def Δημοσιεύτηκε Μάϊος 2, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάϊος 2, 2005 ειναι η τεταρτη dfi που με κεγεται στο ιδιο chip,το παραξενο ειναι οτι ανοιγη κανονικα μπαινω στα win, αλλα μου παρουσιασε ενα σοβαρο προβλημα στον επεξεργαστη και εδω θα ηθελα την βοηθεια σας. ο επεξεργαστης εχασε ολη του την ισχυει.δλδ ενω στο santra testπου εδινε σκορ 11950 τωρα μου δινει 3000 με το ζορι, μου τον αναγνωριζει κανονικα σανfx-55 και ολα τα σχετικα που σου δινει πληροφοριες το santra για cpu.mobo. κτλ αλλα ο επεξεργαστης τρεχει ουτε στα 200mhz,εχασε ολη την ισχυ του,λετε να καηκε η φταιει η DFI; Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikos Μάϊος 2, 2005 #2 Κοινοποίηση Μάϊος 2, 2005 και σε ξένα φόρυμ ,που διαβάζω , πολλά ,πάρα πολλά προβλήματα , με dfi.Τι να πει κανείς , άλλοι λένε ότι είναι καλές , άλλοι ότι δεν είναι , άντε να βγάλεις 'ακρη Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snips Μάϊος 2, 2005 #3 Κοινοποίηση Μάϊος 2, 2005 βρε άνθρωπε σου κάηκαν 2 και επέμενες εσύ???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
enduracell Μάϊος 2, 2005 #4 Κοινοποίηση Μάϊος 2, 2005 το έχεται χάσει όλοι LOL Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Μάϊος 2, 2005 #5 Κοινοποίηση Μάϊος 2, 2005 Υπάρχει μία παροιμία που λέει: ''Τα μεταξωτά βρακιά θέλους και επιδέξιους κ@λους'' Χωρίς καμία παρεξήγηση ή υπονοούμενο, έτσι; :flower: Link to comment Share on other sites More sharing options...
dfragos Μάϊος 2, 2005 #6 Κοινοποίηση Μάϊος 2, 2005 Αρχική απάντηση από spc Υπάρχει μία παροιμία που λέει: ''Τα μεταξωτά βρακιά θέλους και επιδέξιους κ@λους'' Χωρίς καμμία παρεξήγηση ή υπονοούμενο, έτσι; :flower: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: Link to comment Share on other sites More sharing options...
def Μάϊος 2, 2005 Author #7 Κοινοποίηση Μάϊος 2, 2005 μα ρε παιδια δεν την πειραζω,απλως πηγα να την ανοιξω και να παιξω μετα απο μια εβδομαδα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
esdee Μάϊος 2, 2005 #8 Κοινοποίηση Μάϊος 2, 2005 Αρχική απάντηση από def μα ρε παιδια δεν την πειραζω,απλως πηγα να την ανοιξω και να παιξω μετα απο μια εβδομαδα. μπορεις να μας δωσεις μερικες πληροφοριες παραπανω? πχ το 4v jumper σε πια θεση το ειχες, τι vdimm χρησιμοποιουσες, ψυξη στην επανω δεξια γωνια του board, PSU κτλ κτλ Link to comment Share on other sites More sharing options...
def Μάϊος 2, 2005 Author #9 Κοινοποίηση Μάϊος 2, 2005 τα εχω αφησει ολα τα εργοστασιακα δενπειραξα κανενα jamper δεν ασχολουμαι με overc....μνημης ,επεξεργαστη και τα λοιπα,απλως πηγα να περασω το καινουριο ozc520 που πηρα για δευτερη φορα που ηταν χαλασμενο και παλι δεν λειτουργουσε,και εβαλα το παλιο και μολις πηγα να το ανοιξω κατι καηκε και μυρισε καμενο,αλλα το κουφο ειναι οτι μπηκε στα win κανονικα με το μονο προβλημα του επεξεργαστη που εχασε την ισχυ του,και η πλακα ειναι οτι στο sandra που δινει ολες τις σωστες πληροφοριες για το cpu,αλλα μολις το τεσταρο ειναι πιο αργος και απο εναν p3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
esdee Μάϊος 2, 2005 #10 Κοινοποίηση Μάϊος 2, 2005 Αρχική απάντηση από defκαι η πλακα ειναι οτι στο sandra που δινει ολες τις σωστες πληροφοριες για το cpu με το sandra μην παιρνεις και ορκο, δοκιμασες διαφορα αλλα διαγνωστικα? σε games παει χαλια? superpi τι χρονους βγαζει? cool & quite off φανταζοναι Link to comment Share on other sites More sharing options...
JimmyFox Μάϊος 2, 2005 #11 Κοινοποίηση Μάϊος 2, 2005 Αρχική απάντηση από def τα εχω αφησει ολα τα εργοστασιακα δενπειραξα κανενα jamper δεν ασχολουμαι με overc.... Δεν ασχολείσαι με OC και πήρες DFI?Γιατί? Link to comment Share on other sites More sharing options...
def Μάϊος 2, 2005 Author #12 Κοινοποίηση Μάϊος 2, 2005 Αρχική απάντηση από esdee με το sandra μην παιρνεις και ορκο, δοκιμασες διαφορα αλλα διαγνωστικα? σε games παει χαλια? superpi τι χρονους βγαζει? cool & quite off φανταζοναι στα παιχνιδια σερνεται και απεργοποιημενο το cool & quit φυσικα.σκεφτομαι αν ειναι επεξεργαστης θα μου το αλλαξουν; εχει 3 χρονια εγγυηση τον πηρα δεκεμβριο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
def Μάϊος 2, 2005 Author #13 Κοινοποίηση Μάϊος 2, 2005 Αρχική απάντηση από JimmyFox Δεν ασχολείσαι με OC και πήρες DFI?Γιατί? δεν το καταλαβαινω αυτορε παιδια δλδ πρεπει να ασχοληθω με ovec.για να παρω dfi; Link to comment Share on other sites More sharing options...
