Jump to content

MONITOR LG L 1980Q 19'' TFT

tor

Recommended Posts

• Replies 69
  • Created
  • Last Reply

Παιδία μόλις σήμερα ήρθε...Σχεδιαστικά είναι απο τις καλύετρες που έχω δεί...Αυτή την στιγμη την δοκιμάζω...Σε παιχνίδια δεν έχω παρατηρήσει το παραμικρό (action simulation κλπ)...Σε DVD μου άρεσε...Και το μαύρο είναι μαύρο...(Ολα βέβαια είναι προσωπικές εκτιμήσεις!!!!!)

Παρατήρησα όμως οτι το κάτω μέρος είναι ελάχιστα πιο φωτεινό απο το πάνω (backlight πρόβλημα???) Την έχω συνδέσει με DVI καλώδιο στα 60 (το καλώδιο το είχε η οθόνη!)

Υπάρχει περίπτωση εαν την συνδέσω αναλογικά να μειώσω το πρόβλημα????? (το οποίο δεν είναι και τόσο τραγικό)

Αρχική απάντηση από apnea [Σήμερα, στις 18:11]

Παιδία μόλις σήμερα ήρθε...Σχεδιαστικά είναι απο τις καλύετρες που έχω δεί...Αυτή την στιγμη την δοκιμάζω...Σε παιχνίδια δεν έχω παρατηρήσει το παραμικρό (action simulation κλπ)...Σε DVD μου άρεσε...Και το μαύρο είναι μαύρο...(Ολα βέβαια είναι προσωπικές εκτιμήσεις!!!!!)

Παρατήρησα όμως οτι το κάτω μέρος είναι ελάχιστα πιο φωτεινό απο το πάνω (backlight πρόβλημα???) Την έχω συνδέσει με DVI καλώδιο στα 60 (το καλώδιο το είχε η οθόνη!)

Υπάρχει περίπτωση εαν την συνδέσω αναλογικά να μειώσω το πρόβλημα????? (το οποίο δεν είναι και τόσο τραγικό)

με γειες:T:

περιμενουμε αν οχι ενα ριβιου τουλαχιστον μερικες φωτογραφιες:T:

καλοδουλευτη.........:clap:

Αρχική απάντηση από apnea

Όχι, καμια σχέση το DVI με το ''πρόβλημα'' που περιγράφεις.

Μερικές φωτογραφίες.

Η συμπεριφορά της στα παιχνίδια είναι παρα πάρα πολύ καλή (Συγκρινόμενη πάντα με την 19 CRT που είχα πρίν). Βέβαια το "πρόβλημα" με την φωτεινότητα στην κάτω δεξια γωνία παραμένει αλλά με την χρήση δεν γίνεται αντιληπτό.

post-2610-1416071904,2219_thumb.jpg

Παιδιά μόλις μου ήρθε και μένα ! Πραγματικά είναι απίστευτη.. Είναι ένα έργο τέχης... Και η απόδοση είναι φοβερή ! Το μόνο που δεν ξέρω γιατί συμβαίνει είναι οτι δεν μου βγάζει τα 75 Hz στην ανάλυση (παρόλο που έχω περάσει τον driver από το CD) ... Μου βγάζει μόνο τα 60 Hz... Φίλε apnea μπορείς να μου πεις τί γίνεται με την δικιά σου ? Εγώ εχω βάλει τον driver "LG 1980Q (digital)" από το CD αλλά μόνο 60 Hz έχει επιλογή στην 1280x1024 ....

Αρχική απάντηση από Alkis27

DVI 60 Hz ?? Δεν το λέει αυτό πουθενά στο manual... Η Samsung 172X που είχα πριν έβγαζε επιλογές 70 και 75 Hz στην 1280x1024 με DVI...

το dvi ειναι παντα στα 60 hz σε ολες τις οθονες..

Αρχική απάντηση από spc

δεν το έχω πετύχει (DVI @ 75)

αλλά anyway, μην το ψάχνεις παραπάνω 60 είναι το καλύτερο (ακόμα και στο αναλογικό)

μιας και ειμαι ψιλοασχετος...καλυτερο απο ποια αποψη?

δεν προσφερουν τιποτα τα παραπανω hertz ειτε σε αναλογικο ειτε σε dvi?

• 2 weeks later...

Παιδια όσοι πήραν 1780q kai 1980q:

Εκτός απο παιχνίδια πως πάνε οι οθόνες αυτές; Σε office, internet κλπ

Είναι κουραστικές και με εμφανή διαφορά απο pva, sips panel για χρήση γραφείου;

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.