Jump to content

Gatewach ΠΛΑΙΣΙΟ

skelos1416003162

Recommended Posts

Αν καποιος το εχει σε ασημι και θελει μαυρο, ευχαριστως να ανταλλαξουμε.Δυστυχως το ειχε μονο σε μαυρο οταν πηγα....

• Replies 237
  • Created
  • Last Reply

Σημερα βολτιτσα σε γνωστο κλεφτομαγαζο της Θεσσαλονικης. Αφου πηρα το Arctic Cooling Silencer 4 για την ΑΤΙ Χ800ΧL, βλεπω ενα gatewatch και στεγνα ρωταω?

-Ποσο το gatewatch?

-60 μου απανταει.

-Μπα, του λεω, παλια, το Πλαισιο το δινει με 30

-30 +ΦΠΑ μου λεει.

-Οχι, 30 τελικη.

-Οχι ρε γαμωτο, 48 αγοραζω εγω.

-Ε, πηγαινε, του λεω, και αγορασε μερικα να εχεις.

Αρχική απάντηση από jax7480

Σημερα βολτιτσα σε γνωστο κλεφτομαγαζο της Θεσσαλονικης. Αφου πηρα το Arctic Cooling Silencer 4 για την ΑΤΙ Χ800ΧL, βλεπω ενα gatewatch και στεγνα ρωταω?

-Ποσο το gatewatch?

-60 μου απανταει.

-30 +ΦΠΑ μου λεει.

-Οχι, 30 τελικη.

:hehe: :hehe: :rofl: :rofl: :rofl:

D.J.AleXXX_gr

Oι πολλές λειτουργίες [4 sensors για C , και 4 για fans αν δεν κάνω λάθος απαιτουν και 8 καλώδια ;)] + της τροφοδοσίας + + και βλέπεις αυτο που βλέπεις , με λίγο τέχνη κρύβονται ;)

Jax ,,, του κάνω τον μεσάζοντα του δικού σου αν θέλει :p:P με 40 ευρώ τον έχω έτοιμο :whistling το κομμάτι :whistling :whistling

Αρχική απάντηση από jax7480

-Ποσο το gatewatch?

-60 μου απανταει.

-30 +ΦΠΑ μου λεει.

-Οχι, 30 τελικη.

rolf lol και τα σιναφη

εγραψεςςςςςςςςςςςςς!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Αρχική απάντηση από ea6gka

6 σελιδες το gatewatch, ουτε τζαμπα γαλα να μοιραζανε δε θα κανατε τοση φασαρια:p

εγω γιατι βλεπω 3???

χτυπησα και εγω δυο χθες.. τα περιμενω με courier την Δευτερα! παιδια τους ξιλοσαμε τα μαγιαζια!! καλα ποσο αποθεμα εχουν ?

Αρχική απάντηση από Braveheart1980

Καναμε τα 3 6..............

τα 3 2 λεει η παριμια αγραματοι............

λολολ

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.