nickonik Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 22, 2020 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 22, 2020 (edited) καλησπεριζω ολους, εχω κανει update τα windows 7 (home x64) και οποτε ανοιγω ενα προγραμμα μου βγαζει το ακολουθο μηνυμα λαθουs errorx080131700 9missing message) στα details (failed to bind to ms common language runtime scripting host failed to start up) απο τι εχω βρει σχετιζεται με τo .net framework των windows, με τα προγραμματα sound forge, acid εχω κανει μεσω command prompt - sfc scannow αλλα τιποτα δεν εγινε αν και βρεικε καπια αρχεια corrupted... μιπως μπορει καπιος να βοηθισει με αυτο Έγινε επεξεργασία Αύγουστος 22, 2020 από nickonik Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seek & Find Αύγουστος 22, 2020 #2 Κοινοποίηση Αύγουστος 22, 2020 Ξαναεγκατεστησε για αρχη το .net framework 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickonik Αύγουστος 23, 2020 Author #3 Κοινοποίηση Αύγουστος 23, 2020 καλη σου μερα seek & find, εχω εγκατεστησεη χανα τα φραμεωορκ αλλα δυστιχως τιποτα δεν εγινε το προβλημα υπαρχει μονο με καπιες νεοτερες εκδοσεις του sound forge με το παλιο sound forge 10 δεν υπαρχει κανενα θεμα ευχαριστω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seek & Find Αύγουστος 23, 2020 #4 Κοινοποίηση Αύγουστος 23, 2020 Εγκατεστησε και την εκδοση 3.5 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickonik Αύγουστος 24, 2020 Author #5 Κοινοποίηση Αύγουστος 24, 2020 καλημερα, ενταξει ολα ! framework 4.0 (αυτο βρεικα για κατεβασμα) ευχαριστω 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts