Jump to content

Wi-Fi στα Starbucks απο Forthnet

greekfragma

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από totally_wired [Σήμερα, στις 14:04]

Αμερικανάκια

πολυ καλη απαντηση..........οπως παντα εντος θεματος και εποικοδομητικος

:TD:

:dots: και για να σε προλαβω.......μην στειλεις ξανα περιεργα πμ :dots:

γιωργος

εμενα δεν θα με χαλαγε καθολου να ειμαι σε καφε και να σερφαρω πρωινες ωρες πριν πεταχτω στη σχολη.............

Σελω ενα ΛΑΠΤΟΠΙΔΙΟΝΝΝΝΝΝΝ:bye:

Αρχική απάντηση από totally_wired

Αμερικανάκια

Εχεις δικιο!

Αν κ οταν ερθουν τα cable k τα T1-T2-T3 ktl στην ελλαδα,απλα αγνωησετα!

Αυτα κια αν ειναι αμερικανιες.

παπουτσια απο τον τοπο σου κι ας ειναι 56Κ!

Αρχική απάντηση από mefistofelis

Starbucks στα γιαννενα ποτε ανοιγουν ειπαμε???????????????

αυριο?

:p

Αρχική απάντηση από fantacid

Εχεις δικιο!

Αν κ οταν ερθουν τα cable k τα T1-T2-T3 ktl στην ελλαδα,απλα αγνωησετα!

Αυτα κια αν ειναι αμερικανιες.

παπουτσια απο τον τοπο σου κι ας ειναι 56Κ!

XXAXAXA πολυ καλο

αλλα οταν μιμουμαστε τα αμερικανακια, μετα μην τα βριζουμε και τα λεμε ξενερωτα κλπ και ουλα τα κοσμιτικα επιθετα που στολιζουμε. Και αυτο παει κυριως στον "KING OF CHOLESTEROL" :p

σε φυλλάδιο που έιχε πέσει στα χερια μου μίλαγε για ευρυζνικές ταχύτητες απροσιόριστα και έλεγε προμυθευτείτε την κάρτα προπληρωμένου χρόνου απο τα ταμεία

είναι τσάμπα?

Σωτήρη ρίξε φως,

τιμή και ταχύτητα τι λένε?

'Eχω την εντύπωση ότι ο χαρακτηρισμός του totally_wired δεν αναφεροταν στην συνδεσιμότητα WI-FI, αλλά στην αλυσίδα καταστημάτων και συνδυαστικά στον κάπως "πομπώδη" τίτλο, που όσο νά' ναι πιο εύκολα θα τον άκουγε κανείς Αμερική-Αγγλία παρά Ελλάδα...

- Μήτσου, βάλανι ρι γουάι φάι στα Σταρμπακς...

- Κουλ χόουμι...

Απ' αυτή την άποψη είναι κάπως αστείο...

όπως αστείο μου φαίνεται πως αλυσίδες καταστημάτων παίρνουν τα κυλικεία εντός πανεπιστημίου...

...αλλά δεν χρειάζεται να έχουν όλοι πρόβλημα μ' αυτό...

...κατα τ' άλλα νομίζω πως η απάντησή του εκλήφθηκε προσωπικά...

Έπειτα καμιά τεχνολογία δεν "ανήκει" σε καμιά πολιτιστική-εθνική ομάδα, οπότε εξίσου άκυρες οι απαντήσεις στον tw όσο άκυρη κι η δική του απάντηση...

Μακάρι να επεκταθεί η χρήση του ασύρματου ιντερνετ εντός πόλης...

Α) Δεν έχουμε καφετέριες στην ελλάδα? Είναι ανάγκη να πάμε στα Starbacks?

Προφανώς όμως μιας και εκμεταλεύτηκαν τα χρήματα της EU για ανάπτυξη σε wifi ας το κάνουν να πίασει τόπο. Οι αμερικανικές αλύσιδες και γενικά οι αλυσίδες cafe/fastfood δεν έχουν καμία τύχη στην ελλάδα παρά μόνο εάν προσφέρουν/προσαρμοστούν στα δεδομένα τα ελληνικά

Τα mc-donalts κλείνουν το ένα μετά το άλλο παρόλο που η ελληνική αγορά ήταν η μοναδική που άλλαξε τα μένου της σύμφωνα με τις απαιτήσεις του κοινού.

Β) Σε καμία περίπτωση δεν είπα την έκφραση 'αμερικανάκια' για το Wifi. Χρησιμοποιω το wifi στην πολυτεχνειούπολη από την μέρα της εγκατάστασης του. (και πιο πριν σε δίαφορα hotspots με ελεύθερη πρόσβαση(!) στο internet στα κτήρια των ναυπηγών που είχαμε ανακαλύψει εκτός του Awmn).

Τέλος

Υπάρχουν και άλλα καφέ με hotspots στην Αθήνα. Χαρακτηριστικά αναφέρω το cafe4u (μιας και έχω πάει) στην ιπποκράτους. (3 όση ώρα κάτσεις) Η ταχύτητα που έπιασα εγώ ήταν 200kb/s.

Απλά όσοι θέλετε Starbacks να πάτε στα Starbacks.

Τέλος διαφωνώ με τον vgiozo διότι οι τεχνολογίες μπορεί να μην ανήκουν πάντα σε πολιτιστικές/εθνικές ομάδες αλλά υπάρχουν συνδιασμοί που είναι κλασσικοί.

Πχ japanese με φωτογραφική μηχανή.

Αλλά πχ το eurostar είναι γαλλικό. Πως να το κάνουμε.

τα mc Donalds έχουν εθνικά πιάτα σε ολες τις χώρες φίλε και κάθε τόσο γυρνάνε κυκλικά και δοκιμαστικα τις γεύσεις των άλλων σε εμας και το αντίθετο!

απλα το ελληνικό μενού ΓΑΜΗΣΕ όπου το δοκιμάσανε!

δεν πήρα πρέφα κανένα mac να κλείνει

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.