Jump to content

ΑSUS CT-479 η υπεροχη των INTEL <<AMD not friendly>>

Qlim4X

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από darkCount

Η ουσία στα γραφόμενα του είναι 1 και πολύ συγκεκριμένη. Όχι άλλη για μένα και άλλη για σένα και άλλη για τον οποιοδήποτε.

οϊ λαθος κανεις δεν υπαρχει συγκεκριμενη ουτε αντικειμενικη. γιατι η ουσια ειναι οπως θελουμε να τη δουμε να ειναι

• Replies 436
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από darkCount [Σήμερα, στις 13:51]

Πως σου λύθηκε ρε συ Byron....για βοήθα και μένα τον απλό πλην τίμιο αναγνώστη να δω το φως....

ειναι απλο... καταλαβα οτι ο νονος παραπονιεται οτι δεν εχει να πεξει με Dothan κυριως... και με το δικιο του ο ανθρωπος.

Καλά μην διαφωνίσουμε τώρα αν είναι μια ουσία ή δύο ουσίες...ή παράνομες και απαγορευμένες ουσίες....

Δεν υπάρχει λόγος.

Εξακολουθώ πάντως να απορώ γιατί μου επιβεβαίωσες την απορία μου...Απλά πραγματάκια λέει ο άνθρωπος. Όχι κάποιο αποκρυφιστικό κείμενο ή κάνα ποίημα που ο καθένας το μεταφράζει όπως γουστάρει.

Τεσπα...peace man.... απορία είχα και την εξέφρασα...

Καλή συνέχεια σε όλους σε αυτό το χρησιμότατο θρεντ

Αρχική απάντηση από SLN

LOL!!!

Ρε συ τα ελεγα με τον Χρηστο και παλιοτερα... το dewar που εχουμε ειναι 10 λιτρα... Αυτος ηταν Σαλλλλλονικα, οποτε ηταν δυσκολο να το στειλω. Αθηνα στο φερνω ενα Σ/Κ, αλλα σου φτανει 10 λιτρα... Ειναι ευκολο να το ξαναγεμισεις? Εγω το ειπα επειδη ειναι διπλα το "βαρελι" με το αζωτο.... ;)

πες μου οτι εχει και regulator για να ριχνει σταγονες το βαρελι :crazy: :drool:

Αρχική απάντηση από esdee

πες μου οτι εχει και regulator για να ριχνει σταγονες το βαρελι :crazy: :drool:

lol....λες?

Ρε σεις.....4σελιδες ++ σε μια μερα......χεχεχε!

DOTHAN rulez λεμεεεεεε.....χαχαχαχαχα!

Αρχική απάντηση από hipro5

Πρώτον : Έχει βγεί ήδη η X850XT PE και σε AGP και δεύτερον : ΔΕΝ μπορώ να πω ακόμα...... :)

Ok Hipro αλλα οι επομενες γενιες δεν νομιζω να βγουν σε AGP.Γενικα αν ειχε pci-e θα ηταν πολυ καλυτερο ωστοσο σιγουρα τωρα εσυ θα κανεις μια χαρα δουλεια..:)

Αρχική απάντηση από doctor

@ Vagouridis....δεν κακοτρωγόμαστε ...απλώς είδαμε ότι άλλαξαν λίγο τα δεδωμένα με τον Dothan και το αναφέραμε με βάση αυτά που είδαμε στο εξωτερικό ....και να ξέρεις το ότι δεν έχουμε Dothan αναμεσά μας ακόμα οφείλεται και στο ότι η πλειοψηφεία των χρηστών εδω μέσα αχολουνται με την AMD ......δεν πιστευω να υπάρχει αμφιβολία για αυτο .....και μεχρι τώρα έχουμε πολλά παραδείγματα χρηστών που μεταπήδησαν από πλατφορμα Intel σε AMD ...το ανάποδο δεν το έχουμε δει ......ακόμα.....

......και αν όπως λες μαζευτουμε σε ένα δωματιο...... γιατί να μην τρέξουμε με όλες τις πλατφορμες με τις default ψυκτρες με αέρα στην ίδια θερμοκρασία ....πιστεύεις ότι θα υπάρχει κάποιος που θα ξεπεράσει τον Dothan των 27 watt σε κάποιο benchmark????

:)

Εγω δεν εχω κολημα με καμια απο τις 2 μαμα εταιρειες , ειχα ΧΡ2400+ και πηγα σε P4 Northwood με την μια οταν ειδα τι εκανε.Αλλαξα 4 κατηγοριες σε Northie ( 2,4-2,6...M0 ) ηταν καλοκαιρι και ειπα δεν δοκιμαζω αυτο το νεο παιχνιδι τον 754 τον 64αρη , μας αρεσε αλλη αισθηση και αποκριση αλλο ζωο που επρεπε να δαμαστει.Απο εκει φτασαμε τελικα σε μια DFI και στο 939.Ενω παραλληλα δοκιμαζα και εναν 3.2 και 3.4 πρεσκοτ.Εκει σταματησαν τα πραγματα το 939 χειροπιαστα μου αρεσε με ικανοποιησε πιο πολυ απο το αλλο το παιχνιδι , και αυτο ηταν προσωπικη γνωμη.Μαυρα σημεια σε αυτην την ιστορια το παιχνιδι με τις μνημες , πολλα ζευγαρια αλλαχτηκαν για να βρεθουν οι καταλληλες.Και εδω σκεφτομαι εαν ειχα ακομα εκεινο το 3.2 τον Northie με τα ΒΗ τι θα γινονταν?Ε τελικα δεν εγινε ουτε με τον Northie..Και εκει λες 939.Τωρα μου λενε dothan μου λενε venice και παιρνω τηλ στους εισαγωγες και λενε πως τι ε δεν ξερουμε.Οποιος βγαζεται σκονταφτει λεει μια παροιμια.Ας ερθουν με το καλο και βλεπουμε.

Αρχική απάντηση από Byron

ειναι απλο... καταλαβα οτι ο νονος παραπονιεται οτι δεν εχει να πεξει με Dothan κυριως... και με το δικιο του ο ανθρωπος.

Ενω γ@μηθηκα να παιζω με venice και san diego...100 κομματια εκαστο εχω σπιτι και παιζω.

Αρχική απάντηση από hipro5

Πρώτον : Έχει βγεί ήδη η X850XT PE και σε AGP και δεύτερον : ΔΕΝ μπορώ να πω ακόμα...... :)

Νατος ο ετοιμοπολεμος......

...ωραία ας ακολουθησουμε τα λεγόμενα του Vag ......να μαζευτούμε όλοι μαζί με όλα τα μέσα που διαθέτουμε να κάνουμε κορυφαίες επιδόσεις σαν ομάδα......δεν θα ήταν προτιμότερο να ασχοληθούμε με Dothan και όχι AMD ....(ξοδευοντας το LN2 του SLN τσάμπα.....:p )

...να στραφούμε δηλαδη στο ...προφανες! :)

Γιατι να μην δουμε και τις 2 πλευρες να μας φυγει η απορεια.Εαν και ο Dothan μαλλον θα ειναι καλυτερος , αλλα ο που ειναι ο καιδης.Καπως ετσι θα λεγα , η γιαγια μου εαν ζουσε θα ειχε 10pi αλλα δεν ζει.

Σε γενικες γραμμες συμφωνω με τον Vag. Δυστυχως ή ευτυχως εχω μαθει να μην πιστευω τους εξω, ειτε για τα stepping ειτε για τις επιδοσεις τους και κυριως οταν προκειται για νεα κομματια-stepping. Γιατι τιποτα δεν ειναι τυχαιο. Παντα αυτος που κανει την προβολη σε ενα νεο Stepping απο οποιαδηποτε εταιρια, εχει το διαλεγμενο(το καλο) για να κανει και την αντιστοιχη διαφημιση. Εξου και η μπανανοθυελλα με Πρεσκοτ, εξου και η μπανανοθυελλα με Winchester.

Ολα εχουν καποιον λογο που γινονται και αυτος αν μη τι αλλο ειναι για να μας τα παιρνουν. Δυστυχως καποιοι αυτο το πραγμα το πληρωνουν ακριβα, βλεπε πουλησα τον Claw για να παω σε Winie που ανεβαινει καλυτερα, και απο τα 3 πηρα το μεγαλυτερο σε μηκος, αν με εννοατε.

Οποτε για μενα τουλαχιστον πειτε με κολλημενο, πειτε με οτι θελετε, αν δεν δω LIVE dothan να τα κανει αυτα τα πραγματα, ειλικρινα δεν τα πιστευω. Δεν λεω οτι ο οποιοσδηποτε εχει παιξει με dothan, δεν τον πηγε στον ουρανο και δεν εβγαλε τα γαμαουα νουμερα, αλλα απ'οτι φαινεται οι συγκεκριμενοι τυποι δεν ειναι ο "οποιοσδηποτε".

Αρχική απάντηση από Dagalidis

Aμαν Παναγιά μου...

