SLN Μάϊος 11, 2005 #361 Κοινοποίηση Μάϊος 11, 2005 Αρχική απάντηση από doctor [Σήμερα, στις 16:13] αυτα είδαμε αυτά λέμε ...... ....επανειλημμένως και ξανα και ξανα .... σε αυτες τις 23 σελιδες θα προσεθετα εγω... :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
Georgesod Μάϊος 11, 2005 #362 Κοινοποίηση Μάϊος 11, 2005 Ναι αλλά εσύ έχεις c800 γι' αυτό μόνο Link to comment Share on other sites More sharing options...
tristeno1416003162 Μάϊος 11, 2005 #363 Κοινοποίηση Μάϊος 11, 2005 Αν είχα ακόμη την ASUS θα τον έπαιρνα χωρίς δεύτερη σκέψη μιας και η κύρια χρήση του επιτραπέζιου pC είναι παιχνίδια. Επιπλεόν θα αναβάθμιζα και το laptop.Από την στιγμή όμως που έχω μια νέα πλατφόρμα δεν συντρέχει κανένας λόγος να επιβαρυνθώ για κάτι που οριακές μόνο διαφορές θα μου προσφέρει σε καθημερινή χρήση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AN7 OverClocker Μάϊος 11, 2005 #364 Κοινοποίηση Μάϊος 11, 2005 Αρχική απάντηση από doctor φίλε δεν είπα ποτέ ότι είναι υπερεπεξεργαστης ......αυτό εσύ το λες ... εγω λέω ότι έχει δυο world records τίποτα άλλο .......εκ των οποίων το ένα το είχαν επεξεργαστες της AMD και επεξεργαστης της Ιντελ δεν φαινόταν πουθενα .....και τωρα είναι τριτη θέση ...γιατί υπάρχουν δύο καλύτερες επιδόσεις . είπαμε οτι είδαμε 25 sec με αέρα στο 1 mb και είδαμε και μια πολυ καλη επιδοση στο 3dmark01 με αέρα κοπανιστο! αυτα είδαμε αυτά λέμε ...... έλα ρε Δόκτορα τώρα έλεος......όταν σε ρωτάνε κάτι για τον επεξεργαστή λές συνέχεια για 2wr και λές μετά ότι τσούζει αυτό εμάς... Εγώ προσωπικά δεν με νοιάζει καθόλου αυτό...γιατί με κάνει και γελάω.... Αλήθεια....γιατι δεν πας να τον αγοράσεις τον επεξεργαστή?Φοβάσαι μήπως όλα αυτά που λέγονται είναι όλα ένα ψέμα?δεν βρίσκω άλλο λόγο... Μην προσπαθείς να κάνεις τον εαυτό σου να πιστέψεις ότι αξίζει η αγορά αυτού του επεξεργαστή....γιατι ξέρεις ότι δεν αξίζει.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mauros Μάϊος 11, 2005 #365 Κοινοποίηση Μάϊος 11, 2005 doctor,δεν είσαι ο μόνος έξυπνος εδώ μεσα...στο τονίζω επειδή δεν το καταλαβαίνεις και αυτός είναι ο λόγος που πέφτεις πολύ στα μάτια πολλών χρηστών.Αν απο την άλλη καταλαβαίνεις ότι υπάρχουν και άλλοι έξυπνοι εδώ μέσα και παρ'ολα αυτά συνεχίζεις,get a life :giveup: :giveup: :giveup: :giveup: :giveup: :giveup: :giveup: :giveup: :giveup: :giveup: Link to comment Share on other sites More sharing options...
SLN Μάϊος 11, 2005 #366 Κοινοποίηση Μάϊος 11, 2005 Ρε παιδια επειδη εχουμε φτασει στο σημειο οπου αρχιζει να εκνευριζει ο ενας τον αλλον (ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΝΝΟΩ ΕΚΝΕΥΡΙΣΜΟ ΕΠΕΙΔΗ ΕΚΑΝΕ 5 World Records, 4 Οlympic Records + 6 Tsiklitiria Records ο DOTHAN KAI ME ΤΣΟΥΖΕΙ), δεν το ληγουμε μην εχουμε ντραβαλα....Απλα μια προταση κανω.. Ετσι κι αλλιως το εξαντλησαμε το θεμα. Κριμα να ληξει με μπινελικια... :daisy: Link to comment Share on other sites More sharing options...
