Jump to content

Αγορά πλαινού window για το case...

f117

Recommended Posts

Χρόνια πολλά!!Θα ήθελα να μου πείτε που μπορώ να βρώ side window για το case μου!θέλω να πειραματιστώ βλέπετε..... To κουτί μ είναι το Heroichi CI-6A19 μαύρο.και μήπως ξέρετε κανένα μαγαζί να φτίαχνει plexy κατά παραγγελία :) ευχαριστώ:help:

Πω πω αυτο το ποστ μου θήμησε το lab οπως ηταν πριν 1 1/2 χρονο:rolleyes: :rolleyes: .Τεσπα φιλε θα παρεις ενα μαρκαδωρο και θα σημαδεψεις που ακριβως θες να κωψεις το παραθειρο και μετα με μια ηλεκτρικη σεγα ή κανα dremelακι με ενυσχημενο δισκο κοπης για σιδερο θα το κοψεις.:) :)

Α ξεχαστηκα..:o :o πλεξυ μπορεις να βρεις σε πολυ καλες τιμες σε μια αποθηκη με πλεξυ που ειναι πανω στη πειραιως. μετα το εργοστασιο της sato με τα επιπλα ειναι ενα γωνιακο βενζηναδικο (εκει που δουλευουν μονο γυναικες;) ;) ;):innocent: ).Ε εκει θα κανεις δεξια και στα 40 μετρα ειναι μια μεγαλη πινακιδα που λεει plexiglass με μεγαλα μπλε γραμματα.Αν σου πουν οτι και καλα δεν κοβουν λιανικη πες με εστειλε το παληκαρη με το μηχανακι μου ερχετε συχνα και αγοραζει απο σας.

:):):):):) σε ευχαριστω πολύ ορε!:D:D:D:D πρέπει να βρω κλιπακια κ για το παραθυρι λοοοολ :):p exei douleia ! ευχαριστώ!#!ίσως να βάλω κ βενζίνη στο βενζινάδικο...........

Αρχική απάντηση από F117 [Σήμερα, στις 11:03]

:):):):):) σε ευχαριστω πολύ ορε!:D:D:D:D πρέπει να βρω κλιπακια κ για το παραθυρι λοοοολ :):p exei douleia ! ευχαριστώ!#!ίσως να βάλω κ βενζίνη στο βενζινάδικο...........

αν εννοεις τα αγκιστρα ασφαλισης..

δεν χρειαζονται...

αρκουν για να το συγκρατησουν τα δυο thumbscrews που εχει το πλαινο στο πισω μερος..

thumbscrews ειναι κοπρίτη αυτα τα βιδάκια που έχει πίσω κ τα ξεβιδώνεις με το χέρι ε?εσύ κοπρίτη μήπως ξέρεις κανα μαγαζί να πουλάει πλαινά?ετοιμα?οχι plexy

Αρχική απάντηση από F117 [Σήμερα, στις 11:39]

thumbscrews ειναι κοπρίτη αυτα τα βιδάκια που έχει πίσω κ τα ξεβιδώνεις με το χέρι ε?εσύ κοπρίτη μήπως ξέρεις κανα μαγαζί να πουλάει πλαινά?ετοιμα?οχι plexy

ναι αυτες οι βιδες αρκουν για να κρατησουν το πλαινο μια χαρα (Κι εγω ετσι το ειχα)

οσο για το πλαινο νομιζω το εχω δει κι εγω παλαιοτερα στα μαγαζια που προανεφερε ο Haris

αλλα δεν θυμαμαι να σου πω κατι πιο συγκεκριμενο...

Βρηκα ομως στο e-shop του Naftilos computers αυτο εδω

δεν λεει εαν το εχει σε μαυρο αλλα αν μη τι αλλο με 27 αξιζει κι ας θελει και βαψιμο....[

Για να μην δημιουργηθεί κανένα μπέρδεμα ο F117 λεει ότι έχει το 6A19 που είναι midi tower και στο link που δώθηκε έχει το πλαινο απο 6919 που είναι tower.

επειδή έψαξα και εγώ για το συγκεκριμένο πλαινο δεν υπάρχει πουθενά.

Αρχική απάντηση από etheo [Σήμερα, στις 15:30]

Για να μην δημιουργηθεί κανένα μπέρδεμα ο F117 λεει ότι έχει το 6A19 που είναι midi tower και στο link που δώθηκε έχει το πλαινο απο 6919 που είναι tower.

επειδή έψαξα και εγώ για το συγκεκριμένο πλαινο δεν υπάρχει πουθενά.

εχεις δικιο φιλε μου...

το link που εδωσα ειναι για το πλαινο του full Ηeroichi.

F-117 Γραψε λαθος..

(παρτους βεβαια ενα τηλ. μπας κι εχουν και το μικρο αφου εχουν το μεγαλο .. ποτε δεν ξερεις)

Αρχική απάντηση από Κοπρίτης

(παρτους βεβαια ενα τηλ. μπας κι εχουν και το μικρο αφου εχουν το μεγαλο .. ποτε δεν ξερεις)

δεν φέρνουν (αντιπροσωπεία) πια το μικρό (6Α19), μόνο το μεγάλο (6919)....

Αρχική απάντηση από spc [Σήμερα, στις 15:49]

δεν φέρνουν (αντιπροσωπεία) πια το μικρό (6Α19), μόνο το μεγάλο (6919)....

εννοεις το πλαινο ετσι?

ελπιζω να μην καταργησανε και το κουτακι? (6Α19)

@F117

Παντως ειτε το καταργησανε ειτε δεν το βρισκεις

δεν ειναι και τιποτα να το φτιαξεις μονος σου...

και καλυτερο κιολας, χωρις βιδες και στις διαστασεις που εσυ επιθυμεις...

ψαξε λιγακι στο φορουμ "Cases,psus' and mods"

και θα βρεις σιγουρα απο ιδεες και τροπους μεχρι και τα εργαλεια και τα υλικα που θα χρειαστεις..

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.