400+ Post για ένα απλό μονοπυρινο Dothan....

Δηλαδή πάλι καλά που δεν είναι Δυπύρινος, γιατί θα είχαμε ξεπεράσει τα 800+... :D :D

:worship: :worship: :worship: εγραψες μαν :worship: :worship: :worship:

Αρχική απάντηση από jax7480

Σε γενικες γραμμες συμφωνω με τον Vag. Δυστυχως ή ευτυχως εχω μαθει να μην πιστευω τους εξω, ειτε για τα stepping ειτε για τις επιδοσεις τους και κυριως οταν προκειται για νεα κομματια-stepping. Γιατι τιποτα δεν ειναι τυχαιο. Παντα αυτος που κανει την προβολη σε ενα νεο Stepping απο οποιαδηποτε εταιρια, εχει το διαλεγμενο(το καλο) για να κανει και την αντιστοιχη διαφημιση. Εξου και η μπανανοθυελλα με Πρεσκοτ, εξου και η μπανανοθυελλα με Winchester.

Ολα εχουν καποιον λογο που γινονται και αυτος αν μη τι αλλο ειναι για να μας τα παιρνουν. Δυστυχως καποιοι αυτο το πραγμα το πληρωνουν ακριβα, βλεπε πουλησα τον Claw για να παω σε Winie που ανεβαινει καλυτερα, και απο τα 3 πηρα το μεγαλυτερο σε μηκος, αν με εννοατε.

Οποτε για μενα τουλαχιστον πειτε με κολλημενο, πειτε με οτι θελετε, αν δεν δω LIVE dothan να τα κανει αυτα τα πραγματα, ειλικρινα δεν τα πιστευω. Δεν λεω οτι ο οποιοσδηποτε εχει παιξει με dothan, δεν τον πηγε στον ουρανο και δεν εβγαλε τα γαμαουα νουμερα, αλλα απ'οτι φαινεται οι συγκεκριμενοι τυποι δεν ειναι ο "οποιοσδηποτε".

:T: :T: :T:

Αρχική απάντηση από Vagouridis [Χθες, στις 20:48]

Ενω γ@μηθηκα να παιζω με venice και san diego...100 κομματια εκαστο εχω σπιτι και παιζω.

Ωραιος, και πως σου φανηκε που ξοδεψες τοσα χρηματα για venice & san diego και δεν εχεις παρει κανεναν Dothan μεχρι τωρα να δουμε εαν οντως ολα αυτα που βλεπουμε/βλεπεις στα αλλα forums ειναι αληθεια η οχι ? :)

Το e-shop στην σύνθεση laptop έχει dothan . Οπότε πιστεύω πάιρνεις τον cpu μόνο του αν θές ... ;) . 286 μόνο με Φπα . Δεν χρειάζεται να πάρεις το laptop όλο .

doth9oe.jpg

Να δούμε και μέις κανα αποτέλεσμα απο Ελλάδα soon /.

....κατσε ρε φίλε για να τρεξεις 28 sec to 1 mb η 27 η 26 sec με αέρα ... ποιός πρέπει να είσαι.......δηλ συγνώμη και η κουτσή Μαρία τρέχει για την πλάκα με Dothan .....τι μας λες τωρα τα στοιχεια μεσα από forums του εξωτερικου αντίστοιχο με το δικό μας είναι ....μερικοί είναι κάποιοι πολυ γνωστοι άλλα είναι και κατι παιδάκια που πάνε ακόμα σχολείο...

μην τρελαθούμε τωρα όλοι διαλεγμενα κομμάτια έχουν τι δηλαδη για να τα πιστεψουμε πρέπει να τα κάνει ο Hipro5 και unseen.......

:mad:

EDITED: Και πολυ ασχοληθηκα.

Γιατρε ιδου η ροδος, ιδου και το πηδημα. Αγορασε Dothan και περιμενουμε το 22αρι ή και το 19αρι μιας και εισαι πολυ γρηγορος.

Αρχική απάντηση από Vagouridis [Χθες, στις 22:48]

Αρχική απάντηση από Byron [Σήμερα, στις 02:08]

Ωραιος, και πως σου φανηκε που ξοδεψες τοσα χρηματα για venice & san diego και δεν εχεις παρει κανεναν Dothan μεχρι τωρα να δουμε εαν οντως ολα αυτα που βλεπουμε/βλεπεις στα αλλα forums ειναι αληθεια η οχι ? :)

LOL... Πες οτι κανεις πλακα... Πλιζ:)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.