Jump to content

Βοηθεια με το SpeedFan

theHitma@n

Recommended Posts

Οταν ξεκιναω το speedfan μου βγαζεις τις εξης θερμοκρασιες:

Temp1--->37C

Temp2--->50C

Temp1--->64C

Local Temp--->40C

Remote Temp--->8C

Temp1--->51C

Αυτα μου βγαζει. Ξερω σιγουρα οτι οι 2 πρωτες θερμοκρασιες αντιστοιχουν σε Mobo και επεξεργαστη. Οι αλλες τι ρολο βαρανε??? Ειδικα εκεινο το 64C καθολου δεν μου αρεσει:...:. Ας με βοηθησει καποιος plz :bye: .

Αρχική απάντηση από theHitma@n

Αlbatron KX600Pro

οραιααααααααααααα..........................................

τωρα θα περιμενεις να σου απαντισει καπιος που εχει την ιδια με εσενα για να μην σου λεμε μπαρουφες οι υπολιποι....

Αρχική απάντηση από Braveheart1980

Καποιο αλλο προγραμμα δοκιμασες?

ΜΒΜ?

σωστο αυτο...............

η μητρικη δεν ειχε κανα προγραματακι???

απο BIOS τι βλεπεις???

Ισως καποιο που σου δινει η Albatron?

Η μητρικη μου δεν ειχε κανενα προγραμμα. Το ΒΙΟS, το EVEREST και το SpeedFan λενε τις ιδιες θερμοκρασιες. Απο εκει καταλαβα οτι οι 2 πρωτες θερμοκρασιες που λεει το Speedfan ειναι η μητρικη και ο επεξεργαστης. Οι αλλες δεν ξερω τι ειναι. Οχι δεν το εχω χρησιμοποιησει το ΜΒΜ

Φίλαράκο άκου,όπως και εσύ είπες,τα 2 πρώτα είναι MOBO kai CPU,τα υπόλοιπα είναι ένα για HDD και ένα για VGA(τουλάχιστον σε εμένα αυτά έχει)

Απλά σε άλλους βάζει διαφορετικά ονόματα!!!!!

Όσο για να δεις ποιο αντιστοιχει στο καθένα είναι λίγο δύσκολο,εγώ τα συο πρώτα τα κατάλαβα όπως και εσύ,μετά για τον HDD έκανα δοκιμές με κάτι φαν και έβλεπα την θερμοκρασία να πέφτει,και τέλος για την VGA δεν το έψαξα καθόλου:tomato: ,αλλά αν κάτσεις και σκεφτείς ότι το μόνο άλλο εξάρτημα που έχει μείνει με επεξεργαστή(έτσι ώστε να μπορεί να δώσει πληροφορίες)καταλήγεις στην VGA...!!!!!Μπορεί να έχω άδικο αλλά αυτά τα συμπεράσματα έχω βγάλει:flower: :flower:

Αρχική απάντηση από morius

Φίλαράκο άκου,όπως και εσύ είπες,τα 2 πρώτα είναι MOBO kai CPU,τα υπόλοιπα είναι ένα για HDD και ένα για VGA(τουλάχιστον σε εμένα αυτά έχει)

Απλά σε άλλους βάζει διαφορετικά ονόματα!!!!!

Όσο για να δεις ποιο αντιστοιχει στο καθένα είναι λίγο δύσκολο,εγώ τα συο πρώτα τα κατάλαβα όπως και εσύ,μετά για τον HDD έκανα δοκιμές με κάτι φαν και έβλεπα την θερμοκρασία να πέφτει,και τέλος για την VGA δεν το έψαξα καθόλου:tomato: ,αλλά αν κάτσεις και σκεφτείς ότι το μόνο άλλο εξάρτημα που έχει μείνει με επεξεργαστή(έτσι ώστε να μπορεί να δώσει πληροφορίες)καταλήγεις στην VGA...!!!!!Μπορεί να έχω άδικο αλλά αυτά τα συμπεράσματα έχω βγάλει:flower: :flower:

υπαρχει περιπτοσει να ειναι θερμοκρασια απο mosfets η απο κανα εσθητιρα εξωτερικης θερμοκρασιας..........

Αρχική απάντηση από Braveheart1980

Δεν εμπιστευομαι τους αισθητηρες

Μονο το θερμομετρακι!

αυτο ειναι μια γενικη αληθεια................

ο ενας θα κλεβει ο αλλος θα προσθετη και ουτο καθε ξης

Πιο παλια μου εγραφε ΗDD--->_C, πριν κατι μερες ομως που αλλαξα IDE στον σκληρο τωρα δεν μου λεει θερμοκρασια!! Λογικα το LocalTemp πρεπει να ειναι η VGA. Αλλα οι αλλες τι ειναι? Καποια πρεπει να ειναι η θερμοκρασια περιβαλλοντος. Ποια ομως?

Αρχική απάντηση από theHitma@n

Πιο παλια μου εγραφε ΗDD--->_C, πριν κατι μερες ομως που αλλαξα IDE στον σκληρο τωρα δεν μου λεει θερμοκρασια!! Λογικα το LocalTemp πρεπει να ειναι η VGA. Αλλα οι αλλες τι ειναι? Καποια πρεπει να ειναι η θερμοκρασια περιβαλλοντος. Ποια ομως?

Αναλογα την Μainboard ειναι αυτο στην msi μου βλεπει δισκο ενω στη asus οχι.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.