oxide Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 4, 2008 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 4, 2008 γεια σας μορτες... εδω και λιγο/αρκετο καιρο ψαχνω ρακορ 1/2 τα κλασικα για υδροψυξη και δεν μπορω να βρω πουθενα... συγκεριμενα θεωρω οτι ειναι πολυ απλο υδραυλικο εξαρτημα(καποιοι λενε κατι για καταστηματα αερα δεν κτλβα καλα ομως) πειτε μου αμα ξερετε καποιο καταστημα να παω να τα παρω να κανω την δουλεια μου γτ εχω απελπιστει... καλαμαρια ειμαι αλλα παω και μακριουτσικα αμα ειναι... ΥΓ.εκτος απο αυτο με ενδιαφερουν και ετσι διαφορα αλλα εξαρτηματακια (υδραυλικα) αλλα τα ρακορ προεχουν.. ευχαριστω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vatos_locos Αύγουστος 4, 2008 #2 Κοινοποίηση Αύγουστος 4, 2008 σε χρωματοπωλεία θα βρεις αν δεν έχει κάντους παραγγελία 10 κομμάτια να σου φέρουν αν είσαι Αθήνα πες μου ξέρω ένα που φέρνει με 0.60€ το ένα Link to comment Share on other sites More sharing options...
oxide Αύγουστος 4, 2008 Author #3 Κοινοποίηση Αύγουστος 4, 2008 θεσσαλονικη ειμαι ... αυτο με την παραγγελια δεν το χα σκεφτει..αμα δεν βγαλω ακρη.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
eleven Αύγουστος 4, 2008 #4 Κοινοποίηση Αύγουστος 4, 2008 Ρακορ πιθανοτατα θα βρεις στον ΑκριτιδηΕιναι επι της Μοναστηριου με κατευθυνση δυτικα πριν τον σταθμο των τραινωνΕναλακτικα μπορείς να ρωτήσεις στην Γιαννιτσών,έχει αρκετά μαγαζία σχετικά με το είδος Link to comment Share on other sites More sharing options...
oxide Αύγουστος 4, 2008 Author #5 Κοινοποίηση Αύγουστος 4, 2008 ευχαριστω ολους..θα το ψαξω και θα ενημερωσω Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeVasil Αύγουστος 4, 2008 #6 Κοινοποίηση Αύγουστος 4, 2008 Ρακορ πιθανοτατα θα βρεις στον ΑκριτιδηΕιναι επι της Μοναστηριου με κατευθυνση δυτικα πριν τον σταθμο των τραινων Εναλακτικα μπορείς να ρωτήσεις στην Γιαννιτσών,έχει αρκετά μαγαζία σχετικά με το είδος Ειχα παει και εγω εκει στον Ακριτιδη και στην Γιανιτσων.. Δεν ειχε καλα ρακορ (μικρα σε διατομη για τα λαστιχα που χρησιμοπουμε)..και ολοι μου εδιναν ρακορ G 3/8 με συστολη σε G 1/4.:D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Artist_ Αύγουστος 10, 2008 #7 Κοινοποίηση Αύγουστος 10, 2008 και ολοι μου εδιναν ρακορ G 3/8 με συστολη σε G 1/4.:D αυτά φοράω και στα δύο ψυγεία. 6 ευρώ όλη η ζημιά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Heatspreader Μάϊος 14, 2010 #8 Κοινοποίηση Μάϊος 14, 2010 Παιδιά σχετικά με ρακόρ και λάστιχα.Έχω Ρακόρ 1/2 και λάστιχα τα παρακάτω, αλλά σε κόκκινα.http://www.plaisio.gr/Computers/Tuning/Watercooling-Acc/Tubing/PrimoChill-Tubing-Primoflex-Pro-1-2-Id-3-4-Od-Uv-Green-PFLEX-12-G.htmΜιας και έχω κάνει όλο το PC χωρίς χρώματα, λαμπάκια και ιστορίες, σκέφτομαι να κάνω και τους σωλήνες μαύρους.Αυτοί μπαίνουν στο κύκλωμά μου?http://www.plaisio.gr/Computers/Tuning/Watercooling-Acc/Tubing/Tygon-Tubing-R3400-19-1-12-7-Black-1M.htmΑυτό που μου κάνει εντύπωση, είναι ότι όταν έστησα την υδρόψυξη τα ρακόρ του μπλοκ μου είναι πιο μεγάλα από τα λάστιχα, αλλά παρόλα αυτά έμπαιναν μία χαρά και μάλιστα σφήνωναν πολύ!Σε περίπτωση που πάρω μικρότερο λάστιχο θα είναι καλύτερα?Σκέφτομαι να πάρω 3 μέτρα από αυτό.Τι λέτε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Artist_ Μάϊος 14, 2010 #9 Κοινοποίηση Μάϊος 14, 2010 http://www.chilledpc.co.ukΈχει καλές τιμές και ότι πάρεις +7 ευρώ τα μεταφορικά για Ελλάδα.Δεν συμφέρει να δώσεις 15 ευρώ το μέτρο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Heatspreader Μάϊος 14, 2010 #10 Κοινοποίηση Μάϊος 14, 2010 Ωραία... Ας πούμε τώρα ότι θα βάλω διάφανο λάστιχο. Ποιο από όλα είναι πολύ καλό? Ποιο υγρό είναι καλύτερο αν βάλω τελικά χρωματιστό? Τόσο καιρό το είχα αποφύγει και έβαζα μόνο WFI, για να μη βαφτούν τα parts. Από την άλλη το έκανα όλο μαύρο το PC μιας και βαρέθηκα τα χρώματα. Το είχα έτσι πριν λίγους μήνες: Link to comment Share on other sites More sharing options...
