dukepapas Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 24, 2020 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 24, 2020 Παιδια να ρωτήσω επειδη ειχα τα 7ρια και χρειάστηκε να κανω δυο φορματ σε 2 pc το πρωτο πριν μερικες μερες τις πειρε κανονικα τωρα μου βγαζει συνεχεια error στο δευτερο σε νεα εγκατασταση ακομα και καινουρια windows να βαλεις εχουν σταματήσει τελιως να κατεβαζουν οτι εχει βγει εως τωρα απο uptade εχει συμβει κατι παρομοιο και σε εσας;; https://i.postimg.cc/Dwm2Lh5R/error.jpg Link to comment Share on other sites More sharing options...
p55 Σεπτέμβριος 24, 2020 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 24, 2020 SUPPORT.MICROSOFT.COM Η υποστήριξη για τα Windows 7 έληξε στις 14 Ιανουαρίου 2020 Μετά τις 14 Ιανουαρίου 2020, οι υπολογιστές με Windows 7 δεν λαμβάνουν πλέον ενημερώσεις ασφαλείας. Οι σχετικές υπηρεσίες για τα Windows 7 επίσης καταργούνται με την πάροδο του χρόνου. Για παράδειγμα, ορισμένα παιχνίδια, όπως το Τάβλι στο Internet και η Ντάμα στο Internet, καθώς και ο Ηλεκτρονικός οδηγός προγράμματος για το Windows Media Center, έχουν προγραμματιστεί να αποσυρθούν τον Ιανουάριο του 2020. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dukepapas Σεπτέμβριος 24, 2020 Author #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 24, 2020 δεν λεω για αυτα στην καρτα γραφικον μου ζηταει ενα αρχειο απο τα win που δεν το κατεβαζει........για να μπορω να περασω τους ταιλευταιους drivers της καρτας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
p55 Σεπτέμβριος 24, 2020 #4 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 24, 2020 Τι σου ζητάει ακριβώς? Ποια κάρτα είναι? Μιλάμε για λαπτοπ ή πι σι ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dukepapas Σεπτέμβριος 24, 2020 Author #5 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 24, 2020 (edited) λοιπον ευχαριστώ πρωτίστως για το ενδιαφέρον πρεπει να περασεις αυτο για να τις δει........... Windows6.1-KB3102810-x64 Έγινε επεξεργασία Σεπτέμβριος 24, 2020 από dukepapas 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
slalom Σεπτέμβριος 25, 2020 #6 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 25, 2020 Ψαχνεις με τον κωδικο και βρισκεις τη λυση, γνωστο θεμα ειναι Link to comment Share on other sites More sharing options...
dukepapas Σεπτέμβριος 27, 2020 Author #7 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 27, 2020 μμμ ναι αλλα οχι για ολα το pc μου το πειρε το λαπτοπ ομως δεν το δεχαιτε δεν ξερω γιατι...... ναι πρεπει να ξερεις και καλα αγγλικά για να μπορέσεις να το ψαξεις σε ξενα φορουμ το θεμα ειναι ομως οτι αυτο τωρα πρεπει να προέκυψε και οχι απο καιρο..........γιατι εγω πριν 1.5 εβδομάδα που ειχα κανει ενα φορματ το ειχε παρει......τωρα εγινε οτι εγινε Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts