chros26_ Μάϊος 9, 2005 #161 Κοινοποίηση Μάϊος 9, 2005 Αρχική απάντηση από hipro5 ΔΕΝ ξεπερνιέται......... απλά με πόλλυ προσπάθεια καλυτερεύει.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Μάϊος 9, 2005 #162 Κοινοποίηση Μάϊος 9, 2005 Πιστός στο ραντεβού μου quotaρίσματος του εαυτού μου, μονολογώ ''Ένας προφήτης μα τι προφήτης!'' Αρχική απάντηση από spc ε, θα το δουν και οι άλλοι τώρα και θα το ρίξουν..... http://www.hacshop.gr/hac/servlet/gr.hac.display.Visualiser?action=showproduct&item=1931 :whistling Link to comment Share on other sites More sharing options...
ATi Μάϊος 9, 2005 #163 Κοινοποίηση Μάϊος 9, 2005 Ρε μπας και φταίει το Πάσχα;Τι έχουν πάθει όλοι τους, θα μας τρελάνουν!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Braveheart1980 Μάϊος 9, 2005 #164 Κοινοποίηση Μάϊος 9, 2005 Αντε και εις κατωτερες τιμες!Αν δεν παει 15 ευρα δεν αγοραζω!Χε,χε,χε! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Narayan Μάϊος 9, 2005 #165 Κοινοποίηση Μάϊος 9, 2005 Επόμένως το Πλαίσιο δεν πούλαγε κάτω του κόστους... ή η AeroCool το έριξε τώρα ή "άλλοι" τόσο καιρό μας είχαν και τρώγαμε κουτόχορτο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stratos Μάϊος 9, 2005 #166 Κοινοποίηση Μάϊος 9, 2005 Γατα εισαι, το καταλαβες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
saxon_747 Μάϊος 9, 2005 #167 Κοινοποίηση Μάϊος 9, 2005 Ρε παιδες... Εμενα δεν μου κραταει τις ρυθμισεις (της ωρας π.χ). Η μπαταρια φυσικα εχει μπει σωστα. Ξερει κανεις τι παιζει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jax7480 Μάϊος 9, 2005 #168 Κοινοποίηση Μάϊος 9, 2005 Αρχική απάντηση από saxon_747 Ρε παιδες... Εμενα δεν μου κραταει τις ρυθμισεις (της ωρας π.χ). Η μπαταρια φυσικα εχει μπει σωστα. Ξερει κανεις τι παιζει? Πανε το για RMA στο Πλαισιο. Και φροντισε να εξηγησεις αναλυτικα στον τεχνικο τι φταιει. Και αν σου πει οτι δεν μπορεις να το αλλαξεις, τοτε μιλα με τον προϊσταμενο, και εξηγησε του ευγενικα το προβλημα σου, 99% θα πραγματοποιηθει η απαιτηση σου. Αν θελεις μου το δινεις σε μενα, και το παω εγω στο Πλαισιο. Εχω εναν γνωστο εκει, ολο και κατι θα μπορεσει να κανει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
unstoppable Μάϊος 9, 2005 #169 Κοινοποίηση Μάϊος 9, 2005 Αρχική απάντηση από spc.....http://www.hacshop.gr/hac/servlet/gr.hac.display.Visualiser?action=showproduct&item=1931:whistling Χαχαχαχαχα, πολυ θα ηθελα να μαθω αν το δινουν κατω απο οσο τους κοστιζει Link to comment Share on other sites More sharing options...