eleven Μάϊος 15, 2010 #11 Κοινοποίηση Μάϊος 15, 2010 Παιδιά σχετικά με ρακόρ και λάστιχα.Έχω Ρακόρ 1/2 και λάστιχα τα παρακάτω, αλλά σε κόκκινα.http://www.plaisio.gr/Computers/Tuning/Watercooling-Acc/Tubing/PrimoChill-Tubing-Primoflex-Pro-1-2-Id-3-4-Od-Uv-Green-PFLEX-12-G.htmΤα συγκεκριμένα λάστιχα έχουν 1/2"(12.7mm) εσωτερική διάμετρο ,τα ρακόρ σουέχουν 14 mm εξωτερική γιαυτό και είναι πολύ σφιχτά.Μιας και έχω κάνει όλο το PC χωρίς χρώματα, λαμπάκια και ιστορίες, σκέφτομαι να κάνω και τους σωλήνες μαύρους.Αυτοί μπαίνουν στο κύκλωμά μου?http://www.plaisio.gr/Computers/Tuning/Watercooling-Acc/Tubing/Tygon-Tubing-R3400-19-1-12-7-Black-1M.htmΤι λέτε?Αυτά έχουν 19,1mm εξωτερική και 12,7 mm εσωτερική ,οπότε ισχύει οτι και παραπάνω.Σε περίπτωση που πάρω μικρότερο λάστιχο θα είναι καλύτερα?Σκέφτομαι να πάρω 3 μέτρα από αυτό.Τι λέτε?Τα ίδια λάστιχα έβαλες στο link. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Heatspreader Μάϊος 15, 2010 #12 Κοινοποίηση Μάϊος 15, 2010 Ναι το ξέρω ότι έβαλα το ίδιο link. Το έκανα για να τονίσω αυτό που θέλω μήπως κάποιος δεν καταλάβει.Ωραία να είναι σφιχτά το θέλω!Μόλις όμως μου είπες ότι τα Tygon Tubing R3400 19,1/12,7 είναι πιο ογκώδη και κάτι τέτοιο δεν με βολεύει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Heatspreader Μάϊος 15, 2010 #13 Κοινοποίηση Μάϊος 15, 2010 Επίσης θέλω να ρωτήσω αν τα Compression Fittings χωράνε στο Eleven block μου και στο Reservoir τα οποία είναι έχουν τις τρύπες αρκετά κοντά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
eleven Μάϊος 15, 2010 #14 Κοινοποίηση Μάϊος 15, 2010 Για ποιά Compression Fittings μιλάμε?Στο μπλόκ το σπείρωμα για τα ρακόρ είναι 1/4G ,οπότε και τα Compression Fittings πρέπει να έχουν το ίδιο σπείρωμα .Στο μπλόκ η απόσταση μεταξύ των ρακόρ είναι 22mm . Για το tank αν θυμάμαι καλά είναι κάπου κοντά στα 30mm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Heatspreader Μάϊος 15, 2010 #15 Κοινοποίηση Μάϊος 15, 2010 Αυτά λέω.Επίσης δεν έχω το δικό σου Reservoir. Απλά και σε αυτό που έχω οι τρύπες είναι πολύ κοντά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
xrist Μάϊος 15, 2010 #16 Κοινοποίηση Μάϊος 15, 2010 Σκέφτομαι να πάρω 3 μέτρα από αυτό.Τι λέτε?Αυτά έβαλα και γω τελευταίαΑν και ''αλμυρά'' είναι πολύ εύκαμπτα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Heatspreader Μάϊος 16, 2010 #17 Κοινοποίηση Μάϊος 16, 2010 Αξίζουν ρε συ xrist τα λεφτά τους λες?Παρά είναι αλμυρά! Link to comment Share on other sites More sharing options...
eleven Μάϊος 16, 2010 #18 Κοινοποίηση Μάϊος 16, 2010 Αυτά λέω.Επίσης δεν έχω το δικό σου Reservoir. Απλά και σε αυτό που έχω οι τρύπες είναι πολύ κοντά.Βαση των τεχνικών χαρακτηριστικών τους αν τα βάλεις στο μπλόκ τα ρακόρ θα εφάπτονται και θα βιδώσουν απολύτως οριακά.Αν σου τύχουν αυτά που έχουν 22,2mm εξωτερική δεν θα βιδώσουν γιατι θα βρίσκουν λόγο μεγαλύτερης εξωτερικής διαμέτρου.Στο τανκ σου τώρα , μετρησε την απόσταση (κέντρο-κέντρο απο τα ρακόρ)Αν είναι πάνω απο 22.7 mm θα βιδώσουν .Technical data:- Thread: G1/4- Outer diameter of fitting: 22-22,2mm- Lenght: 27mm- G1/4 thread lenght: 4,5mm- Inlet hole ID: 11mmFor tubes:Metric:- ID 12mm; OD 16mm- ID 11,1mm; OD 15,9mmInch:- ID 15/32"; OD 5/8"- ID 7/16", OD 5/8" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Heatspreader Μάϊος 16, 2010 #19 Κοινοποίηση Μάϊος 16, 2010 Δεν θα βάλω τελικά.Όπως τα λες είναι, οπότε δεν θέλω να είμαι οριακά και αν θα χωρέσει τελικά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.