athandria Δημοσιεύτηκε Μάϊος 3, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάϊος 3, 2005 Για σας παίδες σαν πιστεύω να με δεχτείτε στην διάρκεια με κάποιες ερωτήσεις που σίγουρα θα έχω σαν αρχάριος.Σαν πρώτη γνωριμία είμαι από την Θεσσαλονίκη 30 ετών και το όνομα μου είναι Σάκης.Λοιπόν έχω το έξις σύστημα 1)FULL ATX GX03BBAW (BLACK) 2)ZALMAN ZM400B-SILEMT 400W3)ASUS P5AD2-E PREMIUM4)P4(s775)/64BIT (3.2GHZ)5)COOLER ZALMAN 7700-CU6)ASUS PCI EXP 6600GT-1287)2 x 512 RAM DDR2 PC2 4200-5338)2 x SATA 160GB SEAGATE9)WIRELESS OPT 3.0 GR (ΠΛΗΚ/ΓΙΟ)10)LG L1950S11)PREXTON PX116A12)NEC ND-3500AG13)V-STREAM TV883 Link to comment Share on other sites More sharing options...
PGM Μάϊος 3, 2005 #2 Κοινοποίηση Μάϊος 3, 2005 Καλως ηρθες Σακη στην παρεα μας. Μολις ανακαλυψες ενα ζεστο και φιλικο περιβαλλον απο ατομα ετοιμα να σου λυσουν οποια μελλοντικη σου απορια ...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Solid Snake Μάϊος 3, 2005 #3 Κοινοποίηση Μάϊος 3, 2005 Καλος ορισες στο Thelab :flower: Γιατι ομως εκανες νεο θεμα? Μπορουσες καλιστα να γραψεις στο "πειτε οτι θελετε" που βρισκεται στο off-topic. Link to comment Share on other sites More sharing options...
skelos1416003162 Μάϊος 3, 2005 #4 Κοινοποίηση Μάϊος 3, 2005 μια χαρα ειναι το pcακι σουΚαλως σε βρικαμε Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Μάϊος 3, 2005 #5 Κοινοποίηση Μάϊος 3, 2005 Αρχική απάντηση από athandria Για σας παίδες - αρχάριος - πρώτη γνωριμία -είμαι από την Θεσσαλονίκη 30 ετών και το όνομα μου είναι Σάκης. Αρχική απάντηση από PGM Καλως ηρθες Σακη στην παρεα μας. Μολις ανακαλυψες ενα ζεστο και φιλικο περιβαλλον απο ατομα ετοιμα να σου Κόψε κάτι Παναγιώτη, θα παρεξηγηθούμε.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
PGM Μάϊος 3, 2005 #6 Κοινοποίηση Μάϊος 3, 2005 " Ηθελα να γραψω οποια μελλοντικη σου αναγκη" αλλα μετα ειδα οτι εισαι online και το εσβησα. :D:D.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Μάϊος 3, 2005 #7 Κοινοποίηση Μάϊος 3, 2005 Αρχική απάντηση από PGM Καλως ηρθες Σακη στην παρεα μας. Μολις ανακαλυψες ενα ζεστο και φιλικο περιβαλλον απο ατομα ετοιμα να σου λυσουν οποια μελλοντικη σου απορια ...... ^^ Σορρυ για το :OT: αλλα γιατι μου θυμιζει ροζ αγγελια? Ααααβαδιστα και ετσι Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stratos Μάϊος 3, 2005 #8 Κοινοποίηση Μάϊος 3, 2005 Αρχική απάντηση από PGM [Σήμερα, στις 19:29] Καλως ηρθες Σακη στην παρεα μας. Μολις ανακαλυψες ενα ζεστο και φιλικο περιβαλλον απο ατομα ετοιμα να σου λυσουν οποια μελλοντικη σου απορια ...... Εμενα δε μου ειπατε τετοια οταν ηρθα.....:cry: :cry: :cry: :cry: Link to comment Share on other sites More sharing options...
morius Μάϊος 3, 2005 #9 Κοινοποίηση Μάϊος 3, 2005 Αρχική απάντηση από Stratos [Σήμερα, στις 19:37] Εμενα δε μου ειπατε τετοια οταν ηρθα.....:cry: :cry: :cry: :cry: Ούτε εμένα :( :( ΩΧ το ξέχασα καλώς ήλθες φιλαράκο:flower: Link to comment Share on other sites More sharing options...