esdee Μάϊος 11, 2005 #367 Κοινοποίηση Μάϊος 11, 2005 Αρχική απάντηση από unseen εγω παντως πριν απο λιγο τερματισα το θερμομετρακι μου Το καημενο -172 εδειξε. Γιατι αραγε??? ρε για κοιτα μια συμπτωση ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seeker Μάϊος 11, 2005 #368 Κοινοποίηση Μάϊος 11, 2005 Λοιπόν, ας αφήσουμε τον Dothan στην υσυχία του, έτσι κι αλλιώς όλοι συμφωνούμε πως δεν κάνει για desktop χρήση όχι μόνο απο άποψη επιδόσεων αλλά και απο άλλες ώπως η έλλειψη υποστήριξης SSE, 64Bit, PCI-E, HT κλπ. Γράφοντας σε αυτό το thread δίνουμε αξία σε ένα CPU που δεν την έχει, τουλάχιστον όχι όσο θα ήθελαν κάποιοι... Καλώ όλους τους AMDάκηδες να σταματήσουν να γράφουν εδώ και ας αφήσουμε μόνο του τον doctor να γράφει για τα ρεκόρ άλλων... Εγώ θα συμβιβαστώ και θα αναγκαστώ να υποφέρω βλέποντας τον Athlon64 μου να τρέχει τα 64Bit Windows και να υποστηρίζει νέες τεχνολογίες ενώ ο super duper Dothan δεν θα τις υποστηρίζει ΑΛΛΑ να κάνει γρηγορότερο Pi... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nos-Dio Μάϊος 11, 2005 #369 Κοινοποίηση Μάϊος 11, 2005 Αρχική απάντηση από unseen εγω παντως πριν απο λιγο τερματισα το θερμομετρακι μου Το καημενο -172 εδειξε. Γιατι αραγε??? Γιατι περιμενει τον Dothan??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nos-Dio Μάϊος 11, 2005 #370 Κοινοποίηση Μάϊος 11, 2005 Αρχική απάντηση από Athens2004 Να μην ξεχνάμε ... 1. Ο mobile '' έμπαινε '' κανονικά σε desktop μητρική ...2. Ο mobile ηταν φθηνος . [άντε λίγο,,,,, πολύ λιγο πιο ακριβός απο athlon xp ....3. Ο mobile οταν κυκλοφόρησε έγινε πάταγος ,,, αλλά ΑΛΛΑ επι εποχή mobile [αν εξαιρέσουμε τους fx53-51 που κάνανε όσο ένα οικόπεδο] οι amdaκηδες πάιζανε με athlonxp-barton , και είδανε το φώς το αληθινό με τον mobile ,,, δεν αφησαν 64bit πλατφόρμα με ΗΤ [ναι να μην το ξεχνάμε και αυτό ..... τόσα dvd club κλέισανε για πάρτυ του] για να πάνε σε ένα cpu κατώτερο σε όλα εκτός επεξεργασία ...super Πι. Eδώ μέσα σε μία μέρα όλοι οι Encoders απαρνηθήκατε ΗΤ ,,,,pcxpress ,,, multitasking και τόσα μα τόσα άλλα ,,, για ένα cpu , που κάνει ακριβα , είναι ασυμβατο ακόμη και με τις ίδιες σας τις πλατφόρμες . κοκ ... αλλα ξεχασα έχει καλές επιδόσεις στο Super pi . Ε όχι κύριοι . You Can run [pi] but you cant hide Ελεος παιδια τι αναφερετε το XP-M...και αυτος Barton και κουνα τον ωρες ηταν...το μονο καλο του ηταν οτι ειχε "εγγυημενο" το 2.5... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Athens2004 Μάϊος 11, 2005 #371 Κοινοποίηση Μάϊος 11, 2005 Δεν τον ανάφερα σαν κατόρθωμα ., Τον ανάφερα για να τονισω ότι ουδεμία σχέση έχει η σύγκρισή του [με τον dothan] , ούτε σε τιμη , ούτε σε τρόπο λειτουργίας ούτε σε τίποτα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AN7 OverClocker Μάϊος 11, 2005 #372 Κοινοποίηση Μάϊος 11, 2005 Αρχική απάντηση από doctor φιλαράκο την λέξη "τσούζει ' την αναφέρεις εσύ εγώ ποτέ... το ότι εχει 2 wr είναι γεγονός ...... αν εσυ πιστευεις ότι αυτά που βλέπουμε είναι ψεματα ......τι να σου πω .....οι σκεψεις σου ταυτίζονται με την ¨θεωρία " των διαλεγμένων κομματιων που υποστηρίζει κάποιος άλλος χρήστης από εδω ...ο οποίος λέει ότι όλα έχουν σκοπιμότητα για να μας παρουν τα λεφτά....ότι θέλει πιστευει ο καθένας αλίμονο....... ...και κάποια άτομα απο εδω θα πάρουν Dothan ....μόνο και μόνο να bencharoun ....