iseeklife Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 17, 2020 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 17, 2020 γεια σας παίδες . Έπαιζα το οριτζινς εδώ και καιρό αλλά είχα ένα μικρό πρόβλημα . επειδή έχω δύο οθόνες και παράθυρα ανοιχτά και στις δύο οθόνες είχα το εξής : όταν ξεκινούσε το παιχνίδι επειδή για λίγο άλλαζε ανάλυση ,μου πείραζε τα παράθυρα . έπρεπε να βγώ από το παιχνίδι και να ξαναμπώ αφού τα φτιάξω . Στο διαδίκτυο άλλοι λένε ότι τους πείραζε τα εικονίδια . Η λύση είναι η εξής . βάλτε στην ανάλυση του παιχνιδιού bordless όχι full screen και το πρόβλημα έφυγε . δεν αλλάζει για μικροδευτερόλεπτα ανάλυση και έτσι δεν πειράζει τίποτα από την δεύτερη οθόνη ούτε τα παράθυρα των browser και στις δύο . το ίδιο έχω δει και στο Odyssey και σε ένα παλιό που έχω πάρει . στα δύο τελευταία δεν το έχω δοκιμάσει αλλά πρέπει να πιάνει και εκεί . Δοκιμάστε το . μου πήρε ένα χρόνο να βρώ λύση σε αυτό το ενοχλητικό πρόβλημα . ευχααριστώ . 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kpetros Αύγουστος 17, 2020 #2 Κοινοποίηση Αύγουστος 17, 2020 Μόνο borderless τα παιχνίδια......για γρήγορο alttabbing Link to comment Share on other sites More sharing options...
iseeklife Αύγουστος 17, 2020 Author #3 Κοινοποίηση Αύγουστος 17, 2020 το full screen είναι καλύτερο λένε για τεχνικούς λόγους. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts