Athens2004 Δημοσιεύτηκε Μάϊος 3, 2005 #1 Δημοσιεύτηκε Μάϊος 3, 2005 http://www.multirama.gr/Multirama/product.aspx?a_id=111&cc_id=PowerSupplies&cp_id=53193
Stratos Μάϊος 3, 2005 #2 Μάϊος 3, 2005 Ψιλοαργησε η προσφορα... πριν την Ανασταση επρεπε...:devil: :devil: :devil:
PGM Μάϊος 3, 2005 #4 Μάϊος 3, 2005 Αρχική απάντηση από Stratos [Σήμερα, στις 07:41] Ψιλοαργησε η προσφορα... πριν την Ανασταση επρεπε...:devil: :devil: :devil: Στράτο τι ποσοστο RMA ειχατε/εχετε εσεις ? Ολες οι εκδοσεις ηταν προβληματικες?
totally_wired Μάϊος 3, 2005 #5 Μάϊος 3, 2005 Λοιπόν εγώ το έχω πάρει εδώ και μερικές μέρες από το eshop και δεν έχω κανένα πρόβλημα.Μόνο που περίμενα να μην βγαίνουν όλα τα καλώδια μαζί αλλά να τα βάζω εγώ με βύσματα... Έτσι τα περισσότερα καλώδια περισσεύουν και τα έχω έξω από το κουτί!!!!
Stratos Μάϊος 3, 2005 #6 Μάϊος 3, 2005 Αρχική απάντηση από PGM [Σήμερα, στις 10:02] Στράτο τι ποσοστο RMA ειχατε/εχετε εσεις ? Ολες οι εκδοσεις ηταν προβληματικες? Το μεγαλυτερο απο οταν ασχοληθηκα με την πληροφορικη!!!(εχω και στατιστικα αλλα δεν ειναι της παρουσης...) Δοκιμασα την τυχη μου με την πρωτη και την δευτερη εκδοση. Και δεν προκειται να δοκιμασω την τριτη...
spc Μάϊος 3, 2005 #7 Μάϊος 3, 2005 Αρχική απάντηση από Stratos Το μεγαλυτερο απο οταν ασχοληθηκα με την πληροφορικη!!!(εχω και στατιστικα αλλα δεν ειναι της παρουσης...) Δοκιμασα την τυχη μου με την πρωτη και την δευτερη εκδοση. Και δεν προκειται να δοκιμασω την τριτη... ο προβληματισμός μου είναι ότι πολλά άλλα είναι ολόιδια (από το case, μέχρι την συσκευασία (κουτί), καλώδια, συνοδευτικά κλπ) και έχει ακουστεί ότι φτιάχνονται στο ίδιο εργοστάσιο με αποτέλεσμα να φοβάμαι και γενικότερα για την αξιοπιστία και αυτών των εταιρειών....
skelos1416003162 Μάϊος 3, 2005 #8 Μάϊος 3, 2005 Αρχική απάντηση από spc [Σήμερα, στις 15:40] ο προβληματισμός μου είναι ότι πολλά άλλα είναι ολόιδια (από το case, μέχρι την συσκευασία (κουτί), καλώδια, συνοδευτικά κλπ) και έχει ακουστεί ότι φτιάχνονται στο ίδιο εργοστάσιο με αποτέλεσμα να φοβάμαι και γενικότερα για την αξιοπιστία και αυτών των εταιρειών.... Καλα και τωρα το λες ? :jump:
spc Μάϊος 3, 2005 #9 Μάϊος 3, 2005 Αρχική απάντηση από skelos Καλα και τωρα το λες ? :jump: χωρίς αυτό να σημαίνει κάτι κακό, να θυμήσω ότι εγώ τα έχω ξαναπεί (τουλάχιστον δις) αλλά κάποιος δεν άκουγε...:whistling
deadlock7 Μάϊος 3, 2005 #11 Μάϊος 3, 2005 Κριμα για τους ατυχους..ευτυχως για εμας τους τυχερους που ακομη δουλευει αψογα!! Παντως με αυτα που ακουω δεν παιζει να το ξαναδοκιμασω..
Stratos Μάϊος 3, 2005 #12 Μάϊος 3, 2005 Αρχική απάντηση από spc [Σήμερα, στις 15:40] ο προβληματισμός μου είναι ότι πολλά άλλα είναι ολόιδια (από το case, μέχρι την συσκευασία (κουτί), καλώδια, συνοδευτικά κλπ) και έχει ακουστεί ότι φτιάχνονται στο ίδιο εργοστάσιο με αποτέλεσμα να φοβάμαι και γενικότερα για την αξιοπιστία και αυτών των εταιρειών.... Καλως η κακως, ισχυει αυτο. Ο ιδιος κατασκευαστης φτιαχνει και τα Ocz. Σε αυτα βεβαια, δεν μπορω να εκφερω αποψη μιας και δεν τα εχω χρησιμοποιησει...απλα εχω ακουσει διαφορα...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.