DarkSaga Δημοσιεύτηκε Μάϊος 2, 2005 #1 Δημοσιεύτηκε Μάϊος 2, 2005 το θέμα έχει αναφερθεί ξανα,τα σχέδια η ιδέα και το κύκλωμα είναι απο το site hlektronika.gr απλά ήθελα να πώ πόσο εύκολο και πόσο φτηνό είναι ειδικά αν έχεις φτηνά εργατικά χέρια
DarkSaga Μάϊος 2, 2005 Author #2 Μάϊος 2, 2005 4 κυκλώματα τυπώσαμε με κόστος 5ευρώ ΜΟΝΟ! μου φάνηκε αστείο το ποσό εντελλώς και το αποτέλεσμα εκει που τα δώσαμε πολύ καθαρο η φωτογραφία το αδικεί
DarkSaga Μάϊος 2, 2005 Author #4 Μάϊος 2, 2005 οι κολλήσεις απο τον καλιτέχνη (εμένα λέω μη γελάτε....) έχω καιρό να πιάσω κολλητήρι το δεύτερο βγήκε καλύτερο αλλα δε δέχθηκε να φωτογραφηθεί
DarkSaga Μάϊος 2, 2005 Author #5 Μάϊος 2, 2005 το πιο δύσκολο απο κολλήσεις ήταν το μέρος με την "καλωδιοταινία" που χρησιμοποιεί 7 καλωδιάκα ουσιστικά απο την παράλληλη
DarkSaga Μάϊος 2, 2005 Author #6 Μάϊος 2, 2005 to backlight είναι τις αρεσκείας μας αν και εγώ δε βρήκα smd led στα χανιά και ακόμα δεν έχει καθόλου φως.... ολοκληρωμένο πλέον και το winamp plugin ενεργό εμφανίζει κυλιόμενο τίτλο και το equalizer έχει ένα σωρό εφαρμογες για θερμοκρασίες κλπ απο mbm Και λοιπά αλλά προς το παρόν μόνο το winamp εκανα να δουλέψει καλή φάση και φτηνό με δυνατότητες θα έλεγα με την προυπόθεση οτι σου βρίσκεται κάποιο παλιό νόκια πιο πολύ για τη μοντίφα μιας και έχουν σκάσει παμφθηνες οθόνες που κάνουν τα πάντα πια
DarkSaga Μάϊος 2, 2005 Author #7 Μάϊος 2, 2005 ΄και επειδή όταν δουλεύω βράδυ πάντα κάτι καίω αρχικα δοκιμάζαμε με κακή οθόνη και τεστάραμε διάφορες μαλακιες.μετρα εδώ δώσε ρεύμα κανε ετσι παρε αυτό έδωσε 5V σε τρίβολτη ZENER και την πήρε ο διάολος οχι μόνο έσκασε το γυαλάκι της στη μέση αλλά ξύλωσε και τη χάλκινη γραμμή του κυκώματος.... πολύ εντυπωσιακό σκάσιμο σου λέω τον κατσάρωσε το χαλκό
gsmaster1416003178 Μάϊος 8, 2005 #8 Μάϊος 8, 2005 Xe xe αυτά παθαίνεις όταν παίζεις βράδυ... Παρεπιπτώντως ετοιμάζω παρόμοιο πλακετάκι για οθόνες από ΝΟΚΙΑ 5110 και 6110 6150 κτλ soon
magicman Μάϊος 9, 2005 #9 Μάϊος 9, 2005 παιδια εχω ενα 3310 παλιο. η οθονη δουλευει λετε να προσπαθησω να κανω κατι τετοιο ? τι πρεπει να αγορασω? τι πυκνωτες? τι αντιστασεις ?
makio Μάϊος 9, 2005 #10 Μάϊος 9, 2005 http://www.hlektronika.gr/phpBB2/kat_lcd3.phpλογικα το σχεδιο ισχυει και για σενα εφ οσον εχεις 8 ακροδεκτες
magicman Μάϊος 10, 2005 #11 Μάϊος 10, 2005 νομιζω πως θα μπορεσω να το κανω.. σε λιγο καιρο γιατι τωρα με τις εξετασεις... ευχαριστω μακιο!
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.