tor Δημοσιεύτηκε Μάϊος 3, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάϊος 3, 2005 TI ΓΝΩΜΗ ΕΧΕΤΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΚΑΙ ΑΝ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΙΣ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ ΤΟΥ.ΤΗΝ ΘΕΛΩ ΓΙΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΚΑΙ VIDEO. Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Μάϊος 3, 2005 #2 Κοινοποίηση Μάϊος 3, 2005 Δεν έχει έρθει ακόμα Ελλάδα (αναμένεται από μέρα σε μέρα εδώ και 1-2 μήνες).... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sa1901 Μάϊος 3, 2005 #3 Κοινοποίηση Μάϊος 3, 2005 Κοίτα και την NEC 19" 1970GXhttp://www.infoshop.gr/product.asp?PrID=207272 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kheadas Μάϊος 3, 2005 #4 Κοινοποίηση Μάϊος 3, 2005 Έχει έρθει Ελλάδα, την έχει και το computer4u, και το mgmanager και μερικά άλλα.Και εγω θα την παραγγείλω μέσα στο μήνα, λογικά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Braveheart1980 Μάϊος 3, 2005 #5 Κοινοποίηση Μάϊος 3, 2005 Απλα κορυφη! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mill Μάϊος 4, 2005 #6 Κοινοποίηση Μάϊος 4, 2005 Εχει ερθει στις αποθηκες καταστηματων Ελλαδα εδω και μια βδομαδα παντως...Αντε να το δει κανενας να μας πει γνωμη! Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Μάϊος 4, 2005 #7 Κοινοποίηση Μάϊος 4, 2005 Αρχική απάντηση από Kheadas Έχει έρθει Ελλάδα, την έχει και το computer4u, και το mgmanager και μερικά άλλα.''την έχει'' στο site / κατάλογο, όχι στην αποθήκη....Αρχική απάντηση από Mill Εχει ερθει στις αποθηκες καταστηματων Ελλαδα εδω και μια βδομαδα παντως... που την έχεις δει; γιατί, απ' 'οσο ξέρω, η οθόνη δεν έχει έρθει ακόμη στην αντιπροσωπεία... Link to comment Share on other sites More sharing options...
morfeas-dsl- Μάϊος 4, 2005 #8 Κοινοποίηση Μάϊος 4, 2005 Την παρειγγειλε φιλος μου απο multirama εδω και 8 μερες και ενω πληρωσε του ειπαν πως εχουν ελλειψη λογω πολλων παραγγελιων και θα την εχει σε λιγες μερες.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mill Μάϊος 4, 2005 #9 Κοινοποίηση Μάϊος 4, 2005 200 κομματια μονο ειχαν multirama :turn: Ειχα παρει και ειχα ρωτησει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Μάϊος 4, 2005 #10 Κοινοποίηση Μάϊος 4, 2005 Αρχική απάντηση από morfeas-dsl- Την παρειγγειλε φιλος μου απο multirama εδω και 8 μερες και ενω πληρωσε του ειπαν πως εχουν ελλειψη λογω πολλων παραγγελιων και θα την εχει σε λιγες μερες.. οι γνωστές απατεωνιές....μια ζωή ξεφτίλες θα είναι αυτοί οι άνθρωποι..... :tomato: η οθόνη δεν έχει έρθει ακόμα στην αντιπροσωπεία και ούτε ξέρουν πλέον πότε (καθώς αναμένεται από μέρα σε μέρα εδώ και 1-2 μήνες πλέον) sorry για το ύφος αλλά πρόκειται για καθαρή και συνειδητή κοροϊδία (και μάλιστα από συγκεκριμένους με βεβαρυμμένο παρελθόν ακριβώς στα ίδια πράγματα....) EDIT: Αρχική απάντηση από Mill 200 κομματια μονο ειχαν multirama :turn: Ειχα παρει και ειχα ρωτησει. είχες δει κανένα ποτέ μπροστά σου σε μαγάζι; αν ναι, παίρνω πίσω τα μισά απ' όσα είπα (τα άλλα μισά παραμένουν λόγω βεβαρυμμένου παρελθόντος αλλά και είσπραξη χρημάτων για προιόν που δεν υπάρχει σε στοκ - έστω και αν υπήρχε και τελείωσε) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mill Μάϊος 4, 2005 #11 Κοινοποίηση Μάϊος 4, 2005 Oχι δεν ειδα μπροστα μου! Και ξερω τι εννοεις...Συμφωνω και επαυξανω! Χωσε! Το ξερουμε πως ειναι για πολλες :tomato: :jump: Link to comment Share on other sites More sharing options...
