esdee Μάϊος 3, 2005 #21 Κοινοποίηση Μάϊος 3, 2005 Αρχική απάντηση από doctor τα 20αρια είναι ήδη τρια! με ln2 αλλά υπάρχει και 28αρι με αέρα κοπανιστο! πιθανος εχεις δει doc και τα ευκολα 27αρια υ σκανε με αερα στα revE της AMD ετσι? εχει κανενας link για αλλα bench εκτος 1μβ (32μβ, pifast) με τον dothan? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qlim4X Μάϊος 3, 2005 Author #22 Κοινοποίηση Μάϊος 3, 2005 Αρχική απάντηση από doctor .....μόνο με 1 mb φαινεται οτι ασχολουνται σε πρωτη φάση........ ....ήδη παίζουν 4-5 διαφορετικα Mods για τον αντάπτορα για να ρυθμίζεις ταση και πολλαπλασιαστή για την P4C800Edeluxe ( για την ιστορια όλα τα 20αρια εχουν γίνει σε αυτή την μητρική ...θρύλο!)..... ....το 19αρι είναι πολυ κοντά ......το τελευταιο 20 αρι είναι στα 3578 mhz !!!!!που με 275 fsb και 1:1 με 2 2 2 5 επρεπε να ήταν ...19 sec αλλά? μπορεις να μου πεις τα σιτε με τα μοντς για την P4C800-E dlx............ αν σου ειναι ευκολο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Athens2004 Μάϊος 3, 2005 #23 Κοινοποίηση Μάϊος 3, 2005 Θέλω να σας πειράξω αλλά δεν μπορώ :shutup: :shutup: φοβάμαι θα χαλάσω το thread . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qlim4X Μάϊος 3, 2005 Author #24 Κοινοποίηση Μάϊος 3, 2005 Αρχική απάντηση από doctor εδώ + το Vcore mod....μην μου ζητησεις τωρα και για το Ct-479.....το τοπίο είναι θολό ακόμα! ρε δοκτορα αυτο το ξερο αλλα δεν νομιζω να ισχιη για τον 479 σε ρωτισα μπας και ξερεις τιποτα για το 479 αλλα χλομο το κοβω ακομα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qlim4X Μάϊος 3, 2005 Author #25 Κοινοποίηση Μάϊος 3, 2005 Ηipro παρε μια πλακετιτσα να μας πεις πως να την μονταρουμε......................... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qlim4X Μάϊος 3, 2005 Author #26 Κοινοποίηση Μάϊος 3, 2005 Αρχική απάντηση από doctor .............πολύ βιάζεσαι.................. ετσι ειμαι παντα............................. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dagalidis Μάϊος 3, 2005 #27 Κοινοποίηση Μάϊος 3, 2005 Bρε ΙΝΤΕLόπληκτοι για σκεφτείτε λιγάκι την μ@μακία που σας δέρνει ... (Πάω για ΒΑΝ το βλέπω...) Είναι δυνατόν να χέρεστε αντί να τραβάτε τις κωλότ..χες σας που χρειάστηκαν 2 σχεδόν δύο χρόνια να ανακαλύψετε ότι η ΙΝΤΕL το μόνο που έκανε τόσο καιρό ήταν να σας αρμέγει ????? Αν είναι δυνατόν να βαπτίσω μία CPU ως το θαύμα της επιστήμης όταν στο μόνο που είναι καλή είναι το SPI και δεν έχει δυνατότητες Hyperthreading - Multitasking - SSE3 - 3D Power - WEB & Server APPS etc. etc. etc. Back to the future είναι τώρα η νέα σημαία της ΙΝΤΕL ????? Δηλαδή τόσο καιρό με τους P4 - Prescott - EE - σειρά 6χχ η INTEL τι σας πουλούσε ????? φύκια για μεταξωτές κορδέλες ????? Δηλαδή θα πρέπει τώρα να πώ και άλλα για να καταλάβετε ότι λέτε μαμακίες όταν την υπεροχή του DOTHAN στο SPI την γενικεύετε λές και όλα τα άλλα που έχει είναι τέλεια ????? Απλά ο DOTHAN συμπεριφέρεται στο SPI ως ένας Α64 Ε0 μόνο που μέχρι εκεί μπορεί να φτάσει... Αν όλος ο κόσμος ήταν το SPI γιατί τότε να κάνουμε όλα τα άλλα BENCH (3D - HDD - WINRAR - etc.etc.etc) ????? Aν τόσο καιρό παλεύατε να πείσετε ήμας και αλλήλους ότι το ΗΤ είναι ο παράδεισος του multitasking , για ποιό λόγο τώρα τόσο εύκολα το ξεχνάτε ????? Βρε doctor σταμάτα λιγάκι το ίδιο τροπάρι κάθε τόσο...... Δεν συνεχίζω γιατί θα στεναχωρήσω φίλους και δε θέλω..... (καιρός για ΒΑΝ) :bye: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Athens2004 Μάϊος 3, 2005 #28 Κοινοποίηση Μάϊος 3, 2005 Eίμαι στον δρόμο , . μόνος . Εγώ ο dothan μου ,2Χ256bh5 1-1-1-1 300mhz και λίγο ln2 . Ξαφνικά ξεπετάγονται μπροστά μου 8 μάυροι με 1.000 dvd τουλάχιστον έκαστος . Και άλλοι 3 στήνουν lan party με UT2004 & CS . Θα μπορόυσα να κάνω encoding τα 1000 dvd σε λιγότερο απο 5 λεπτά , Βγαίνοντας και πρώτος στο CS και UT2004 στο lanparty αφού θα είχα πάνω απο 800fps ταυτόχρονα . Και θα συμπίεζα και το post του dagalidi . Chriss !!!!! Chrisss !!!!! [πουθενά ο chriss ] <--- μάλλον τον πήραν φαντάροΣτο CyberAthlette θα με έιχαν για θεό ,,, αλλά τώρα καλύτερα να το βάλω στο τρέξιμο , . ΝΑΙ τρέξιμο & κατα προτίμηση spi 1mb . Τρέξιμο λοιπόν και όπου με βγάλει ., Ίσως του χρόνου αναβαθμίσω σε π2 266μμχ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qlim4X Μάϊος 3, 2005 Author #29 Κοινοποίηση Μάϊος 3, 2005 Αρχική απάντηση από doctorτωρα γιατί δεν είναι επεξεργαστής της AMD αυτός που θα τρέξει .....πρώτος το super pi 1MB 19 sec............δεν το ξέρω καρα λολολολολολ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dagalidis Μάϊος 3, 2005 #30 Κοινοποίηση Μάϊος 3, 2005 Αρχική απάντηση από doctor [Σήμερα, στις 23:26] ....αν παρακολουθησεις τα σχόλια μου μιλάω μόνο για το super pi και τίποτα άλλο! στο συγκεκριμένο bench .....o Dothan καλώς η κακώς είναι πρώτος ! ουτε για θαυμα της επιστημης μιλήσαμε ουτε τίποτα...... τωρα γιατί δεν είναι επεξεργαστής της AMD αυτός που θα τρέξει .....πρώτος το super pi 1MB 19 sec............δεν το ξέρω Ναι αλλά το γενικεύεις..... ΤΕΛΙΚΑ να τρέμουμε εμείς οι AMDάδες ή ΟΧΙ ??? που μάθαμε να τα έχουμε όλα διπλά (SLI - DUAL Core - Dual Channel - 2x32=64 BIT) ..... Aλλά τι λεω ο μλκας, αξίζουν όλα αυτά μπροστά στο SPI ??? του DOTHAN ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qlim4X Μάϊος 3, 2005 Author #31 Κοινοποίηση Μάϊος 3, 2005 Αρχική απάντηση από DagalidisAλλά τι λεω ο μλκας, αξίζουν όλα αυτά μπροστά στο SPI ??? του DOTHAN ... παντος κατι ειναι και αυτο εεεεεεεεεεε??? ρε θα σας φαμε............ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Georgesod Μάϊος 3, 2005 #32 Κοινοποίηση Μάϊος 3, 2005 Tελικά καταφέρατε να μετατρέψετε ξανά 1 θέμα σε διαμάχη intel amd. Pε μην πιάνεστε κορόιδα και γίνεστε fan της μίας και της άλλης Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qlim4X Μάϊος 4, 2005 Author #33 Κοινοποίηση Μάϊος 4, 2005 Αρχική απάντηση από georgesod Tελικά καταφέρατε να μετατρέψετε ξανά 1 θέμα σε διαμάχη intel amd. Pε μην πιάνεστε κορόιδα και γίνεστε fan της μίας και της άλλης αυτη η κοντρα ειναι σαν τον παναθηναικο και τον ολυμπιακο.................... Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Μάϊος 4, 2005 #34 Κοινοποίηση Μάϊος 4, 2005 Αρχική απάντηση από Athens2004Και εκτός αυτού cpu δεν είναι μόνο ένα superpi Μα τι λες τώρα. Όλα τα λεφτά είναι το super PI!!!! :devil: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qlim4X Μάϊος 4, 2005 Author #35 Κοινοποίηση Μάϊος 4, 2005 Αρχική απάντηση από yanni Μα τι λες τώρα. Όλα τα λεφτά είναι το super PI!!!! :devil: χαχαχα αστεισμος..........................παντος κατι ειναι και αυτο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chosen Μάϊος 4, 2005 #36 Κοινοποίηση Μάϊος 4, 2005 Εγώ πάντως βλέπω ότι με ξένα κόλυβα, όλοι μπορούν να μνημονεύσουν. γιατί δεν δίνεται και σεις 600 για να έχετε 28" με αέρα; Γιατί όταν τα έκανε αυτά ο jax με Α64 και μανίσια αερόψυκτρα, ήταν ακόμα Φθινόπωρο 2004... Το μόνο που ξέρω είναι ότι γέμισαν οι λίστες με συστηματάκια Α64 με αέρα να δίνουν τα άντερά τους ΣΕ ΟΛΕΣ τις πρακτικές εφαρμογές με κόστος <250 και τώρα ακούω ότι το μέλλον στους επεξεργαστές είναι αυτά τα τεχνολογικά θαύματα χωρίς ΗΤ, 64-bit που κοστίζουν 600-700 και "κάθονται" στις εξής 3 (τόσες πολλές;!) μητρικές... ’ντε, ποιος θα το πάρει πρώτος να μας δείξει κανα 19" στο Πι (άντε έστω 28" με αέρα...) Link to comment Share on other sites More sharing options...
JimmyFox Μάϊος 4, 2005 #37 Κοινοποίηση Μάϊος 4, 2005 Nωρίς το θυμήθηκε η Intel...Εδώ περιμένουμε τα Dual Cores και χαιρόμαστε με τον Dothan σε Desktop.O Dothan είναι ο καλύτερος επεξεργαστής της Intel τα τελεταία 5 χρόνια. Αλλά... η αγάπη άργησε μια μέρα...Πάντως δε βλέπω πολλούς με Dothan. Ακόμα να παραγγείλετε? Θέλω να βλέπω Doooooothaaaaan......Ο Dothan τρέχει τα 64-bit Windows? Ή θέλει αναβάθμιση? Αλλά ποιός ασχολείται με τα Windows ε? Αφού όλο τρύπες είναι. Τι σημασία έχει άν όλοι εδω μέσα τρέχουμε Windows... Αν δε βγει επεξεργαστής Dual Core με 2 πυρήνες Dothan και 64-bit δε λέει τίποτα... Έβγαλε SuperPi 19sec... WOW!!! ’λλωστε όλη μέρα SuperPi τρέχουμε... Ποιος τα μαμάει πια τα διπλά encoding πλέον και το εκπληκτικό "feeling" του HT που έδινε άλλη αίσθηση όπως λένε οι κάτοχοι Ρ4? SuperPi all the Way! Aφού εγώ το έχω στο Start-up και τρέχει με το που μπαίνει στα Windows... τέλικα πιάστηκα μαμάκας... Ακούς εκεί να θέλω να στήσω PCάκι με Dual XEON 2.8G EM64T... Θα βγάζω SuperPi 19sec? Σιγά τώρα το PC... Τι να τήν κάνω την πολυ-επεξεργασία όταν δε βγάζω SuperPi κάτω από 20sec?Αχχχχχ... πάλι κορόιδο πιάστηκα..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qlim4X Μάϊος 4, 2005 Author #38 Κοινοποίηση Μάϊος 4, 2005 καλοοοοοοοοοοοοοοοοοοο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qlim4X Μάϊος 4, 2005 Author #39 Κοινοποίηση Μάϊος 4, 2005 ποσταρε το λινκ μπας και δουμε πως τοποθετουν αλλες ψυκτρες............. Link to comment Share on other sites More sharing options...
xrist Μάϊος 4, 2005 #40 Κοινοποίηση Μάϊος 4, 2005 Αρχική απάντηση από georgesod Tελικά καταφέρατε να μετατρέψετε ξανά 1 θέμα σε διαμάχη intel amd. Pε μην πιάνεστε κορόιδα και γίνεστε fan της μίας και της άλλης No money no SPi:hi: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.