unstoppable Μάϊος 3, 2005 #21 Κοινοποίηση Μάϊος 3, 2005 Αρχική απάντηση από dpresv unsto σου είπαν πότε θα έρθει στη μιναρούπολη? Σημερα το πρωι παρηγγειλα, αυριο το πρωι θα εχει ερθει Link to comment Share on other sites More sharing options...
Narayan Μάϊος 3, 2005 #22 Κοινοποίηση Μάϊος 3, 2005 Αρχική απάντηση από Gabriel Αυτό έλειπε να το έχανες εσύ... Ζηλιάρη εσένα ο τέντζερης με το νερό πιάνει τρία 5,25 bay και δεν μπορείς να βάλεις... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabriel Μάϊος 3, 2005 #23 Κοινοποίηση Μάϊος 3, 2005 Ένα bay πιάνει το tank,ένα το DVDR και άλλο ένα το DVDROM,μένει 1 ελέυθερο ενώ αυτό θέλει 2. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Narayan Μάϊος 3, 2005 #24 Κοινοποίηση Μάϊος 3, 2005 Βάλτο οριζόντια τότε btw καλό το GateWatch αλλά θα ήθελα οι sensors και τα audio να είχαν λίγο μεγαλύτερο καλώδιο για να περνάγανε πίσω από το mobo Link to comment Share on other sites More sharing options...
aspirin Μάϊος 3, 2005 #25 Κοινοποίηση Μάϊος 3, 2005 δεν φαίνεται να είναι λάθος η τιμή. Αν ήταν θα την είχανε αλλάξει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Narayan Μάϊος 3, 2005 #26 Κοινοποίηση Μάϊος 3, 2005 Αρχική απάντηση από aspirin δεν φαίνεται να είναι λάθος η τιμή. Αν ήταν θα την είχανε αλλάξει. Δεν είναι, αφού γράφω παραπάνω πως πήγα στο μαγαζί και το αγόρασα σε αυτή την τιμή Link to comment Share on other sites More sharing options...
Legend1416003172 Μάϊος 3, 2005 #27 Κοινοποίηση Μάϊος 3, 2005 Εγώ πάντος παράγγειλα 2 κομματάκια για μένα και έναν φίλο μου. Αν και ήταν λίγο βιαστική αυτή η αγορά έχω την εντύπωση ότι δεν την πάτησα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
aspirin Μάϊος 3, 2005 #28 Κοινοποίηση Μάϊος 3, 2005 ένα πανελάκι για είναι πολύ χρήσιμο. Σε καμιά περίπτωση δεν την πάτησες. Έχω το aerogate coolmaster και είναι πολύ σούπερ. Φαντάζομαι και το gatewatch είναι όλα τα λεφτά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sparda Μάϊος 3, 2005 #29 Κοινοποίηση Μάϊος 3, 2005 :OT: το ξερετε οτι το ΠΛΑΙΣΙΟ παει κατα διαολου??!!!!! και προσπαθει να παρει ενα δανειο και αμα οι τραπεζες σεν το δωσουν.....εχετε για βρυσουλες....:ΟΤ: Link to comment Share on other sites More sharing options...
aspirin Μάϊος 3, 2005 #30 Κοινοποίηση Μάϊος 3, 2005 τί μας ενδιαφέρει? Μετοχές θα αγοράσουμε? Το gatewatch μας ενδιαφέρει! Εννοείς πώς όταν βαρέσει κανόνι να μας ζητήσει να τα επιστρέψουμε? λοοοολ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qlim4X Μάϊος 3, 2005 #31 Κοινοποίηση Μάϊος 3, 2005 Αρχική απάντηση από Sparda :OT: το ξερετε οτι το ΠΛΑΙΣΙΟ παει κατα διαολου??!!!!! και προσπαθει να παρει ενα δανειο και αμα οι τραπεζες σεν το δωσουν.....εχετε για βρυσουλες....:ΟΤ: απο ποτε παει χαλια το πλαισιο???????????????δεν το εχω ακουσει ποτε αυτο.ενα τετιο μαγαζει ειναι πολυ δυσκολο να πηγενει κατα διαολου......... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sparda Μάϊος 3, 2005 #32 Κοινοποίηση Μάϊος 3, 2005 το διαβασε στις εφημεριδες ο πατετας μου. Το ξερω και εγω ξαφνιαστηκα!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qlim4X Μάϊος 3, 2005 #33 Κοινοποίηση Μάϊος 3, 2005 αποκλιετε ρε παιδια.........................τοσα μαγαζια τοσι υπαλιλοι και τοσοι πελατες και θα το κλισουν..............??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sparda Μάϊος 3, 2005 #34 Κοινοποίηση Μάϊος 3, 2005 αμμ αυτη ειναι η ζωη! ποιος ξερει μπορει να τα φαγανε! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qlim4X Μάϊος 3, 2005 #35 Κοινοποίηση Μάϊος 3, 2005 για αυτο τα εχουν ολα μισο τιμησ???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sparda Μάϊος 3, 2005 #36 Κοινοποίηση Μάϊος 3, 2005 δεν ξερω, μπορει.... ισως να φταιει και ο ανταγωνισμος! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bobi Rhoads Μάϊος 3, 2005 #37 Κοινοποίηση Μάϊος 3, 2005 παντως εκανα και εγω μια παραγγελεια! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qlim4X Μάϊος 3, 2005 #38 Κοινοποίηση Μάϊος 3, 2005 αμα πανε για κλισιμο τοτε να τσιμπισουμε καμια 6800gt μισο τιμης να ειμαστε αρχοντεςκαι οτι αλλο βρουμε Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sparda Μάϊος 3, 2005 #39 Κοινοποίηση Μάϊος 3, 2005 τρεξτε για να προλαβετε!λολ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qlim4X Μάϊος 3, 2005 #40 Κοινοποίηση Μάϊος 3, 2005 Αρχική απάντηση από Sparda τρεξτε για να προλαβετε!λολ καρα λολ αμα το πανε για κλισιμο ας υποφελιθουμε Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.