έτσι γαι την τρέλα τους και να δουν το ονομα τους πιο ψηλα στη λιστα....μήπως πειράζει και αυτο ..... Ρε φιλαράκο.... Το ότι δεν το γράφεις δεν σημαίνει ότι δεν το ενοείς κι όλας με όλα τα ΕΙΡΩΝΙΚΑ σου ποστ που έχουν γίνει...και επιτήθεσαι στον κάθε AMD-α Είδες πουθενα να αναφέρω ή εστω να υπονοώ ότι είναι μπαρούφες αυτό που βλέπω? Σε παρακαλώ πολύ μην βάζεις λόγια που δεν έχω πεί.. Τα άτομα που θα πάρουν εδώ μέσα Dothan για να μπενκάρουν μεγειά τους με χαρά τους....αυτοί όμως δεν είπαν ούτε έκαναν ότι λές εσύ....και προφανώς έχουν και το λεφτό για να το κάνουν αυτό....και άμα νομίζεις εσύ ότι θα αλλάξει η ζωή σου επειδη θα είσαι πιο ψηλά στην λίστα... Από εκεί κε πέρω συμφωνώ με τον Arapis GET A LIFE και ξεκόλα λίγο από τον dothan....είπαμε...είναι πρώτος στο pi calculating Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nos-Dio Μάϊος 11, 2005 #373 Κοινοποίηση Μάϊος 11, 2005 ακριβως επειδη δεν υπαρχει συγκριση...γιατι τον αναφερεις???Μηπως θες να πεις οτι αν ηταν ο Dothan 478 socket θα ηταν καλυτερα τα πραγματα???Αν ειναι αυτο συμφωνω και εγω μαζι σου...απο εκει και περα οποιαδηποτε συγκριση με Athlon Xp ειναι ατυχης.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AN7 OverClocker Μάϊος 11, 2005 #374 Κοινοποίηση Μάϊος 11, 2005 Βασικά κάποιος άλλος τον ανέφερε πρώτα....δεν ξέρω...ποιος....και έτσι ο Athens2004 του απάντησε γιατι είναι διαφορετικό να συγκρίνουμε καταστάσεις Athlon XP-M --->Desktop και άλλο Pentium M 479 --> 478 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Μάϊος 11, 2005 #375 Κοινοποίηση Μάϊος 11, 2005 ρε doctor απορω με τι ασχολεισε τωρα. δεν ειναι αναγκη να απαντας σε οποιον σου λεει κατι για σενα Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Μάϊος 11, 2005 #376 Κοινοποίηση Μάϊος 11, 2005 ποια δημοσια βρε ντοκτορ , που νομιζεις οτι βρισκεσαι σε κανα ακροατηριο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
xrist Μάϊος 11, 2005 #377 Κοινοποίηση Μάϊος 11, 2005 Ευτυχως την πουλησα την c800 μου και δεν θα ξαναμπω στον πειρασμο για νεα εξοδα.Για οσους την εχουν ακομη καλη επιτυχια.Α ξεχασα να πω.... γιατρε μου χαρας το κουραγιο σου.....Ενας εναντιον ολων Link to comment Share on other sites More sharing options...
xrist Μάϊος 11, 2005 #378 Κοινοποίηση Μάϊος 11, 2005 Χαχα σφηκοφωλια φιλε μου.... σφηκοφωλια..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Byron Μάϊος 11, 2005 #379 Κοινοποίηση Μάϊος 11, 2005 Ξαναλεω... ο Dothan ειναι για LAPTOP!!! understand?, low power requirements, high performance than a Centrino. Οπως και ο Mobile XP σε AMD αντιστοιχα , για αυτο το λογο το ανεφερα... Τωρα επειδη benchmarkarei καλα σε ορισμενα δεν σημενει οτι ειναι ο TOP επεξεργαστης στον πλανητη in real life ... ηρεμηστε...JimmyFox, οσοι gamers δεν εχουνε χρηματα για 2 καρτες γραφηκων και μητρικες... αγοραζουν κατι υποδιεστερο... μεχρι στιγμης, ο Dothan διχνει να πηγαινει στα 3D benches πολυ καλα. οποτε γιατι να μην επενδυσει καποιος σε κατι πιο φτηνο με ιδια αποδοση (για games μιλαμε παντα). Link to comment Share on other sites More sharing options...
AN7 OverClocker Μάϊος 11, 2005 #380 Κοινοποίηση Μάϊος 11, 2005 Re doctor διάβασε σε παρακαλώ μία ΟΛΟ το thread όπως έκανα και εγώ σήμερα και έλα πές τι από αυτά που είπα δεν ισχύει...Ειρωνικό ύφος κτλ κτλ.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.