knight_77 Μάϊος 4, 2005 #12 Κοινοποίηση Μάϊος 4, 2005 Η πλακα ειναι οτι αντι να αποφευγουμε τετοια μαγαζια, συνεχιζουμε και αγοραζουμε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
apnea Μάϊος 4, 2005 #13 Κοινοποίηση Μάϊος 4, 2005 Εγώ περιμένω απο Παρασκευή σε Παρασκευή.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Braveheart1980 Μάϊος 4, 2005 #14 Κοινοποίηση Μάϊος 4, 2005 Αρχική απάντηση από apnea [Σήμερα, στις 00:13] Εγώ περιμένω απο Παρασκευή σε Παρασκευή.. Για τη μεγαλη Παρασκευη των παλαιοημερολογιτων σε βλεπω!!!!!!!!!!:X: :X: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vagouridis Μάϊος 5, 2005 #15 Κοινοποίηση Μάϊος 5, 2005 Τα μουλτιραμα της γειτονιας ειχαν μια για επιδειξη παντως... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angeldust Μάϊος 5, 2005 #16 Κοινοποίηση Μάϊος 5, 2005 Ποιος είπε οτι δεν έχει έρθει ακόμα η οθόνη? Παπατζιλίκια της αντιπροσωπείας είναι αυτά για να πουλήσουν απόθεμα παλαιότερων μοντέλων.www.infoshop.grΤην έχει πάρει ενας συνάδελφος απο'κει αρχές Απριλίου... Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Μάϊος 5, 2005 #17 Κοινοποίηση Μάϊος 5, 2005 Αρχική απάντηση από Angeldust Ποιος είπε οτι δεν έχει έρθει ακόμα η οθόνη? Παπατζιλίκια της αντιπροσωπείας είναι αυτά για να πουλήσουν απόθεμα παλαιότερων μοντέλων.www.infoshop.grΤην έχει πάρει ενας συνάδελφος απο'κει αρχές Απριλίου... μου κάνει τρομερή εντύπωση αυτό που λες γιατί ξέρω από 1ο χέρι ότι δεν έχουν έρθει ακόμα καθόλου κομμάτια Ελλάδα.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sa1901 Μάϊος 5, 2005 #18 Κοινοποίηση Μάϊος 5, 2005 Αρχική απάντηση από Angeldust Ποιος είπε οτι δεν έχει έρθει ακόμα η οθόνη? Παπατζιλίκια της αντιπροσωπείας είναι αυτά για να πουλήσουν απόθεμα παλαιότερων μοντέλων. Τι σκαρφίζονται... :devil: Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Μάϊος 5, 2005 #19 Κοινοποίηση Μάϊος 5, 2005 Αρχική απάντηση από sa1901 Τι σκαρφίζονται... :devil: δεν νομίζω ότι ισχύει στην συγκεκριμένη περίπτωση (αλλά και γενικά είναι δύσκολο να εφαρμοστεί στον τομέα της πληροφορικής με τον ρυθμό των αλλαγών που υπάρχουν αλλά και - βασικά - λόγω των πολλών εναλλακτικών επιλογών αλλά και εισαγωγών του ίδιου προιόντος) Link to comment Share on other sites More sharing options...
morfeas-dsl- Μάϊος 5, 2005 #20 Κοινοποίηση Μάϊος 5, 2005 Η οθονη απο οτι ειπαν στο φιλο μου ηρθε σημερα στην αποθηκη τους και πως θα την εχει τη τριτη.Θα δειξει.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.