη δεν εχω wifi συσκευη δεν το εχω δοκιμασει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SlotKiller Φεβρουάριος 5, 2006 #33 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 5, 2006 Την otenet στο αεροδρομειο την εχει δοκιμασει κανεις? προσπαθω να συνδεθω με το laptop μου και δε μου δινει ip... κολλαει στο "acquiring ip", με φουλ σημα Link to comment Share on other sites More sharing options...
SlotKiller Φεβρουάριος 5, 2006 #34 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 5, 2006 Τελικα θελει προπληρωμενη καρτα και αυτο... ή αν εχεις vodafone, μπορεις να χρεωσεις το τηλεφωνο σου. Οι τιμες ειναι πολυ ακριβες παντως Link to comment Share on other sites More sharing options...
x-treme Φεβρουάριος 5, 2006 #35 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 5, 2006 [off-topic] Που ήταν τα πρώτα McDonalds στον κόσμο που έκλεισαν??? | | | | | |\/Στα Γιάννενα!!! Όλε!![\off-topic] Link to comment Share on other sites More sharing options...
c0nfuser Φεβρουάριος 10, 2006 #36 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 10, 2006 στο Βολο στα mc donαlds τα θυμοντουσαν μονο σε αντιαμερικανικες ποριες! ριχναν κανα αυγο κτλ οσπου εκλεισαν! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.