Jump to content

Gatewach ΠΛΑΙΣΙΟ

skelos1416003162

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από Braveheart1980

[/offtopic] Ρε συ AleXXX διορθωσε κανα ορθογραφικο , μας φυγαν τα ματια ! [/offtopic]

ειμαι δισλεκτικος οκ????????????????????????????????

• Replies 237
  • Created
  • Last Reply

ρε παιδια ειναι τοσο δυσκολο ενας που το εχει να μου πει τις διαστασεις??

Αρχική απάντηση από D.J.AleXXX_gr

ειμαι δισλεκτικος οκ????????????????????????????????

να προσπαθησεις να το ξεπερασεις.

Αρχική απάντηση από ea6gka

κανο μαθηματα αλλα στον βαθμο που εχω εχω βελτιοθει αρκετα

επρεπε να με γνοριζατε πριν 2-3 χρονια θα τυφλονοσασταν απο αυτα που θα βλεπατε

Αρχική απάντηση από Ζul

foto λιγο δυσκολο δεν εχω ψηφιακη.για αυτο θελω τις διαστασεις αν μου τις πει καποιος μπορω να δω αν χωραει.

Dimension: 150(W) x 85(H) x 62mm(D)

Αρχική απάντηση από Ζul

ευχαριστω SlotKiller.δεν μπαινει για 3 χιλιοστα!!!

dremel it!!!;)

SlotKiller ολο εχει υψος 85 η μονο η φατσα και μετα σπαει και εχει μικροτερο υψος?

καποιος που το αγορασε να μου πει αν μετα την φατσα σπαει και εχει μικροτερο υψος?

Φιλε d.j.alexxx_gr αν δεν σε πειραζει χρησιμοποιησε κανα λεξικο γιατι στραβωθηκαμε βρε παιδι μου. :-O :-O

Οσον αφορα το πανελακι να ταν και αλλο. Ηδη εξαντληθηκε απο ολα τα καταστξματα του πλαισιου το μαυρο

Αρχική απάντηση από Nikos007 [Σήμερα, στις 22:49]

Οσον αφορα το πανελακι να ταν και αλλο. Ηδη εξαντληθηκε απο ολα τα καταστξματα του πλαισιου το μαυρο

Όντως...Αν και έκανα τη παραγγελεία προχθές και περίμενα να μου το φέρουν σήμερα,μου είπαν πως τελείωσαν και θα έχουν ξανά από βδομάδα...

Αρχική απάντηση από Nikos007

Φιλε d.j.alexxx_gr αν δεν σε πειραζει χρησιμοποιησε κανα λεξικο γιατι στραβωθηκαμε βρε παιδι μου. :-O :-O

για πολοστη φορα εχω δισλεξια...........

στο site του πλαισιου δεν αναφερει πουθενα το ασημενιο

αλλα μονο μαυρο.........

βασικα δευτερα θα παραγκιλο 2 ενα μαυρο για μενα και ενα ασημενιο για την μαμακα μου που την βαζω να πληρονει για να τις φτιαξο το pc

λολολολ

επρεπε να κανουμε μια ομαδικη αγορα, χονδρικη! Να μας εκοβε κανα ετσι μεγαλο τιμολογιο, μια που η εφορια καραδοκει!

Αρχική απάντηση από D.J.AleXXX_gr [Χθες, στις 23:28]

στο site του πλαισιου δεν αναφερει πουθενα το ασημενιο

αλλα μονο μαυρο.........

βασικα δευτερα θα παραγκιλο 2 ενα μαυρο για μενα και ενα ασημενιο για την μαμακα μου που την βαζω να πληρονει για να τις φτιαξο το pc

λολολολ

Έχουν και σε ασημένιο;;;

Αρχική απάντηση από daospi

Έχουν και σε ασημένιο;;;

απ οτι ακουσα απο αλλα παιδια ναι

το μονο που μενει ειναι να παω να μαθω ο ιδιος.....

Αποφάσησα να το πάρω και εγώ το Gatewatch θα το παραγγείλο αύριο που γυρνάει ο αδερφός μου από την φιλαδέλφια (αυτός έχει πιστωτική) μαζί με κάτι ανεμηστίρια και κάτι φώτα καιρός να modaro και εγώ το case μου :cool:

Αρχική απάντηση από ea6gka [07-05-2005 15:03]

ΔΕΝ ξεπερνιέται.........

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.