sstav Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 14, 2020 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 14, 2020 Αναζητώ κάποιο πρόγραμμα (freeware) ή αν γίνεται τον τρόπο για τα γνωστά προγράμματα acrobat/foxit reader όπου θα μπορείς να επιλέξεις ένα κομμάτι - τμήμα -εικόνα μιας σελίδας Pdf ή καλύτερα να την ξεχωρίσεις σε δύο/τρεις/περισσότερες και να τις εκτυπώσεις ξεχωριστά. Δεν θέλω να χωρίσω τις σελίδες Pdf μεταξύ τους αλλά το περιεχόμενο μιας σελίδας. Δεν θέλω να το κάνω με printscreen/picpick τραβώντας φωτογραφίες /save as ... ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ εκ των προτέρων Link to comment Share on other sites More sharing options...
salde Σεπτέμβριος 14, 2020 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 14, 2020 Μήπως σε βοηθά κάτι από αυτά που αναφέρονται στο PDFelement PDF.WONDERSHARE.COM @PDFelement the best Acrobat alternative PDF editor! Κάτι όπως Free PDF Cutter Download WWW.WEENYSOFT.COM Weeny Free PDF Cutter Download - a free PDF cutter software to cut a big PDF document into small pieces - 100% Free 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
slalom Σεπτέμβριος 14, 2020 #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 14, 2020 πριν 53 λεπτά, το μέλος sstav έγραψε: Δεν θέλω να το κάνω με printscreen/picpick τραβώντας φωτογραφίες /save as ... Ο λογος? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sstav Σεπτέμβριος 14, 2020 Author #4 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 14, 2020 χρονοβόρο... θέλω μεγάλα αρχεία σχεδιων να γίνουν εκτυπώσεις σε Α4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
slalom Σεπτέμβριος 18, 2020 #5 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 18, 2020 Δε θες να τα βγαλεις σε plotter? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sstav Σεπτέμβριος 18, 2020 Author #6 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 18, 2020 ΌΧΙ...θέλω να τα χωρίσω σε 4 , 6, 8 φύλλα Α4 που αν τα ενώσω θα συμπίπτουν όλες οι γραμμές... Link to comment Share on other sites More sharing options...
jax7480 Σεπτέμβριος 18, 2020 #7 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 18, 2020 Ειναι κατι που θελεις να μπορεις να κανεις συνεχεια ή ειναι μια φορα και τελος; Link to comment Share on other sites More sharing options...
sstav Σεπτέμβριος 18, 2020 Author #8 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 18, 2020 συνέχεια όχι ...αλλά 4-5 φορές το έτος... Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickthegr Σεπτέμβριος 18, 2020 #9 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 18, 2020 Αν στο Acrobat πάρεις την επιλογή εκτύπωσης poster στην επιλογή χαρτιού, ανάλογα το αρχικό μέγεθος του αρχείου σου, μπορείς να το κάνεις μικρότερα, αρκεί να το στείλεις σε κάποιον pdf εκτυπωτή (πχ pdf creator ή MS print to pdf). Το δοκίμασα από Α0 σε Α4 και από Α4 σε Α5, Α6. Έχεις το αρχικό αρχείο σε περισσότερες σελίδες σε pdf. Αν η σκέψη είναι να επιλέγεις τα σημεία που θες για σελίδες μάλλον θες κάτι άλλο. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sstav Σεπτέμβριος 18, 2020 Author #10 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 18, 2020 αυτό το τελευταίο θα ήταν ιδανικό... Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickthegr Σεπτέμβριος 18, 2020 #11 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 18, 2020 Πρόχειρος τρόπος, από το pdf με snapshot (φωτογραφία περιοχής που επιλέγεις) και επικόλληση σε αρχείο εικόνας -> pdf printer (λίγο μπακάλικος αλλά δουλεύει .. δεν είναι για πολλές φορές όμως ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
schumifer Σεπτέμβριος 19, 2020 #12 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 19, 2020 On 9/14/2020 at 10:57 AM, sstav said: ... Δεν θέλω να το κάνω με printscreen/picpick τραβώντας φωτογραφίες /save as ... ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ εκ των προτέρων 20 hours ago, nickthegr said: Πρόχειρος τρόπος, από το pdf με snapshot (φωτογραφία περιοχής που επιλέγεις) και επικόλληση σε αρχείο εικόνας -> pdf printer (λίγο μπακάλικος αλλά δουλεύει .. δεν είναι για πολλές φορές όμως ) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts