Jump to content

Τοποθετηση πλακιδιων πατωματος χωρις αρμο 60 επι 60,τι πρεπει αν προσεξω;;;

Recommended Posts

Καλησπερα μαστόρια!!!!Ερωτηση:δεσμευτηκα να βαλω πανω απο παλιο μωσαικο του 1960 σε ενα διαμερισμα σε ολο το πατωμα πλακακια...Δεν ειμαι επαγγελματιας μα εμπειρροπτεχνης 4 μπανια εχω φτιαξει και δεκα πατωματα με πλακακια στην ζηση μου.ΔΕΝ εχω δουλεψει ομως πλακακι ποτε χωρις αρμο σαν αυτα που αγορασε ο φιλος μου...60 επι 60 Υπαρχει καποιο μυστικο που πρεπει να προσεξω;;;η κολλα κατηγοριας  C3  λογικα ειναι καλη για το πατωμα...Ευχαριστω προκαταβολικα...60 επι 60 τι παχος να εχει το δοντι της χτενας;;;

Το δοντι δεν σε καιει τοσο, αλλα το χαλαζιακο ασταρι που πρεπει να περασεις πριν κανεις οτιδηποτε.

Καλο καθαρισμα του μωσαικου, και περασμα ολο με χαλαζιακο

• Like 1
  • Agree 1

πριν 1 ώρα, το μέλος Papakitou έγραψε:

Το δοντι δεν σε καιει τοσο, αλλα το χαλαζιακο ασταρι που πρεπει να περασεις πριν κανεις οτιδηποτε.

Καλο καθαρισμα του μωσαικου, και περασμα ολο με χαλαζιακο

Και δεν θελει ο ατιμος να το περασουμε,εχει παρει λεει την καλυτερη κολλα της αγορας με 12 ευρω το τσουβαλι οποτε δεν χρειαζεται ασταρωμα!!!Ειναι λεει Σε 3,εγω χρησιμοποιω την Σε 2 C2 TE EN 12004 S1 EN 12002(Μεταξυ μας κι ενα μπανακι 2 επι 2 που ειχα κανει με αρμο βεβα σε ενα πελατη πριν καιρο ΠΑΝΩ απο το παλιο πλακακι μονο στους τοιχους εβαλα χαλαζιακο...Ομως εκει ειχε τον κλασικο αρμο...)