athandria Δημοσιεύτηκε Μάϊος 3, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάϊος 3, 2005 Λοιπόν δεν ξερό αν υπάρχει πρόβλημα με τα xp pro και όχι τα xp64bit αλλά το pc κολλάει για μερικά δευτερόλεπτα και επανέρχεται στην ποιο προχωρημένη εντολή που του έχω δόση δηλ το έχω και σε δίκτυο με τον παλιό μου και ενώ το καινούργιο κολάι στο παλιό το βλέπω τρέχει στο παιχνίδι joint operation της κάρτας γραφικών και δεν μου το κάνει μόνο στο δίκτυο το κάνει και μόνο του όταν είναι στο ιντερνετ word κτλ.Να προσθέσω αυτό που υποψιάζομαι ήρθε ένας φίλος και έκανε τους δίσκους raid0 και φαίνεται σαν ένας 320 που στην συνέχεια τον έκανε παρτισιον σε 3 κομμάτια .μηποσ η καρτα γραφικων?Εγώ κάτι λιγα κατάλαβα από αυτά που είπα εσείς?1)FULL ATX GX03BBAW (BLACK) 2)ZALMAN ZM400B-SILEMT 400W3)ASUS P5AD2-E PREMIUM4)P4(s775)/64BIT (3.2GHZ)5)COOLER ZALMAN 7700-CU6)ASUS PCI EXP 6600GT-1287)2 x 512 RAM DDR2 PC2 4200-5338)2 x SATA 160GB SEAGATE9)WIRELESS OPT 3.0 GR (ΠΛΗΚ/ΓΙΟ)10)LG L1950S11)PREXTON PX116A12)NEC ND-3500AG13)V-STREAM TV883 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Solid Snake Μάϊος 3, 2005 #2 Κοινοποίηση Μάϊος 3, 2005 Αρχική απάντηση από athandria [Σήμερα, στις 19:17] Εγώ κάτι ληγα κατάλαβα από αυτά που είπα εσείς? Λιγα πραματα........:devil: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stratos Μάϊος 3, 2005 #3 Κοινοποίηση Μάϊος 3, 2005 Πριν ερθει ο φιλος σου, κολλαγε??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
athandria Μάϊος 3, 2005 Author #4 Κοινοποίηση Μάϊος 3, 2005 Μόλις το πήρα πρώτη εγκατάσταση Link to comment Share on other sites More sharing options...
athandria Μάϊος 4, 2005 Author #5 Κοινοποίηση Μάϊος 4, 2005 Να συμπληρώσω κάτι που πρόσεξα τελευταία και δεν ξέρω αν παίζει ρόλο ότι μετά από 1 η 2 ωρες λειτουργίας έχω την εντύπωση ότι δεν κολλάει εκτός αν έτυχε ας μου απαντήσει κάποιος τι μπορεί να είναι και τι μπορώ να προσθέσω στην ερώτηση για να σας δώσω να καταλάβετε, Link to comment Share on other sites More sharing options...
kreach Μάϊος 5, 2005 #6 Κοινοποίηση Μάϊος 5, 2005 Λοιπόν, το θέμα είναι να δούμε ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ κάνει το PC να κολλάει...Πάτα μία Ctrl + Alt + Del Αν το CPU είναι 100% ή ο δείκτης της RAM είναι παραπάνω από 1GB , δες ποιό πρόγραμμα το προκαλλεί και κάνε End Process... αλλά έχεις καλό PC οπότε λίγο απίθανο, αν δεν τον έχει "πειράξει" ο φίλος σου (με ένα κάρο λογισμικά, overclocking 'η γενικώς με πράγματα τα οποία εσένα δεν σου χρειάζονταιΚάνε αν θές κανένα Defragment, Disk Check κτλ και κανένα έλεγχο για κανένα ύπουλο πρόγραματάκι που να υπονομεύει το σύστημα !Ο παλιός σου ο υπολογιστής, ΠΟΣΟ παλιός είναι ? Για έλεξε και αυτόνΤο σύστημα δούλευε και πριν έρθει ο φίλος σου ?Βασικά, για να σου κάνει ο φίλος σου Raid και ιστορίες προφανώς κάτι γνωρίζει από Υπολογιστές. Πες του να μπει στο TheLAB και να μας περιγράψει τί ακριβώς τρέχει με το PC μπας και βγαλλουμε άκρη Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.