phil1416003162 Μάϊος 2, 2005 #14 Κοινοποίηση Μάϊος 2, 2005 Αρχική απάντηση από def [Σήμερα, στις 13:26] δεν το καταλαβαινω αυτορε παιδια δλδ πρεπει να ασχοληθω με ovec.για να παρω dfi; Ειναι σαν να εχεις ενα πειραγμενο αυτοκινητο(τα οποια σχεδον παντα βγαζουν προβληματα)απλα και μονο για να κανεις ηρεμες βολτες στην παραλιακη(με την εξατμιση να σου παιρνει τα αυτια και το μοτερ να σκορτσαρει στην εκκινιση Link to comment Share on other sites More sharing options...
esdee Μάϊος 2, 2005 #15 Κοινοποίηση Μάϊος 2, 2005 Αρχική απάντηση από phil Ειναι σαν να εχεις ενα πειραγμενο αυτοκινητο(τα οποια σχεδον παντα βγαζουν προβληματα)απλα και μονο για να κανεις ηρεμες βολτες στην παραλιακη(με την εξατμιση να σου παιρνει τα αυτια και το μοτερ να σκορτσαρει στην εκκινιση βασικα θα ελεγα για τετοια παρομοιωση οτι ειναι σαν να εχεις ενα αγωνιστικο με 306 μοιρες εκκεντροφορους 50αρια τετραπεταλουδα κοφτη 9.000σαλ και να το δουλευεις στις 1.000 2.000 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Μάϊος 2, 2005 #16 Κοινοποίηση Μάϊος 2, 2005 Αρχική απάντηση από esdee βασικα θα ελεγα για τετοια παρομοιωση οτι ειναι σαν να εχεις ενα αγωνιστικο με 306 μοιρες εκκεντροφορους 50αρια τετραπεταλουδα κοφτη 9.000σαλ και να το δουλευεις στις 1.000 2.000 όπως είχε πει κι ο δήμου, είναι η απόλαυση του να έχεις μια porsche 911 και να την πηγαίνεις ρελαντί. έχεις τη δύναμη και την ελέγχεις απόλυτα? απόλαυση είναι και αυτό! έχεις την dfi που μπορεί να φτάσει ψηλά και τη δουλεύεις χαμηλά πάντως κανονικά μια μητρική πρέπει να δουλεύει παντού. δεν έχει λογική να μη δουλεύει στα default, δεν είναι πειραγμένο αγωνιστικό να μην κρατάει ρελαντί, μια mobo είναι Link to comment Share on other sites More sharing options...
esdee Μάϊος 2, 2005 #17 Κοινοποίηση Μάϊος 2, 2005 Αρχική απάντηση από sotiris όπως είχε πει κι ο δήμου, είναι η απόλαυση του να έχεις μια porsche 911 και να την πηγαίνεις ρελαντί. έχεις τη δύναμη και την ελέγχεις απόλυτα? απόλαυση είναι και αυτό! το παραδειγμα που ανεφερα δεν ειναι απολαυση πιστεψε με. με porche ναι θα ηταν, με το σηγκεκριμενο αυτοκινητο μονο απολαυση δεν ηταν. (αγωνιστικο, αλλο αν στις 7000-8000 ξυριζε).back on - topic def τοσα πολλα DFI καμμενα μονο προβλημα της DFI δεν μου ακουγετε, μενει να μας πεις 'γενικοτερα' το περιβαλλον που λειτουργουν για να δουμε τι φταιει. UPS εχεις για να αποκλεισουμε την εγκατασταση του σπιτιου? Link to comment Share on other sites More sharing options...
enduracell Μάϊος 2, 2005 #18 Κοινοποίηση Μάϊος 2, 2005 το ότι έχεις αλλάξει τόσα HW και δεν έχεις καταφέρει να το δουλέψεις σημαίνει ότι φταις εσύ και όχι το HW είτε είναι το mobo/PSU είτε η ΔΕΗ. Απλά προβληματίσου. Στην DFI την δικιά μου τις έχω κάνει τα άπειρα, και προσωπικά δε γνωρίζω έμπειρο χρήστη που να είχε πρόβλημα με το mobo είτε κάνει oc είτε δε κάνει. Εξ άλλου προβλήματα είχες και με το AV8. Αυτά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JimmyFox Μάϊος 2, 2005 #19 Κοινοποίηση Μάϊος 2, 2005 Mπορεί βέβαια να φταίει και η πολικότητα της πρίζας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Athens2004 Μάϊος 2, 2005 #20 Κοινοποίηση Μάϊος 2, 2005 Εμένα πάλι το board μου φαίνεται πολύ βράχος , Μέχρι και απο μαμακία δικιά μου που είχα κάνει με το cmos reload , ξαναήρθε . Με το k8n neo που και πού τσιμπούσα και κανα restart [απο ΗΤΤ] [η απο fastwrites&vga]στο dfi oλα δουλεύουν ρολόι . Τις άπειρες επιλογές που έχει πάντως το board μπορείς να τις αφήσεις default , το jumper στα 3.2 volt και είναι μιά χαρά και για κάποιον που θα δουλέψει default . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.