PGM Μάϊος 3, 2005 #10 Κοινοποίηση Μάϊος 3, 2005 Stay on topic pls....Και να θυμαστε , ο λαμπης σας αγαπαει ολους !! Δεν κανει διακρισεις , η αγαπη του μοιραζετε το ιδιο σε ολα τα μελη . Σας αγαπαει βρε! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qlim4X Μάϊος 3, 2005 #11 Κοινοποίηση Μάϊος 3, 2005 Καλως ηρθες στην παρεα μας Αρχική απάντηση από spc Κόψε κάτι Παναγιώτη, θα παρεξηγηθούμε.... αυτον τον τιπο μην το περνεις και πολυ στα σοβαρα ειναι λιγο χαχας λολολολολολ Link to comment Share on other sites More sharing options...
K.K Μάϊος 3, 2005 #12 Κοινοποίηση Μάϊος 3, 2005 Μια χαρά είναι το συστηματάκι σου. Όσο για το καλοσώρισμα στο έκανα στο άλλο σου post. Link to comment Share on other sites More sharing options...
magicman Μάϊος 3, 2005 #13 Κοινοποίηση Μάϊος 3, 2005 καλως ηρθες και απο μενα φιλε μου! Link to comment Share on other sites More sharing options...
xrist Μάϊος 3, 2005 #14 Κοινοποίηση Μάϊος 3, 2005 Αρχική απάντηση από PGM Stay on topic pls.... Και να θυμαστε , ο λαμπης σας αγαπαει ολους !! Δεν κανει διακρισεις , η αγαπη του μοιραζετε το ιδιο σε ολα τα μελη . Σας αγαπαει βρε! ........Και θα κανει οτι ειναι δυνατον για να γινει ευχαριστη η διαμονη σας στο φορουμ. Καλως ηρθες athandria Link to comment Share on other sites More sharing options...
fantacid Μάϊος 3, 2005 #15 Κοινοποίηση Μάϊος 3, 2005 που να εβαζες κ καμια (αποκαλυπτικη) φοτο μαζι με τα specs του συστηματος σου,εκει να δεις καλωσοριμα..........αλλα επειδη δεν εβαλες θα σου πω μονο τα τυπικα:καλως ηρθες στον λαμπη! Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Μάϊος 3, 2005 #16 Κοινοποίηση Μάϊος 3, 2005 Μήπως από το συγκεκριμένο πόστ, λείπει η ερώτηση που ήθελε να κάνει ο φίλος μας; Link to comment Share on other sites More sharing options...
magicman Μάϊος 3, 2005 #17 Κοινοποίηση Μάϊος 3, 2005 ναι, αλλα ειναι το πρωτο του thread. θα ξεχασε να αναφερει τις ερωτησεις που ηθελε να κανει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Τζώρτζης Μάϊος 4, 2005 #18 Κοινοποίηση Μάϊος 4, 2005 καλώς ήρθες!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Solid Snake Μάϊος 4, 2005 #19 Κοινοποίηση Μάϊος 4, 2005 Αρχική απάντηση από PGM [Χθες, στις 19:55] Stay on topic pls....Και να θυμαστε , ο λαμπης σας αγαπαει ολους !! Δεν κανει διακρισεις , η αγαπη του μοιραζετε το ιδιο σε ολα τα μελη . Σας αγαπαει βρε! Λολ,PGM μου εφτιαξες τη μερα!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.