serpico75 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 8, 2020 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 8, 2020 Καλησπερα. Ανεβάζω τέτοια ώρα το θέμα, διότι είναι ανάγκη να εκτυπώσω ίσως και απόψε το χαρτί τού τίτλου. Ψάχνω να εκτυπώσω το χαρτί (ένα μόνο χαρτί) που έχει μαζεμένες τις έξι δόσεις τού ΕΝΦΙΑ και την ταυτότητα οφειλής. Όλα αυτά σε ένα μόνο Α4. Βρίσκω στο login τις δόσεις, αλλά μου βγάζει εκτύπωση κάθε Α4 και μία δόση. Εγώ θέλω όπως 2019 και παλαιότερα:σε ένα Α4 όλες οι δόσεις με την ταυτότητα οφειλής. Μπορείτε να με βοηθήσετε να το βγάλω; Ευχαριστώ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
schumifer Σεπτέμβριος 9, 2020 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 9, 2020 Δεν ξέρω αν το κάνει το σύστημα του τάξις. Αν όχι τότε bullzip, εκτύπωση σε εικόνα, και συγκερασμός των εικονών σε ένα word ή ppoint Α4 και εκτύπωση Link to comment Share on other sites More sharing options...
serpico75 Σεπτέμβριος 9, 2020 Author #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 9, 2020 (edited) Ευχαριστώ για την απάντηση. Δικό μου το λάθος. Οι δόσεις που κοίταζα, ήταν για φόρο εισοδήματος. Μίλησα με τον λογιστή. Ο ΕΝΦΙΑ δεν έχει βγει ακόμα. Έγινε επεξεργασία Σεπτέμβριος 9, 2020 από serpico75 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Σεπτέμβριος 9, 2020 #4 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 9, 2020 Περιμένω να πληρώσω και με άγχωσες, θέλω να προλάβω το 2% της έκπτωσης ΕΝΦΙΑ λογικά από βδομάδα θα βγει. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
serpico75 Σεπτέμβριος 9, 2020 Author #5 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 9, 2020 (edited) 1 hour ago, sotiris said: Περιμένω να πληρώσω και με άγχωσες, θέλω να προλάβω το 2% της έκπτωσης Και γω αυτό το 2% περιμένω για να αγοράσω το turbo επεξεργαστή που ονειρεύομαι μηνες τώρα Έγινε επεξεργασία Σεπτέμβριος 9, 2020 από serpico75 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GriGaS Σεπτέμβριος 9, 2020 #6 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 9, 2020 Δεν θα έχει έκπτωση ο ΕΝΦΙΑ 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts