Jump to content

Πρόβλημα με το Add/Remove programs

Makis Hourdakis

Recommended Posts

Τελευταία έχω το εξής "πρόβληματάκι"... Στη λίστα του Add/Remove programs εμφανίζονται κανονικά τα πρώτα προγράμματα, μετά έχει ένα τεράστιο κενό στη λίστα και έπειτα συνεχίζει τα υπόλοιπα. Ξέρει κανείς πώς έγινε αυτό ή τέλος πάντων πώς το διορθώνουμε;

Υ.Γ.: Δεν έχω όρεξη να κάνω format γιατί αυτή η εγγατάσταση είναι αρκετά στρωμένη... :p

Η λύση είναι για τα ΠΑΝΤΑ (σχεδόν) είναι το Φορματ !!!

Στην περίπτωσή μας όμως, εγώ θα κοίταζα τα εξής :

Πάτα CTRL + Alt + Del και δες αν το CPU τα έχει παίξει ή μήπως το explorer.exe πιάνει μεγαλύτερη μνήμη και cpu από ότι πρέπει

Κάνε virus, adware, κτλ scan μην υπάρχει τίποτα το οποίο με κάποιο αμεσο ή έμμεσο τρόπο ευθύνεται

Στην χειρότερη περίπτωση, πες μας ποιό προγραμματάκι θες να ξεφορτωθείς, και δεν ασχολείσαι πλέον με το Add/Remove Programs

το τεραστιο κενο που λες ,στην ουσια ανηκει στο uninstall καποιου προγραμματος......για δες λιγο οταν κατεβαζεις την μπαρα σου στο add/remove window το κενο αυτο σε ποιο προγραμμα ανηκει....και εγω το ειχα παλια αλλα δεν με απασχολησε και πολυ για να το ψαξω...βεβαια για δοκιμασε και κανα registry cleaner.....spysweeper.....

κανε και κανα sfc /scannow απο το start>run

Τέσπα, μου φαίνεται οτι δεν θα το γλιτώσω το format μιας και σήμερα ξύπνησα και με τη διάθεση να αντικαταστήσω πλέον την MX440... :p

Πάντως άμα κάνω κλικ στο κενό μαυρίζει όλο χωρίς όμως να συμπεριλαμβάνεται κάτι άλλο σε αυτό. Το κενό αρχίζει μετά το "Sidewinter precision 2" και τελειώνει πριν το "Siemens data cable".

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.