saxon_747 Μάϊος 9, 2005 #170 Κοινοποίηση Μάϊος 9, 2005 Αρχική απάντηση από jax7480 Πανε το για RMA στο Πλαισιο. Και φροντισε να εξηγησεις αναλυτικα στον τεχνικο τι φταιει. Και αν σου πει οτι δεν μπορεις να το αλλαξεις, τοτε μιλα με τον προϊσταμενο, και εξηγησε του ευγενικα το προβλημα σου, 99% θα πραγματοποιηθει η απαιτηση σου. Αν θελεις μου το δινεις σε μενα, και το παω εγω στο Πλαισιο. Εχω εναν γνωστο εκει, ολο και κατι θα μπορεσει να κανει. :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
aspirin Μάϊος 9, 2005 #171 Κοινοποίηση Μάϊος 9, 2005 καλά ρε παίδες το gatewatch πόσο κοστίζει τελικά? Σε λίγο θα το χαρίζει η εταίρεία! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Solid Snake Μάϊος 9, 2005 #172 Κοινοποίηση Μάϊος 9, 2005 Αρχική απάντηση από spc [Σήμερα, στις 16:24] Πιστός στο ραντεβού μου quotaρίσματος του εαυτού μου, μονολογώ ''Ένας προφήτης μα τι προφήτης!'' http://www.hacshop.gr/hac/servlet/gr.hac.display.Visualiser?action=showproduct&item=1931 :whistling Κατι παει στραβα με το gatewatch... Ρε μπας και ειναι σκαρτη αυτη η φουρνια? Ή βγαινει το "gatewatch 2" ή κατι τετοιο και κατεβαζουν τοσο την τιμη... Link to comment Share on other sites More sharing options...
daospi Μάϊος 9, 2005 #173 Κοινοποίηση Μάϊος 9, 2005 Αρχική απάντηση από spc [Χθες, στις 16:24] Πιστός στο ραντεβού μου quotaρίσματος του εαυτού μου, μονολογώ ''Ένας προφήτης μα τι προφήτης!'' http://www.hacshop.gr/hac/servlet/gr.hac.display.Visualiser?action=showproduct&item=1931 :whistling +φπα 19%+μεταφορικά=ίδια τιμή με το Πλαίσιο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Narayan Μάϊος 9, 2005 #174 Κοινοποίηση Μάϊος 9, 2005 Αρχική απάντηση από Stratos Γατα εισαι, το καταλαβες. Χωρίς παρεξήγηση Στράτο, μπορείς να μας πεις τι ισχύει από τα δύο; Δεν αναφερόμουν μόνο στο Χακ Σοπ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Μάϊος 9, 2005 #175 Κοινοποίηση Μάϊος 9, 2005 επιτέλους πλησιάζουν περισσότερο την πραγματική τους αξία... εδώ ένα rheobus - ποτενσιόμετρα (δηλαδή μιλάμε για ύψιστη τεχνολογία) και έκανε 30 ευρώ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sa1901 Μάϊος 9, 2005 #176 Κοινοποίηση Μάϊος 9, 2005 Εδώ στην Ελλάδα, πολλά πράγματα είναι υπερτιμημένα σε σχέση με την Ευρώπη και ο μόνος λόγος που μπορώ να σκεφτώ εγώ, είναι η μικρή αγορά της Ελλάδας σε σχέση με τις άλλες χώρες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Μάϊος 9, 2005 #177 Κοινοποίηση Μάϊος 9, 2005 μου φαινεται πρεπει να συντομα να αποκτησω πιστωτικη καρτα ή μηπως οχι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sa1901 Μάϊος 9, 2005 #178 Κοινοποίηση Μάϊος 9, 2005 Αρχική απάντηση από spc Πιστός στο ραντεβού μου quotaρίσματος του εαυτού μου, μονολογώ ''Ένας προφήτης μα τι προφήτης!'' http://www.hacshop.gr/hac/servlet/gr.hac.display.Visualiser?action=showproduct&item=1931 :whistling ’ντε ... όσοι δεν προλάβαν από το Πλαίσιο, θα αδειάσουν αύριο και το Hacshop από το απόθεμα του σε Gatewatch... :whistle2: Link to comment Share on other sites More sharing options...
daospi Μάϊος 9, 2005 #179 Κοινοποίηση Μάϊος 9, 2005 Αρχική απάντηση από ea6gka [Σήμερα, στις 00:14] μου φαινεται πρεπει να συντομα να αποκτησω πιστωτικη καρτα ή μηπως οχι? Μάλλον με βλέπω και εμένα να βγάζω μία Ίσως μία προπληρωμένη... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Μάϊος 9, 2005 #180 Κοινοποίηση Μάϊος 9, 2005 αυτη την προπληρωμενη την δεχονται κανονικα τα sites? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.