Jump to content

ΑSUS CT-479 η υπεροχη των INTEL <<AMD not friendly>>

Qlim4X

Recommended Posts

• Replies 436
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από doctor [Σήμερα, στις 17:12]

δηλαδή συμφωνα με τα λεγόμενα σου ....οι έξυπνοι πεφτουν στα ματια των άλλων :)

για να στο πω πιο κοσμια,ο βλακας για εσένα για καποιον πιο βλάκα είναι έξυπνος.

Είπα να μην ξαναγράψω αλλά....

Λέει Ότι κάποιον που εσύ θεωρείς βλάκα...αυτός είναι έξυπνος για κάποιον πιο βλάκα...

Αρχική απάντηση από Nos-Dio [Σήμερα, στις 18:43]

ακριβως επειδη δεν υπαρχει συγκριση...γιατι τον αναφερεις???Μηπως θες να πεις οτι αν ηταν ο Dothan 478 socket θα ηταν καλυτερα τα πραγματα???Αν ειναι αυτο συμφωνω και εγω μαζι σου...απο εκει και περα οποιαδηποτε συγκριση με Athlon Xp ειναι ατυχης..

Καλά την κολοκυθιά θα παιξουμε τώρα. :D

Λεω πώς ο a-xp mobile πούλησε υπο διαφορετικές συνθήκες απο ότι προσπαθεί να πουλήσει ο dothan . [κατανοητός μέχρι εδω ?]

Ο axp mobile καταρχήν αγοραζόταν απο τον υποψήφιο χρήστη ΚΑΙ ΕΜΠΑΙΝΕ ΣΤΗΝ ΜΗΤΡΙΚΗ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ . ούτε adaptores ουτε συγκεκριμένη μητρικη [δεν παιρνουν όλες adaptora ..] ουτε άλλες ασυμβατότητες [pcexpress VS agp ] .

Επίσης ο αγοραστής του axp mobile ΕΚΑΝΕ ΟΝΤΩΣ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ οπως είπες εσύ σωστα οι xp-m

είχαν τα 2.5ghz στο καλημέρα. Δεν κάνανε ΒΗΜΑΤΑ ΠΙΣΩ .....

Ο χρήστης AMD είχε 2 επιλογές ... η axp-m η fx51-53........[τα είπαμε παραπάνω γιαυτους , ήτανε φθηνοι ...]

Τέλος στην φωτό τι θέλεις να μου δείξεις ότι ο axp3200 [2ετίας....] είναι πιο αργός απο τον P4 520 & p4 640 ??? [150 & 260 ευρω αντιστοίχως ???]

Γιατί αν θέλεις να μου δείξεις αυτό εγώ θα δώ και το άλλο ..... Τον 939 3.0+ [120-130 ευρώ ] που έχει και τον p4-520 & p4-530 & p4-630 & p4-640 .

65539im.png

Για τον 939 3500+ δεν σχολιάζω...... [τους έχει όλους απο κάτω ,,,, τους π4 ]

μου φαινετε οτι ολοι εχουνε κολλησει με το PiFast, SuperPi blah blah... μηπως ηρθε η ωρα να πιουμε κανα τσαϊ... ? :alien:

Athens...με το συγκριτικο αυτο θελω να σου δειξω οτι ο Dothan ο οποιος στα games απο οτι φαινεται τα παει εξισου καλα με τους Α64 αν οχι αυτους τα παει με τους Π4 οποτε bye bye ΑΧΠ...του ριχνει στα αυτια με λιγα λογια.

Γενικα αυτο που θελω να πω....ξεχνα τον αυτον...αυτος ειναι εκτος συναγωνισμου εδω και καιρο..οτι και να συγκρινεις μαζι του δεν λεει οποτε αστο,γενικα σε ενα θρεαντ που μιλαμε για επιδοσεις και bench τι δουλεια εχει ο ΑΧΠ(απλος η Μ)...

Επισης μην χρισημοποιεις τις τιμες οπου σε συμφαιρει....

Ρε φίλε Ελληνικά μιλάω , δεν χρησιμοποιώ τον axp-m σαν benchmark . Συγκεκριμένα κάποιος είπε οτι ο dothan είναι φάση mobile πως ήταν ο axp mobile παλαιοτερα .

Ε δεν είναι τι να κάνουμε . [ουτε σε συμβατότητα ουτε σε value ουτε σαν μακροπρόθεσμη αγορα ούτε σαν τίποτα. Τον αγοράζεις τώρα , τρέχεις κανα 2 πι και αύριο δεν ξέρεις τι σου ξημερώνει . Ούτε απο θέμα vga ούτε απο θέμα πλατφόρμας ούτε απο ΤΙΠΟΤΑ]

Δεν παίρνω τις τιμές όπου με συμφέρει . Μπορείς να αποδείξεις ότι το κάνω αυτό απο τα λεγόμενα μου .?

Το ότι ο 939 στα 3.0 + ρίχνει σε πολλαπλάσια σε κόστος cpu της $ΝΤΕΛ δεν το σχολίασες.

Το ότι ο 939 στα 3.5 είναι μπροστά απο ΟΛΑ ΤΑ ΙΝΤΕΛ πάλι δεν το σχολίασες . [στο bench που έκανες επισύναψη μην αρχίσεις με τπτ encoding και τέτοια. ]

Aν κατάλαβες τι ήθελα να πώ πάνω στο θέμα της σύγκρισης αγορας που τέθηκε απο κάποιον πιο πάνω axpm και dothan καλώς . αν Όχι δεν πειράζει ,. ’Λλο ποστ δεν κάνω πάνω στο θέμα αυτό . [axp m]

και απο όλους τους ξένους που τον ποτίζουν ln2 ανάθεμα αν τον έχει κανένας για 24/7 rig.

γιατι πως να το κανουμε θέλουν και το pcxpress τους [sli] και τα ssτάδε και πολλά άλλα ./

οκ εχεις δικιο σε αυτο...καμια σχεση ο Dothan με ΧΠ-Μ στο θεμα που αναφερεις

Μολις ειδες τα σκουρα λες

Τέλος στην φωτό τι θέλεις να μου δείξεις ότι ο axp3200 [2ετίας....] είναι πιο αργός απο τον P4 520 & p4 640 ??? [150 & 260 ευρω αντιστοίχως ???]

ο ΧΠ3200 ηταν και ειναι πιο αργος απο τον P 2.8c που σε αλλο συγκριτικο του ιδιου σιτε ειναι πιο πανω σε μερικα μετρητικα απο τον αντιστοιχο πρεσκοτ.Το διετιας που ειναι ατυχες το καταλαβαινω...τα λεφτα γιατι τα αναφερεις...θα μου ταιριαζε καλυτερα να πεις οτι ο Π4 520 ειναι πιο προσφατος απο τον ΑΧΠ3200 οχι να μου κοτσαρεις ποσο εχει...

αυτα απο μενα...μην βγαινουμε οφ-τοπικ....

την φωτογραφια την εβαλα για την δεις οχι να την σχολιασουμε...η "γυμνια" του ΚΑΘΕ cpu φαινεται δεν χρειαζεται σχολιασμος..

Πω,πω,πω.......Ξεσκίστηκε ο macci...... :D

Επίσης να πώ ότι η CPU του macci 1.6GHz θα πρέπει να είναι ΚΑΙ B-1 stepping......Λογικά οι καινούργιοι C-0 θα ανεβένουν και καλύτερα....... ;)

Αρχική απάντηση από hipro5

Επίσης να πώ ότι η CPU του macci 1.6GHz θα πρέπει να είναι ΚΑΙ B-1 stepping......Λογικά οι καινούργιοι C-0 θα ανεβένουν και καλύτερα....... ;)

αντε σε περιμενουμε να παρεις κανα καλο κοματι να δουμε που θα το πας............

Αρχική απάντηση από hipro5

Ποσο πιο καινουριοι?τι full stepping πρεπει να εχουν????

