Jump to content

MONITOR LG L 1980Q 19'' TFT

tor

Recommended Posts

• Replies 69
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από Kheadas

Έχει έρθει Ελλάδα, την έχει και το computer4u, και το mgmanager και μερικά άλλα.

''την έχει'' στο site / κατάλογο, όχι στην αποθήκη....

Αρχική απάντηση από Mill

Εχει ερθει στις αποθηκες καταστηματων Ελλαδα εδω και μια βδομαδα παντως...

που την έχεις δει; γιατί, απ' 'οσο ξέρω, η οθόνη δεν έχει έρθει ακόμη στην αντιπροσωπεία...

Αρχική απάντηση από morfeas-dsl-

Την παρειγγειλε φιλος μου απο multirama εδω και 8 μερες και ενω πληρωσε του ειπαν πως εχουν ελλειψη λογω πολλων παραγγελιων και θα την εχει σε λιγες μερες..

οι γνωστές απατεωνιές....μια ζωή ξεφτίλες θα είναι αυτοί οι άνθρωποι..... :tomato: :tomato:

η οθόνη δεν έχει έρθει ακόμα στην αντιπροσωπεία και ούτε ξέρουν πλέον πότε (καθώς αναμένεται από μέρα σε μέρα εδώ και 1-2 μήνες πλέον)

sorry για το ύφος αλλά πρόκειται για καθαρή και συνειδητή κοροϊδία (και μάλιστα από συγκεκριμένους με βεβαρυμμένο παρελθόν ακριβώς στα ίδια πράγματα....)

EDIT:

Αρχική απάντηση από Mill

200 κομματια μονο ειχαν multirama :turn: Ειχα παρει και ειχα ρωτησει.

είχες δει κανένα ποτέ μπροστά σου σε μαγάζι;

αν ναι, παίρνω πίσω τα μισά απ' όσα είπα (τα άλλα μισά παραμένουν λόγω βεβαρυμμένου παρελθόντος αλλά και είσπραξη χρημάτων για προιόν που δεν υπάρχει σε στοκ - έστω και αν υπήρχε και τελείωσε)

Ποιος είπε οτι δεν έχει έρθει ακόμα η οθόνη? Παπατζιλίκια της αντιπροσωπείας είναι αυτά για να πουλήσουν απόθεμα παλαιότερων μοντέλων.

www.infoshop.gr

Την έχει πάρει ενας συνάδελφος απο'κει αρχές Απριλίου...

Αρχική απάντηση από Angeldust

Ποιος είπε οτι δεν έχει έρθει ακόμα η οθόνη? Παπατζιλίκια της αντιπροσωπείας είναι αυτά για να πουλήσουν απόθεμα παλαιότερων μοντέλων.

www.infoshop.gr

Την έχει πάρει ενας συνάδελφος απο'κει αρχές Απριλίου...

μου κάνει τρομερή εντύπωση αυτό που λες γιατί ξέρω από 1ο χέρι ότι δεν έχουν έρθει ακόμα καθόλου κομμάτια Ελλάδα....

Αρχική απάντηση από Angeldust

Τι σκαρφίζονται... :devil:

Αρχική απάντηση από sa1901

Τι σκαρφίζονται... :devil:

δεν νομίζω ότι ισχύει στην συγκεκριμένη περίπτωση (αλλά και γενικά είναι δύσκολο να εφαρμοστεί στον τομέα της πληροφορικής με τον ρυθμό των αλλαγών που υπάρχουν αλλά και - βασικά - λόγω των πολλών εναλλακτικών επιλογών αλλά και εισαγωγών του ίδιου προιόντος)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.