planetman Δημοσιεύτηκε Μάϊος 2, 2005 #1 Δημοσιεύτηκε Μάϊος 2, 2005 Ρε παιδιά, έχω την απορία του τίτλου. Έχω το Heroilchi 425W το οποίο έχει 20pins. Μπορώ να του βάλω μία μητρική PCIx με 24pins; Μπορώ δηλαδή να μεταβώ σε PCIx χωρίς να αλλάξω τροφοδοτικό; Έχω στήσει μηχάνημα και έβαλα στην 24πινη PCIx μητρική 20πινο τροφοδοτικό και δούλεψε μια χαρά. Το μηχάνημα βέβαια πήγε σε άσχετο χρήστη, όλα δηλαδή ήταν default. Μπορεί κάποιος να μου απαντήσει;
voudas Μάϊος 2, 2005 #2 Μάϊος 2, 2005 εγώ στο dfi και σε >3ghz είμαι με 20πινο+24πινο αντάπτορα κάμποσους μήνες χωρίς κανένα πρόβλημα
Stratos Μάϊος 3, 2005 #4 Μάϊος 3, 2005 Οπως προανεφεραν, με μετατροπεα δεν εχεις προβλημα...Αλλα δεν απαντησα γι αυτο....αλλα γιατι εχω μια απορια...Αφου το δοκιμασες σε ασχετου(Κασιδας) τη μητρικη(κεφαλι), το δικο σου γιατι το φοβασαι??
planetman Μάϊος 3, 2005 Author #5 Μάϊος 3, 2005 Μα δεν ρωτάω αν μπορείς να χρησιμοποιήσεις adaptor. Στο μηχάνημα που έστησα έβαλα το 20πινο στην 24πινη υποδοχή και έμειναν τα 4 ακριανά κενά χωρίς να συνδέσω τίποτα. Σε εκείνο το μηχάνημα δούλεψε μια χαρά. Απλώς ρωτάω σε μηχάνημα που υπερχρονίζεται κτλ. παίζει έτσι με τα 4 χωρίς να συνδεθούν;Αν όχι, από πού μπορώ να αγοράσω έναν adaptor;
kaynd Μάϊος 3, 2005 #6 Μάϊος 3, 2005 Τα 4 καλώδια που περισσεύουν είναι για ενίσχυση των ήδη υπαρχόντων τροφοδοσιών λόγο των αυξημένων ενεργειακών απαιτήσεων του «φρέσκου» hardwareΕίναι θέμα ανοχής των διακλαδώσεων του τυπωμένου κυκλώματος της κάθε μητρικής το αν θα αντέξει σε μια τέτοια κατάσταση Δεν ύπαρχοι κανόνας δουλεύει μια χαρά ή δε δουλεύειΣε κάθε περίπτωση να βάζεις μετατροπέα 20>24pins είτε γίνεται o/c είτε όχι.Μετατροπέα θα βρεις σε πολλά μαγαζιά hardware όπως το hac, multirama, checkmate
planetman Μάϊος 3, 2005 Author #7 Μάϊος 3, 2005 Ευχαριστώ kaynd, κάτι τέτοιο σκεφτόμουν κι εγώ ότι συμβαίνει. Τώρα καταλαβαίνω...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.