Γιατρέ μου, trollίζεις επικίνδυνα. Δηλαδή ο αυτοσκοπός είναι να μένει συνέχεια αναμένο το flame; Αφού δεν τσιμπάει κανείς, γιατί συνεχίζεις μόνος σου το ίδιο τροπάρι;

Λίγη ωριμότητα δεν βλάπτει...

stay on topic και μην το τραβατε αλλο γιατι ειναι κριμα να μπει :lock:

οντως το σκορ σε 3δ01 ειναι εκπληκτικο, αν συνυπολογισουμε οτι εχει ακομα.... :D

Αρχική απάντηση από doctor

Δηλαδή τι ενόχλησε πάλι .....η "σφηκοφωλιά " ή το "εμπόριο όπλων"??????

Όχι ρε αδερφέ, τίποτα. Ίσα ίσα που η συνεισφορά σου στην τεχνολογική μας κατάρτιση πάνω στον αντάπτορα, έχει φύγει στα ύψη στα τελευταία 15 σου posts...

Αρχική απάντηση από Chosen [Σήμερα, στις 17:00]

Όχι ρε αδερφέ, τίποτα. Ίσα ίσα που η συνεισφορά σου στην τεχνολογική μας κατάρτιση πάνω στον αντάπτορα, έχει φύγει στα ύψη στα τελευταία 15 σου posts...

:alien:

Αρχική απάντηση από Chosen

ΡΟΦΛ (στα ρωσικα)

Μα γι'αυτό μετακόμισε και στο Off topic.

Για κατηγορίες ("Γιατί ειρωνεύεσαι;"), παλιμπαιδισμούς ("Εσύ άρχισες πρώτος!"), και ευγενή άμιλλα ("Ο Dothan του macci με τα ψηλά ρεβέρ, πάει καλύτερα από τον FX του OPP") το Off topic είναι ο κατάλληλος τόπος.

Για τα μεγαλύτερα παιζάκια που θέλουν απλώς ενημέρωση και νουμεράκια, παίζει το παλιό καλό thread του Unstoppable.

Και παράλληλα ξεκινάμε και τον εξής διαγωνισμό: ο πρώτος που θα μεταφέρει παρόμοιες κοντρίτσες του στυλ "την έχω πιο μεγάλη" κλπ σε κάποιο άλλο thread, κερδίζει ένα μασάζ από τον enduracel (ντυμένο με παραλλαγή) και ένα εβδομαδιαίο suspend, προς φρεσκάρισμα του μυαλού κι αναζωογόνησης των αισθήσεων.

Αρχική απάντηση από Chosen [Σήμερα, στις 19:19]

Και παράλληλα ξεκινάμε και τον εξής διαγωνισμό: ο πρώτος που θα μεταφέρει παρόμοιες κοντρίτσες του στυλ "την έχω πιο μεγάλη" κλπ σε κάποιο άλλο thread....

Θεωρησε το σαν διευκρινηση για τον διαγωνισμο...

Παιζει ρολο σε ποιο thread θα μεταφερω την κοντριτσα?? Γιατι αυτο με το μασσσααααζζζζ του endu μου καλοφανηκε... Ειμαι και πιασμενος απο την φαμπρικα ολη μερα....

Πρεπει να αναφερω λεξεις κλειδια για να θεωρειται οτι ξεκιναει κοντρα (οπως Spi, pifast, "σας εχει ο ΟΡΒ με το cascade του pc ice" ) ή μπορω να πω οτιδηποτε αρκει να ψαρωσει καποιος?? Το suspend δεν με τρομαζει... πονανε ωρε τα παληκαρια...

Για το μασαζ τα κανω ολα....

Καιρός ήταν .... Πήξαμε στην Μ@μακία ...

Μερικοί προσπαθούν με βλακώδεις απαντήσεις να κρατήσουν το Thread ανοιχτό, χωρίς να έχουν ουσιαστικά να προσθέσουν τίποτα παραπάνω...

Τώρα που είναι off topic είστε ελεύθεροι να πείτε ότι σας κατεβάσει η κούτρα σας...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.