ΑΡΧΟΝΤΑΣ Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 21, 2020 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 21, 2020 χρειάζομαι τη βοήθεια σας. που μπορώ να βρώ μπαταρία? δραπανοκατσάβιδο pabs 16 a2 IAN 280213 και για δραπανοκτσάβιδο pabsw 10.8 A1 IAN86583 Link to comment Share on other sites More sharing options...
vellamos Αύγουστος 21, 2020 #2 Κοινοποίηση Αύγουστος 21, 2020 παρε τηλ στο service του λιντλ και θα σου στειλουν. εχω παρει πολλες φορες 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Νικος Παναγιωτοπουλος Αύγουστος 21, 2020 #3 Κοινοποίηση Αύγουστος 21, 2020 πως στελνουν? με κουριερ και χρεωση ή μεσω υποκαταστηματος? Link to comment Share on other sites More sharing options...
vellamos Αύγουστος 22, 2020 #4 Κοινοποίηση Αύγουστος 22, 2020 κουριερ και χρεωση σε μενα 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΑΡΧΟΝΤΑΣ Αύγουστος 24, 2020 Author #5 Κοινοποίηση Αύγουστος 24, 2020 ευχαριστώ για την γρήγορη ανταπόκριση ΑΛΛΑ δεν υπάρχουν οι συγκεκριμένες στο service τον lidl γιατί μου είπαν ότι έχουν αποσυρθεί τα συγκεκριμένα μοντέλα. Μήπως κάποιος ξέρει να ανεβάσει βιντεάκι με το πως κάνουμε αλλαγή τον παλιών μπαταριών με καινούργιες? Link to comment Share on other sites More sharing options...
koumooo1442169082 Σεπτέμβριος 14, 2020 #6 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 14, 2020 αν θες να αποφύγεις το μαστόρεμα των παλιων battery packs μπορε΄ςι να αγοράσεις απο το e-shop της compermass, δείχνει οτι έχει διαθεσιμότητα, εγώ πήρα 2 για τον ξάδερφο μου αρχές καλοκαιριού. Συσσωρευτής για επαναφορτιζόμενο δραπανοκατσάβιδο WWW.KOMPERNASS.COM Συσσωρευτής για επαναφορτιζόμενο δραπανοκατσάβιδο PABS 16 A1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts