SLN Μάϊος 9, 2005 #261 Κοινοποίηση Μάϊος 9, 2005 Αρχική απάντηση από Chosen [Σήμερα, στις 01:02] Θα μου επιτρέψετΕ να συμφωνήσω 99% με τον Βασίλη... Βαρυνουσα η ψηφος για Βασιλη-moderator καθως προερχεται απο αλλο moderator... Κινουνται τα γραναζια του "μηχανισμου αναπληρωσης" του Endu-Djd[spc] αμα ηξερε και ορθογραφια θα το αγαπουσα αυτο το παιδι [/spc] Link to comment Share on other sites More sharing options...
esdee Μάϊος 9, 2005 #262 Κοινοποίηση Μάϊος 9, 2005 στο 19αρη πρεπει να τρεξει και το κανονικο το pi (και οχι patced) γιατι εχει διαφορα απο το mod με τα ms Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Μάϊος 9, 2005 #263 Κοινοποίηση Μάϊος 9, 2005 Πληροφορίες αναφέρουν ότι μετά τα τελευταία επιτεύγματα του Dothan στα Pi γενικότερα, η AMD προσανατολίζεται στην μείωση κατά 70% των τιμών των Α64 και στην αναπροσαρμογή του PR rating ( προφανώς προς τα κάτω ). Υ.Γ. 1) Ναι κάνω πλάκα. 2) Έχω βάλει τα κλάματα βλέποντας τον Dothan να κάνει Pi 20sec. 3) Ναι πάλι πλάκα κάνω στο 2) 4) Η Intel πότε θα πετάξει στα σκουπίδια τον Ρ4 να βγάλει dual core Dothan? 5) Απάντηση στο 4). ΠΟΤΕ!!! ....χουμορ κάνουμε, OK?.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seeker Μάϊος 9, 2005 #264 Κοινοποίηση Μάϊος 9, 2005 Αρχική απάντηση από doctorη AMD χάνει και την πρωτοπορία στο pifast 4.1 :hehe: Ούτε λές για ποιό τεστ πρόκειται, γιατί αν είναι σαν το Super-Pi που επειδή πήρε την πρωτιά στο 1m το έκανες βούκινο πως είναι καλύτερη σε ΟΛΟ το super-pi αλλά δεν είδαμε screenshot στα 32M (και γενικά σε άλλο τεστ απο το 1m)... Δεν βλέπω κανέναν να τρέχει τέστ που να χρειάζεται πραγματικά bandwidth... Link to comment Share on other sites More sharing options...
esdee Μάϊος 9, 2005 #265 Κοινοποίηση Μάϊος 9, 2005 χαρειτε χαρειτε... ερχετε ο 57 και το bench στα 3800-3900 θα κλεψει εσωρουχα14x275 με 512αρια UTT και τα λεμε μετα ...(btw ο tom holck πουλαει το ενα του cascade) Link to comment Share on other sites More sharing options...
esdee Μάϊος 9, 2005 #266 Κοινοποίηση Μάϊος 9, 2005 Αρχική απάντηση από Seeker Ούτε λές για ποιό τεστ πρόκειται, γιατί αν είναι σαν το Super-Pi που επειδή πήρε την πρωτιά στο 1m το έκανες βούκινο πως είναι καλύτερη σε ΟΛΟ το super-pi αλλά δεν είδαμε screenshot στα 32M (και γενικά σε άλλο τεστ απο το 1m)...Δεν βλέπω κανέναν να τρέχει τέστ που να χρειάζεται πραγματικά bandwidth... δεν νομιζω να αντεξει το ln2 σε τοσο χρονοβορο load, κοινος 32mb δεν προκειτε να δουμε τουλαχιστον με ln2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Athens2004 Μάϊος 9, 2005 #267 Κοινοποίηση Μάϊος 9, 2005 Αρχική απάντηση από esdee [Σήμερα, στις 00:43] χαρειτε χαρειτε... ερχετε ο 57 και το bench στα 3800-3900 θα κλεψει εσωρουχα 14x275 με 512αρια UTT και τα λεμε μετα ... :hehe: εδιτ. παράλειψη . Και μιλάμε για όλα τα benchs ., απο τα 3d απο αυτά , μέχρι memory bandwith , και απο superpi [1-32mb] σε pifast Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seeker Μάϊος 9, 2005 #268 Κοινοποίηση Μάϊος 9, 2005 Αρχική απάντηση από doctor αν δεν βλέπεις ότι είναι για το pifast 4.1........ Αυτό το βλέπω, δεν βλέπω πουθενά όμως τα ψηφία... (δεν το λέω με διαθέσεις μάχης, απλά δεν βλέπω πουθενά τον αριθμό ψηφίων...) Αρχική απάντηση από esdee δεν νομιζω να αντεξει το ln2 σε τοσο χρονοβορο load, κοινος 32mb δεν προκειτε να δουμε τουλαχιστον με ln2 Έστω όχι με ln2 αλλά οι καλύτερες επιδόσεις με αέρα ας μας δώσουν ένα τέστ που να χρειάζεται πολύ bandwidth... BTW, Τώρα παρατήρησα και ένα λάθος που έκανα στην πρώτη σελίδα!! Εμείς είμαστε τίμιοι δεν βάζουμε Sempron στις μητρικές μας Με desktop CPUs να σας βλέπω... Turion ήθελα να πώ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
esdee Μάϊος 9, 2005 #269 Κοινοποίηση Μάϊος 9, 2005 Αρχική απάντηση από doctor γιατι να να μην μπορουν να τρέξουν 32 Mb εκεί που τρεχουν 1 Mb 23 η 22 sec......άσχημα θα είναι δηλαδη? η και 24 sec ....και μην ξεχνιέσαι και συγκρίνεις με την θερμικη ισχυ του prescott η του fx-55......υπάρχει τεράστια διαφορά εγω πιστευω πως αργα η γρήγορα θα το δουμε με τον ασσο (1) .....μπροστά αυτο λες? tom holck Link to comment Share on other sites More sharing options...
Athens2004 Μάϊος 9, 2005 #270 Κοινοποίηση Μάϊος 9, 2005 Ρε παλιόπαιδι πάλι με το photoshop έπαιζες . :P:P Link to comment Share on other sites More sharing options...
SlotKiller Μάϊος 9, 2005 #271 Κοινοποίηση Μάϊος 9, 2005 wtf??? ποοοοο ξεκ*λιασε το παιδι...........ποτε εγινε αυτο βαγγελη? Link to comment Share on other sites More sharing options...
esdee Μάϊος 9, 2005 #272 Κοινοποίηση Μάϊος 9, 2005 Αρχική απάντηση από SlotKiller wtf??? ποοοοο ξεκ*λιασε το παιδι...........ποτε εγινε αυτο βαγγελη? ειναι πολυ παλιο ... (επι 1.24 εποχη cpu-z) αλλα τα κυκλωματα το εχουν φαει το 'παιδι' τον tom holck lolδυστηχως 8mb δεν εχω δειφαντασου να επαιζε και με bank interleave + τις μνημες σε ενα ΄αξιοπρεπες' επιπεδο τι θα γινοταν Link to comment Share on other sites More sharing options...
esdee Μάϊος 9, 2005 #273 Κοινοποίηση Μάϊος 9, 2005 Αρχική απάντηση από doctor γιατί δεν τρεχετε εσείς ενα 8 Mb ετσι πανω κατω να συγκρινουμε .....΄τοσα μέσα έχετε εκεί στα esdee labs........όχι τίποτα άλλο μην σκάσει κανένα 32 Mb με Dothan και LN2 και πάθουμε τίποτα .......εμφράγματα δεν εχουμε CPU προς το παρον γμτ, ο μαιος ειναι δυσκολος μηνας, δεν θα εχω κανενα παρασκευοσαββατοκυριακοδευτερο ελευθερο ουτε 10λεπτο να ασχοληθω με bench. ενδιαμεσα την εβδομαδα θα ειμαι με τα phase οποτε καλο Ιουνιο (με καλο CPU) παλι. εκτος και αν 'πεταχτει' κανας voudas με newcastle να τρεξουμε τιποτα με το r410 ^^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
esdee Μάϊος 10, 2005 #274 Κοινοποίηση Μάϊος 10, 2005 Αρχική απάντηση από doctor ......παρασκευοσαββατοκυριακοδευτερο........κάνουμε bench .......άλλου είδους..... lol Link to comment Share on other sites More sharing options...
jax7480 Μάϊος 10, 2005 #275 Κοινοποίηση Μάϊος 10, 2005 Με τον επεξεργαστη χρονισμενο ποσο περιπου? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Byron Μάϊος 10, 2005 #276 Κοινοποίηση Μάϊος 10, 2005 και εγω... :alien: ...παντος αυτοι οι επεξεργαστες ειναι η χαρα του overclocker στα 3D benches... και σε προσιτη τιμη! :banging: Link to comment Share on other sites More sharing options...
zyx Μάϊος 10, 2005 #277 Κοινοποίηση Μάϊος 10, 2005 Αρχική απάντηση από doctor 1,6@2812 edit/ ρίχνοντας και μια ματια στην δική μας top 30 list και με την επιφυλαξη μήπως κάνω κατι λάθος ......πάω για ύπνο γιατί μάλλον δεν είμαι καλά......... στη λιστα μας κανεις δεν εχει 939 με καλη καρτα και να ειναι bencher. δεν πας καλυτερα στο orb μπας και δεις το φως το αληθηνω. εφυγε ο γιαννικος και χορευουν τα ποντικια μ ου φενετε Link to comment Share on other sites More sharing options...
unseen Μάϊος 10, 2005 #278 Κοινοποίηση Μάϊος 10, 2005 αντε να δουμε κι αυτο --> http://www.vr-zone.com/?i=2098&s=1Υγ.Θοδωρη απαντησε τους εδω -->http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=61748&page=2&pp=25 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shidokanjohn Μάϊος 10, 2005 #279 Κοινοποίηση Μάϊος 10, 2005 Αρχική απάντηση από doctor επειδή εγώ δεν ασχολούμε με 3dmark αυτό είναι απο τον macci με αέρα .....πως αξιολογείται???? 37757 Τον εσκισε τον ΕΕ μου στο dragothic + loby Link to comment Share on other sites More sharing options...
hipro5 Μάϊος 10, 2005 #280 Κοινοποίηση Μάϊος 10, 2005 ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ.........Καληνύκτα πλέον AMD........Και του χρόνου πάλι με υγεία........ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.