Jump to content

ΑSUS CT-479 η υπεροχη των INTEL <<AMD not friendly>>

Qlim4X

Recommended Posts

• Replies 436
  • Created
  • Last Reply

αρκετα χαρικανε οι AMDακιδες;) ;) ;)

καιρος να παρουμε πισω τα ινια:flex:

Εμείς είμαστε τίμιοι δεν βάζουμε Sempron στις μητρικές μας :p

Με desktop CPUs να σας βλέπω...

Αρχική απάντηση από Seeker

Εμείς είμαστε τίμιοι δεν βάζουμε Sempron στις μητρικές μας :p

Με desktop CPUs να σας βλέπω...

αν σας περνει καντετο............:tongue:

ok ωραια, ποιος απο εσας θα κανει την αρχη με Dothan?

Αρχική απάντηση από esdee

o George o H' νομιζω.....:p

Αρχική απάντηση από esdee

κατσε να ερθει και να τελιοπιηθουν τα ΒΙΟS και εγω εδω ειμαι......

οποιος εχει καπιες γνοσεις πανο στο θεμα ας με βοηθισει στην εξεις απορια.......

στο απο πανο λινκ στην σελιδα 3 εχει screenshots απο τα bios καθε μητρικης.

μονο η P4P800 SE υποστοριζει Vcore για τους Dothan???

Η P4C800-E Dlx γιατι δεν εχει???

.

Αρχική απάντηση από giorikas

λολ ρε παιδια σοβαρα τωρα θα ασχοληθείτε με τον P3?

Για ποιον p3 μιλας ? 479 ειναι ο mobile της intel....

ουσιαστικα o dothan ειναι μια εξελιγμενη αρχιτεκτονική των P3 γιαυτό το αναφέρει.Οι P3 στα ιδια MHZ με τους P4 μπορούνε και εκτελούνε πιο πολλές εντολές ανα κύκλο ρολογιού αλλά δεν ανεβαίνανε τόσο οσο οι P4 και ο Dothan αποτελεί μια εξέλιξη των P3 γιαυτό και αλλωστε με μικρότερη συχνότητα είναι πιο γρήγορος από κάποιον P4 με αρκετά μεγαλύτερη συχνότητα. Όπως και οι athlon δηλαδή:D

εγω ειδα εναν υπερχρονισμενο Dothan να προσπαθει να πιασει τους default A64:hehe:

Δυστυχως δεν τους βλεπω να εχουν σοβαρο desktop μελλον.(εκτος αν η μαμα τους το θελησει:D )

Αρχική απάντηση από giorikas

εγω ειδα εναν υπερχρονισμενο Dothan να προσπαθει να πιασει τους default A64:hehe:

Δυστυχως δεν τους βλεπω να εχουν σοβαρο desktop μελλον.(εκτος αν η μαμα τους το θελησει:D )

και τοτε το 20αρι στο Spi πως το εκανε............................με μαγικα???

νταξει δεν λεω,φοβερη δυναμη για τα Mhz αλλα κυριως για την καταλανωση τους αλλα μεχρι εκει(δλδ για εκει που δημιουργηθηκαν την "mobile" αγορα)

Υποψην δεν τους εχουμε δει σε multitasking περιβαλλον(και φυσικα για x86-64 ουτε λογος να γινεται).

Προσωπικα εγω που δεν υπολογιζω το π ολη την ημερα αλλα ασχολουμαι με αλλα πραγματα(όπως games,ιντερνετ,endoding κτλ) μαλλον θα μου ηταν παντελως αχρηστος αυτος ο πανακριβος dothan

Αρχική απάντηση από D.J.AleXXX_gr [Χθες, στις 23:46]

με μαγικα όχι ,,, αλλά με μαγικές μνήμες και μαγική ψύξη , και μαγικό οπτιμιζατιον , ναι , .

Και οι fx και οι υπόλοιποι athlon έτσι τα κάνουν , απλά μην περιμένουμε με κοινά μέσα να σφάζει . Ενώ οι 939 [και οι π4] το κάνουν .

Και εκτός αυτού cpu δεν είναι μόνο ένα superpi

Αρχική απάντηση από D.J.AleXXX_gr

με LN2

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.