YDinopoulos Δημοσιεύτηκε Μάϊος 3, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάϊος 3, 2005 Τους κραζουμε για ταλαιπωρια και οτι αργουν να κανουν την δουλεια τους. Σε μενα εγινε το αναποδο... Μεγαλη Πεμπτη εκανα τηλεφωνικη αιτηση για αναβαθμιση προσβασης σε 512. Μου ειπαν 2-3 εργασιμες. Καταλαβα τελος αυτης της εβδομαδας. Στην Τελλας, εστειλα φαξ με την αιτηση την Μ.Παρασκευη.... Τωρα κατεβαζω με 49-52kbps! Τι να πω! Τους βγαζω το καπελο..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malkav Μάϊος 3, 2005 #2 Κοινοποίηση Μάϊος 3, 2005 Μάλιστα, η αλήθεια να λέγεται.'Οταν πριν τέσσερις μήνες έβαλα ADSL τους παίρνω τηλ. Τετάρτη βραδάκι 8.30πμ για να ενέργοποιήσουν γραμμή-σύνδεση και όταν ρώτησα ποτε θα είναι όλα έτοιμα, μου είπαν 2-3 εργάσιμες.Ωραία λέω, έχω χρόνο να αγοράσω το ZyXELάκι μου και το spliter.Δεν πρόλαβα, Πέμπτη πρωί με παίρνουν τηλ. πως είναι όλα έτοιμα.Just ΜΠΡΑΒΟ.:clap: :clap: :clap: Link to comment Share on other sites More sharing options...
gtr_84 Μάϊος 3, 2005 #3 Κοινοποίηση Μάϊος 3, 2005 Αρχική απάντηση από YDinopoulos Τους κραζουμε για ταλαιπωρια και οτι αργουν να κανουν την δουλεια τους. Σε μενα εγινε το αναποδο... Μεγαλη Πεμπτη εκανα τηλεφωνικη αιτηση για αναβαθμιση προσβασης σε 512. Μου ειπαν 2-3 εργασιμες. Καταλαβα τελος αυτης της εβδομαδας. Στην Τελλας, εστειλα φαξ με την αιτηση την Μ.Παρασκευη.... Τωρα κατεβαζω με 49-52kbps! Τι να πω! Τους βγαζω το καπελο..... Λογικα κατεβαζεις με 49-52 kbyte και οχι kbps.Παντως απο την εξυπηρετηση του οτε ειμαι τερμα ικανοποιημενος.Πηρα το conn-x το Οκτωβριο και μου το συνδεσανε Φεβρουαριο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dagalidis Μάϊος 3, 2005 #4 Κοινοποίηση Μάϊος 3, 2005 Μακάρι να ήταν ο κανόνας και όχι η εξαίρεση ..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qlim4X Μάϊος 3, 2005 #5 Κοινοποίηση Μάϊος 3, 2005 ο ΠΟΤΕ ειναι αναλογα τα κεφια τουτην πρωτη φορα για adsl μου πηρε 2 μηνεςκαι την δευτερι 3 μερες Link to comment Share on other sites More sharing options...
mefistofelis Μάϊος 3, 2005 #6 Κοινοποίηση Μάϊος 3, 2005 Αρχική απάντηση από Dagalidis [Σήμερα, στις 23:25] Μακάρι να ήταν ο κανόνας και όχι η εξαίρεση ..... Θα αργησει δυστυχως να συμβει αυτο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Μάϊος 3, 2005 Author #7 Κοινοποίηση Μάϊος 3, 2005 Αρχική απάντηση από Dagalidis Μακάρι να ήταν ο κανόνας και όχι η εξαίρεση ..... Πολυ σωστα ! @ gtr_84 Ναι... Λαθακι απο την χαρα μου ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Braveheart1980 Μάϊος 3, 2005 #8 Κοινοποίηση Μάϊος 3, 2005 Μη σας πω τι εχω τραβηξει εγω με τον πΟΤΕ γιατι θα σιχτιριζω νυχτιατικα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qlim4X Μάϊος 4, 2005 #9 Κοινοποίηση Μάϊος 4, 2005 Αρχική απάντηση από Braveheart1980 Μη σας πω τι εχω τραβηξει εγω με τον πΟΤΕ γιατι θα σιχτιριζω νυχτιατικα! για λεγε να δουμε και την δικια σου ιστορια............. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Μάϊος 4, 2005 #10 Κοινοποίηση Μάϊος 4, 2005 Αρχική απάντηση από D.J.AleXXX_gr για λεγε να δουμε και την δικια σου ιστορια............. οχι ασε καλυτερα, ξερω τι θα πει σε γενικες γραμμες ολο τα ιδια και ιδια θα ακουμε? σαν τις ελληνικες ταινιες εχει καταντησει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qlim4X Μάϊος 4, 2005 #11 Κοινοποίηση Μάϊος 4, 2005 Αρχική απάντηση από ea6gka οχι ασε καλυτερα, ξερω τι θα πει σε γενικες γραμμες ολο τα ιδια και ιδια θα ακουμε? σαν τις ελληνικες ταινιες εχει καταντησει. αφου ζουμε στην ελλαδα τι να κανουμε.......ελληνικο διμοσιο ρε συς........... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.