nickonik Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 23, 2020 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 23, 2020 καλημερα σε ολους, δεν ξερω εαν απο τα windows home 7 x64 μπορω να παω σε windows 10 χωρις να χασω αρχεια χωρις κλειδι των windows πιους περιορισμουs θα εχω στο μελλον Link to comment Share on other sites More sharing options...
gdp77 Αύγουστος 23, 2020 #2 Κοινοποίηση Αύγουστος 23, 2020 Παίρνεις ένα backup και προχωράς με την αναβάθμιση. Καλύτερα να πάρεις backup και να κάνεις καθαρή εγκατάσταση win 10 pro που μπορείς να αγοράσεις με ελάχιστα χρήματα από ένα σωρό κλειδάδικα στο διαδίκτυο. Κακώς ασχολείσαι με τα win7 που βλέπω από άλλα threads ότι σε ταλαιπωρούν 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickonik Αύγουστος 24, 2020 Author #3 Κοινοποίηση Αύγουστος 24, 2020 καλημερα, η αναβατημιση. πετυχε ! δεν εχω αλλον δισκο για backup αφου αυτος που ειχα μπλοκαρε και προσπαθω να σωσω τα αρχεια... κατεβας απο την microsoft τα windows 10 (home x64) ολα πειγανε καλα και δεν εχασα αρχεια για τα φτινα κλειδια που λες δεν χερω τι γινετε αλλα απο τι εχω διαβασει χωριs κλειδι τα windows 10 τρεχουνε κανονικα με μονο καπιους περιορισμους... θα τα αφησω προς το παων ετσι χωρις κλειδι μεχρι να μου ζιτισει η να το πω διαφορετικα μεχρι να νημ μπορω να εργαστω ευχαριστω Link to comment Share on other sites More sharing options...
salde Αύγουστος 24, 2020 #4 Κοινοποίηση Αύγουστος 24, 2020 Να κοιτάξεις στα Settings/Updates and Security/Activation αν έχουν ενεργοποιηθεί ή όχι. Αν δεν έχουν ενεργοποιηθεί να μην το αφήσεις έτσι αλλά να ψάχνεις για λύση πριν οδηγηθείς σε πρόβλημα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickonik Αύγουστος 24, 2020 Author #5 Κοινοποίηση Αύγουστος 24, 2020 καλημερα, απο τι βλεπω δεν εχει καπια μηνυματα για μη update αυτων που λες θα το κοιταξω ομως πιο αναλυτικα πρωτη μου φορα με τα windows 10 ευχαριστω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts