jax7480 Μάϊος 2, 2005 #61 Κοινοποίηση Μάϊος 2, 2005 Αρχική απάντηση από def δυστιχως δεν εχω και το αποτελεσμα ειναι να σας κουραζω:sorry: :sorry: :sorry: Μαλλον παρεξηγησες. Αλλο εννοω λεγοντας να μας κανεις την δουλεια μας πιο ευκολη. Δεν μας κουραζεις καθολου. Απλα με μια φωτο, εστω και απο κινητο, θα σου βρισκαμε γρηγοροτερα λυση στο προβλημα σου, γιατι απ'οτι βλεπω η συνδεση της μητρικης δεν εχει γινει σωστα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
def Μάϊος 2, 2005 Author #62 Κοινοποίηση Μάϊος 2, 2005 Αρχική απάντηση από jax7480 Μαλλον παρεξηγησες. Αλλο εννοω λεγοντας να μας κανεις την δουλεια μας πιο ευκολη. Δεν μας κουραζεις καθολου. Απλα με μια φωτο, εστω και απο κινητο, θα σου βρισκαμε γρηγοροτερα λυση στο προβλημα σου, γιατι απ'οτι βλεπω η συνδεση της μητρικης δεν εχει γινει σωστα. μακαρι ρε φιλε μου γιατι παω να τρελαθω και οσο σκεφτομαι αυριο πρεπει να κατεβω θεσσαλονικη να τους εξηγησω το προβλημα μου και να μου τα αλλαξουν και θα ακολουθησω κατα γραμμα της συμβουλες σας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
enduracell Μάϊος 2, 2005 #63 Κοινοποίηση Μάϊος 2, 2005 την έχεις λύσει την μητρική? μπορεί αυτή να μην έχει καεί, το chip που λες ότι είναι καμένο πως το κατάλαβες ότι κάηκε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SLN Μάϊος 2, 2005 #64 Κοινοποίηση Μάϊος 2, 2005 Κανε ενα κοπο να διαβασεις το manual της μητρικης αλλα και του OCZ. Λενε με εικονες πως πρεπει να συνδεθει η ολη φαση... Η συνδεσμολογια ειναι κλασσικη περιπτωση RTFM. Τωρα αν ευθυνεται αποκλειστικα αυτη για το ολο προβλημα ειναι δυσκολο να πει κανεις... Με το τροφοδοτικο τι θα κανεις? Αν σου την αλλαξουν την μητρικη με ποιο τροφοδοτικο θα την συνδεσεις αφου το ocz δεν δουλευει πλεον? Link to comment Share on other sites More sharing options...
def Μάϊος 2, 2005 Author #65 Κοινοποίηση Μάϊος 2, 2005 τα ξηλωσα ολα απο πανω,στεναχωρεθηκα γιατι δεν μπορουσα να κανω τιποτε,η μητρικη ανοιγε οταν ανακαλυψα το καμενο τσιπ με εβαζε κανινικα στα win αλλα οταν πηγαινε να ποσταρει καποιο αποτελεσμα για να δω οτι ο επεξεργαστης ειναι στην ταχυτητα του σαν να κολουσε για 2-3 δευτερολεπτα και μετα μου εβγαζε τα αποτελεσματα,με το λιγο σκορ,επισης σε ενα αλλο προγραμμα πουδινει πληροφοριες για το pc το ASTRA μου δειχνει κανονικα την συχνοτητα ταχυτητας 2.61 ghz τα κας L1=64+64 L2=1024 τα παντα αλλα οταν τεσταρι κατι σερνεται στην κυριολεξια και η καρτα στην οθονη ειναι πολυ καθαρη κανενα κολλημα απλως αργει παρα πολυ 6800gt Link to comment Share on other sites More sharing options...
def Μάϊος 2, 2005 Author #66 Κοινοποίηση Μάϊος 2, 2005 Αρχική απάντηση από SLN Κανε ενα κοπο να διαβασεις το manual της μητρικης αλλα και του OCZ. Λενε με εικονες πως πρεπει να συνδεθει η ολη φαση... Η συνδεσμολογια ειναι κλασσικη περιπτωση RTFM. Τωρα αν ευθυνεται αποκλειστικα αυτη για το ολο προβλημα ειναι δυσκολο να πει κανεις... Με το τροφοδοτικο τι θα κανεις? Αν σου την αλλαξουν την μητρικη με ποιο τροφοδοτικο θα την συνδεσεις αφου το ocz δεν δουλευει πλεον? στο παλιο τροφοδοτικο ανοιγη κανονικα χωρις κανενα προβλημα,οταν παω να δοκιμασω το ozc και δεν ανοιγει και μετα ξαναβαλω το παλιο τοτε με καιγεται θελω να σας ευχαριστησω γιατον κοπο που κανατε για να με εξυπηρετησετε να σας καλυνηχτησω και να ξαναζητησω συγνωμη για την ταλεπορια.αυριο αν μου τα αλαξουνε θα σας ενημερωσω για να μου πειτε τι ακριβως να κανω.νιωθω υπεροχα που με βοηθατε:worship: :worship: :worship: καλο βραδυ σε ολα τα παιδια Link to comment Share on other sites More sharing options...
enduracell Μάϊος 2, 2005 #67 Κοινοποίηση Μάϊος 2, 2005 το chip δεν έχει καεί μάλλον αλλίως δε θα postάρε, οι Κ8 παίρνουν αποκλειστικά από το 12v 4pino και υπολειτουργούν ή και δε POSTάρουν όταν δεν υπάρχει, το ξέρω επειδή μου έχει τύχει η φάση με καμένο 12v 4pino.Εγώ θα σου έλεγα απλά να την βάλεις chaka chaka πάνω σε χάρτινο κουτί, με την κάρτα (αυτή με το Molex της), μνήμες, CPU+HSF, PSU, και το 20πινο+4pino με χρώμα κίτρινο-μαύρο-κόκκινο-πορτοκαλί δίπλα δίπλα, το 4pino (2 κίτρινα-2 μαύρα) δίπλα στο 24pino που είναι μόνο του. Η συνδεσμολογία πρέπει να γίνει με κλειστό το PSU (σε θέση 0) Clear CMOS. άναμα PSU (βεβαιώσου επίσης ότι το κόκκινο διακόπτάκι του PSU σου είναι γυρισμένος στα 220 και όχι στα 115 εάν έχει). και το ξεκινάς από τα κουμπιά της μητρικής. βάλε το memtest και δες τι κάνει. Μετά βάλε σκληρό μπες Win και δες τι κάνει. Μη βάζεις άλλες τροφοδοσίες ή άλλες συσκευές δε σου χρειάζονται. (+οθόνη, mouse, πληκρολόγιο )και ότι δε καταλαβαίνεις κοίτα τα Manual όπως είπε ο SLN. Link to comment Share on other sites More sharing options...
chros26_ Μάϊος 2, 2005 #68 Κοινοποίηση Μάϊος 2, 2005 εγώ πιστεύω πώς πρέπει να πάς το τροφοδοτικό πίσω (για το ocz μιλάω) και να απαιτήσεις αλλαγή.... Μάλλον αυτό φταίει... Link to comment Share on other sites More sharing options...
magicman Μάϊος 2, 2005 #69 Κοινοποίηση Μάϊος 2, 2005 τα δοκιμασες ολα εκτος κουτιου ? να μην ακουμπανε σε μεταλο. συγνωμη αν το αναφερες, γιατι τα ειδα λιγο στα γρηγορα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dorian Μάϊος 3, 2005 #70 Κοινοποίηση Μάϊος 3, 2005 Αρχική απάντηση από def [Χθες, στις 23:05] ακριβως εχει 20πανινο και ενα τετραπινο που μπαινει διπλα στο 20πινο.εγω λεω για τα αλλα 2 τετραγονα τετραπινα που γραφουν πανο P. ναι αντοιστοιχουν ολοι πανω σε τρυπα το κουτι μου ειναι το TERLAMATAKE V1000D προσωπικά δεν βγάζω άκρη με τις περιγραφές που δίνεις. ποιο OCZ 520 έχεις? το Powerstream ή το modstream. από ότι είδα μια στιγμή στην OCZ το powerstream είναι 24πινς και έχει μετατροπέα 24->20, οπότε λογικά πρέπει να τα έβαλες σωστά , εκτός αν ξέχασες να συνδέσεις τα 4πινο με την 12V, ενώ το modstream έχει το παρακάτω σύστημα. το ένα είναι το 4πινο 12V ενώ το άλλο κουμπώνει στο 20πινο και γίνεται 24πινς και καλό θα ήταν να το βάλεις έτσι. όλα αυτά μπορεί να είναι απλώς υποθέσεις αν δεν δώσεις πιο ξεκάθαρες πληροφορίες. όχι τίποτα άλλο να μείνει καμία DFI για RMA και για μας, αν τύχει το κακό. :D Φιλικά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
def Μάϊος 3, 2005 Author #71 Κοινοποίηση Μάϊος 3, 2005 θα ηθελα να σας πληροφορησω οτι η mobo θα ερθει σε 2 μερες οποτε θα χρειαστω συμβουλες σας τοτε.σας ευχαριστω.το τροφοδοτικο το ozc ειναι το modstreem και εντελει σημερα δουλεψε σε αλλο pc κατεβηκα θεσσαλονικη για να δοκιμασω το cpu και η οκταβιτ μου απαντησε οτι δεν ειχε mobo 939 για να το δοκιμασω,και οτι οι μειωμενη ισχυ ωφειλεταισε στην mobo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Samael Μάϊος 3, 2005 #72 Κοινοποίηση Μάϊος 3, 2005 Mαλλον OCZ+DFI ειναι φανατηφορος συνδιασμος.Δοκιμασε με καποιο αλλο καλο psu εστω δανικο για λιγες μερες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SLN Μάϊος 3, 2005 #73 Κοινοποίηση Μάϊος 3, 2005 Αρχική απάντηση από Samael [Σήμερα, στις 17:57] Mαλλον OCZ+DFI ειναι φανατηφορος συνδιασμος.Δοκιμασε με καποιο αλλο καλο psu εστω δανικο για λιγες μερες. Κατσε ρε μεγαλε. Πως μας δινεις ετσι στεγνα... Μυρισε τιποτα καμμενο απο Πατρα???(ξανα-ματα-χτυπαει ξυλο, κουνιεται απο την θεση του, φτου φτου) Link to comment Share on other sites More sharing options...
def Μάϊος 3, 2005 Author #74 Κοινοποίηση Μάϊος 3, 2005 ευχαριστω για τις συμβουλες Link to comment Share on other sites More sharing options...
SLN Μάϊος 3, 2005 #75 Κοινοποίηση Μάϊος 3, 2005 Στο ξαναλεω, για να γλιτωσεις την ταλαιπωρια. Διαβασε το manual της μητρικης λιγο πριν αρχισεις το στησιμο, οπως και του τροφοδοτικου. Θα σου φαει λιγοτερο απο ωρα και ειναι κριμα να μην το κανεις. Σχεδον ολα αυτα που θα σου πουμε μεθαυριο θα αναφερονται στο εγχειριδιο (πω πω λεξη που ξεθαψα ο θυληπρεπης). Εκτος κι αν δεν την παλευεις με τα αγγλικα οποτε παω πασσο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
chros26_ Μάϊος 3, 2005 #76 Κοινοποίηση Μάϊος 3, 2005 Αρχική απάντηση από SLN Στο ξαναλεω, για να γλιτωσεις την ταλαιπωρια. Διαβασε το manual της μητρικης λιγο πριν αρχισεις το στησιμο, οπως και του τροφοδοτικου. Θα σου φαει λιγοτερο απο ωρα και ειναι κριμα να μην το κανεις. Σχεδον ολα αυτα που θα σου πουμε μεθαυριο θα αναφερονται στο εγχειριδιο (πω πω λεξη που ξεθαψα ο θυληπρεπης). Εκτος κι αν δεν την παλευεις με τα αγγλικα οποτε παω πασσο... Mετά φταίνε οι άλλοι που διαδήδουν φήμες???? :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
Samael Μάϊος 4, 2005 #77 Κοινοποίηση Μάϊος 4, 2005 Αρχική απάντηση από SLN Κατσε ρε μεγαλε. Πως μας δινεις ετσι στεγνα... Μυρισε τιποτα καμμενο απο Πατρα??? (ξανα-ματα-χτυπαει ξυλο, κουνιεται απο την θεση του, φτου φτου) Oοοοπα αρχοντα!Αν δε με απατα η μνημη μου(32ΜΒ EDO ) εχετε στηλει κ απο κει κατω μερικα OCZ Link to comment Share on other sites More sharing options...
SLN Μάϊος 4, 2005 #78 Κοινοποίηση Μάϊος 4, 2005 Του Σταθη, αλλα με MSI Neo2 και οχι με DFI. Και το τροφοδοτικο ηταν ελαττωματικο στο ανεμιστηρι του. Η μνημη σου καλα παει αλλα η πληροφορηση σου ειναι τουλαχιστον για τους κροκοδειλους... Link to comment Share on other sites More sharing options...
def Μάϊος 6, 2005 Author #79 Κοινοποίηση Μάϊος 6, 2005 παιδια ολαενταξει το μηχανημα στηθηκε και σας ευχαριστω για τις πολυτιμες συμβουλες σας:flower: τωρα για να μην ανοιγω καινουριο θεμα ,οταν κανω το τεστ 3dmar2005 κατα το τελος με κανει επανεκινηση στον υπολογιστη,ειναι φυσιολογικο η ειναι θεμα θερμοκρασια της καρτας,γιατι καπακι το δοκιμαζω και σε αλλα τεστ και τατρεχει κανονικα ευχαριστω Link to comment Share on other sites More sharing options...
xrist Μάϊος 6, 2005 #80 Κοινοποίηση Μάϊος 6, 2005 Δηλαδη τι ηταν αυτο που εφταιγε τελικα?Τι αλλαξες?Εχεις το ιδιο τροφοδοτικο?Γινε πιο σαφης.Για την επανακινηση σιγουρα κατι φταιει.Τι θερμοκρασιες εχεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.