Jump to content

Gatewach ΠΛΑΙΣΙΟ

skelos1416003162

Recommended Posts

• Replies 237
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από ea6gka

να προσπαθησεις να το ξεπερασεις.

κανο μαθηματα αλλα στον βαθμο που εχω εχω βελτιοθει αρκετα

επρεπε να με γνοριζατε πριν 2-3 χρονια θα τυφλονοσασταν απο αυτα που θα βλεπατε

Φιλε d.j.alexxx_gr αν δεν σε πειραζει χρησιμοποιησε κανα λεξικο γιατι στραβωθηκαμε βρε παιδι μου. :-O :-O

Οσον αφορα το πανελακι να ταν και αλλο. Ηδη εξαντληθηκε απο ολα τα καταστξματα του πλαισιου το μαυρο

Αρχική απάντηση από Nikos007 [Σήμερα, στις 22:49]

Οσον αφορα το πανελακι να ταν και αλλο. Ηδη εξαντληθηκε απο ολα τα καταστξματα του πλαισιου το μαυρο

Όντως...Αν και έκανα τη παραγγελεία προχθές και περίμενα να μου το φέρουν σήμερα,μου είπαν πως τελείωσαν και θα έχουν ξανά από βδομάδα...

Αρχική απάντηση από Nikos007

Φιλε d.j.alexxx_gr αν δεν σε πειραζει χρησιμοποιησε κανα λεξικο γιατι στραβωθηκαμε βρε παιδι μου. :-O :-O

για πολοστη φορα εχω δισλεξια...........

στο site του πλαισιου δεν αναφερει πουθενα το ασημενιο

αλλα μονο μαυρο.........

βασικα δευτερα θα παραγκιλο 2 ενα μαυρο για μενα και ενα ασημενιο για την μαμακα μου που την βαζω να πληρονει για να τις φτιαξο το pc

λολολολ

Αρχική απάντηση από D.J.AleXXX_gr [Χθες, στις 23:28]

στο site του πλαισιου δεν αναφερει πουθενα το ασημενιο

αλλα μονο μαυρο.........

βασικα δευτερα θα παραγκιλο 2 ενα μαυρο για μενα και ενα ασημενιο για την μαμακα μου που την βαζω να πληρονει για να τις φτιαξο το pc

λολολολ

Έχουν και σε ασημένιο;;;

Αποφάσησα να το πάρω και εγώ το Gatewatch θα το παραγγείλο αύριο που γυρνάει ο αδερφός μου από την φιλαδέλφια (αυτός έχει πιστωτική) μαζί με κάτι ανεμηστίρια και κάτι φώτα καιρός να modaro και εγώ το case μου :cool:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.