spH3RiCal Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 8, 2020 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 8, 2020 Καλησπέρα, Έχω εναν Xerox 6500 και εδω και δυο μερες το magenta εκτυπωνεται οπως βλεπετε στην εικονα. Το προβλημα παρουσιαστηκε μολις εβαλα ενα συμβατο toner οποτε το μυαλο μου πηγε κατευθειαν σε προβλημα του toner. Ομως αφενως συνεχιστηκε και οταν το αλλαξα με αλλο (απο σειρα που δε μου παρουσιασε προβληματα) αφετερου τα υπολοιπα της σειρας του πρωτου τυπωνουν μια χαρα κατι που με κανει να σκεφτομαι οτι ισως ειναι θεμα εκτυπωτη. Any ideas? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Efialtis Σεπτέμβριος 8, 2020 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 8, 2020 Μήπως έχει ξεχωριστό τύμπανο για κάθε χρώμα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
dellman Σεπτέμβριος 8, 2020 #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 8, 2020 (edited) το imaging unit το εχεις αλλάξει? Έγινε επεξεργασία Σεπτέμβριος 8, 2020 από dellman Link to comment Share on other sites More sharing options...
spH3RiCal Σεπτέμβριος 8, 2020 Author #4 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 8, 2020 Εχει ξεχωριστα ναι. Δε νομιζω να το εχουμε αλλαξει, αλλα ξερω οτι βγαζει error αν υπαρχει προβλημα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Efialtis Σεπτέμβριος 8, 2020 #5 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 8, 2020 Εγώ θα καθάριζα ή άλλαζα το τύμπανο για να δω αν κάνει το ίδιο. Μετά είναι εργασία τεχνικού ίσως. 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dellman Σεπτέμβριος 9, 2020 #6 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 9, 2020 Αυτό που είπε ο από πάνω 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
spH3RiCal Σεπτέμβριος 9, 2020 Author #7 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 9, 2020 Θα δοκιμασω καθαρισμο, γιατι τα τυμπανα ειναι ολα μαζι (Imaging unit) και κοστιζουν παραπανω απο οτι ενας καινουριος εκτυπωτης. Link to comment Share on other sites More sharing options...
spH3RiCal Σεπτέμβριος 10, 2020 Author #8 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 10, 2020 Φαινεται να εστρωσε με τις οδηγιες του βιντεο - https://www.youtube.com/watch?v=UsLoupDYMIE 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts