Qlim4X Μάϊος 4, 2005 #21 Κοινοποίηση Μάϊος 4, 2005 Αρχική απάντηση από daospi Για δείτε εδώ...’τοιμα bug πλακα πλακα και εγω αν αλαξω καποιες ρυθμησεις εχω δει απο -40 εος 170 Link to comment Share on other sites More sharing options...
theHitma@n Μάϊος 15, 2005 Author #22 Κοινοποίηση Μάϊος 15, 2005 Εχω αλλη μια απορια σχετικα με το προγραμμα που ξεχναγα να την ρωτησω. Τελικα μπορω μεσα απο το προγραμμα να αυξομειωσω τις στροφες των ανεμιστηρων μου? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qlim4X Μάϊος 15, 2005 #23 Κοινοποίηση Μάϊος 15, 2005 ναι μονο αν ειναι συνδεδεμενα πανο στην μητρικη σου και τα 3 καλοδια απο τον ανεμιστιρα και οχι μονο το rpm signal Link to comment Share on other sites More sharing options...
theHitma@n Μάϊος 15, 2005 Author #24 Κοινοποίηση Μάϊος 15, 2005 Αρχική απάντηση από D.J.AleXXX_gr ναι μονο αν ειναι συνδεδεμενα πανο στην μητρικη σου και τα 3 καλοδια απο τον ανεμιστιρα και οχι μονο το rpm signal Μωρε και εγω πανω στην μητρικη συνδεω τον ανεμιστηρα μαζι και με τα 3 καλωδια αλλα μειωνω τον ανεμιστηρα απο 100% σε 70% ας πουμε και οι στροφες παραμενουν οι ιδιες! Εσυ Αλεξ καραφερνεις να ριχνεις τις στροφες μεσα απο το προγραμμα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
haris1984 Μάϊος 15, 2005 #25 Κοινοποίηση Μάϊος 15, 2005 επισης πηγαινε βιος να δεις την καθε θερμοκρασια σε idle και μετα μολις μπεις windows ανοιξε το σπιντφαν και αντιστοιχησε τις θερμοκρασιες κι ετσι θα καταλαβεις ποια ειναι ποια... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qlim4X Μάϊος 15, 2005 #26 Κοινοποίηση Μάϊος 15, 2005 με την asus p4c800-e dlx μια χαρα τα καταφερνωτωρα φγια την albatron δεν ξερω...πιο τσιπακι εχει ξη μιτρικη σου για να βλεπεις θερμοκρασιες ρευματα και στροφες???\εμενα πχ εχει τις winbond Link to comment Share on other sites More sharing options...
theHitma@n Μάϊος 15, 2005 Author #27 Κοινοποίηση Μάϊος 15, 2005 Και εμενα τις winond πρεπει να εχει. Καπου το ειχα δει πιο παλια να γραφει κατι για winbond. Που μπορω να το κοιταξω για να σιγουρευτω? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qlim4X Μάϊος 15, 2005 #28 Κοινοποίηση Μάϊος 15, 2005 στο manual τις μιτρικης σου... η αν κανεις κανα search στον γουγλη Link to comment Share on other sites More sharing options...
theHitma@n Μάϊος 15, 2005 Author #29 Κοινοποίηση Μάϊος 15, 2005 Αρχική απάντηση από D.J.AleXXX_gr στο manual τις μιτρικης σου... η αν κανεις κανα search στον γουγλη Πραγματι winbond εχω.Το ειδα στο manual. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qlim4X Μάϊος 15, 2005 #30 Κοινοποίηση Μάϊος 15, 2005 Αρχική απάντηση από theHitma@n Πραγματι winbond εχω.Το ειδα στο manual. μπορεις να μας πεις και πιο μοντελο??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
theHitma@n Μάϊος 15, 2005 Author #31 Κοινοποίηση Μάϊος 15, 2005 Αρχική απάντηση από D.J.AleXXX_gr μπορεις να μας πεις και πιο μοντελο??? Θα σου γραψω οτι ακριβως μου γραφει και το manual. Winbond Super I/O<W83697HF> Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgos_cupra Μάϊος 15, 2005 #32 Κοινοποίηση Μάϊος 15, 2005 Ρε Hitman τι δουλια εχει ενα thread για το speedfan στο "Internet, web works & programming" Φιλικα Παντα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.