Jump to content

Intel 10nm CPUs - LGA1700

GFFermari

Recommended Posts

40 minutes ago, kpetros said:

Δεν μπορει να γινει downgrade στο ιδιο socket με καποιον της σειρας 12?

Μπορεί αλλά πολύ έξυπνα τους έκανε phase out πριν σκάσει όλο αυτό.

Τώρα στα μεταχειρισμένα λογικά θα εξισωθούν το επόμενο διάστημα οι τιμές 12gen και 13/14. 

2 ώρες πριν, το μέλος Cyber_Cookie έγραψε:

Ούτε καν. Ο καταναλωτής δεν έχει ιδέα για αυτά όλα. Αν δε κάνει ρεπορτάζ πρωινάδικο να εξηγήσει ποτέ δε θα νοιαστεί κανείς. Αλλά και τότε ακόμα, πάλι ιντελ θα αγοράζουν γιατί δεν έχει δυνατότητα να καλύψει την αγορά η Αμιντί. 

απο εμενα την εφαγε την ταφοπλακα. θα πρεπει να δω κατι πολυ WOW για να παω παλι σε ιαντελ

1 minute ago, BloodMage said:

απο εμενα την εφαγε την ταφοπλακα. θα πρεπει να δω κατι πολυ WOW για να παω παλι σε ιαντελ

Και το πολύ wow οσο wow και να είναι, που το ξέρεις οτι δε θα βγεί σάπιο και αυτό μετά από 2 χρόνια;

Δες τώρα, ακόμα και αν κάποιος ήταν ψυλλιασμένος για τους 14gen και πήρε 13, "προηγούμενη γενιά" δλδ, πάλι την πάτησε.

1 λεπτό πριν, το μέλος Cyber_Cookie έγραψε:

Και το πολύ wow οσο wow και να είναι, που το ξέρεις οτι δε θα βγεί σάπιο και αυτό μετά από 2 χρόνια;

Δες τώρα, ακόμα και αν κάποιος ήταν ψυλλιασμένος για τους 14gen και πήρε 13, "προηγούμενη γενιά" δλδ, πάλι την πάτησε.

Εννοειται οτι ποτε δεν μπορεις να εισαι σιγουρος. Ουτε στην ΑΜΔ ουτε σε καποια αλλη εταιρεία

Το WOW για μενα θα ηταν στον τομεα του after sale. Δλδ πχ να πει οτι παιρνει πισω τα παλια τσιπακια (οχι μονο οσοι τρωνε bsod, οτι ειναι 65watt και πανω) και τους δινει την νεα σειρα (χωρις επιβαρυνση). Σιγουρα μετα θα πρεπει να παρουν οι κατοχοι νεα μητρικη. αλλα και παλι ειναι μια κίνηση καλης θελήσεως. η να τους δινει 12η γενια και καποιο discount coupon. ο χρονος θα δειξει

WWW.TECHPOWERUP.COM

According to sources close to Bloomberg, Intel plans to cut 10,000 jobs from its global workforce. The news comes amid heavy pressure on the semiconductor giant, which has been on a steady...

Αρχίσαμε τις περικοπές και τις οικονομίες για να τα βγάλουμε περα με τις μηνήσεις που έρχονται 

• Like 1

Keanu Reeves Matrix GIF by PeacockTV

^εγώ όταν ψώνιζα ιντελ πριν 6 μήνες.

Spoiler

Ο 13500 μου δεν είναι καν Raptor Lake κανονικός αλλά Alder Lake. Kοίτα να δεις τι μαθαίνεις. 

Για αυτό και έχει ξεκλείδωτα PL1/PL2 ενώ δε θα έπρεπε και για αυτό με την u12a μπουστάρει δίχως αύριο και γενικά είναι τόσο "σβέλτο".

https://videocardz.com/newz/intel-core-i5-13500-offers-all-core-boost-of-4-5-ghz-with-power-unlocked-12600-12700k-performance-for-270

Πόσο παπατζήδες είναι εκεί στην intel ρε.

• Like 1
  • Haha 1

6 ώρες πριν, το μέλος DEADLAZARUS έγραψε:
WWW.TECHPOWERUP.COM

In a statement for Tom's Hardware, Intel has announced a two-year warranty extension for its 13th and...

Την καλύτερη κίνηση έκανε με την επεκταση της εγγύησης..

Έγινε επεξεργασία από AKISSS

16 ώρες πριν, το μέλος Cyber_Cookie έγραψε:

Keanu Reeves Matrix GIF by PeacockTV

^εγώ όταν ψώνιζα ιντελ πριν 6 μήνες.

Hide contents

Ο 13500 μου δεν είναι καν Raptor Lake κανονικός αλλά Alder Lake. Kοίτα να δεις τι μαθαίνεις. 

Για αυτό και έχει ξεκλείδωτα PL1/PL2 ενώ δε θα έπρεπε και για αυτό με την u12a μπουστάρει δίχως αύριο και γενικά είναι τόσο "σβέλτο".

https://videocardz.com/newz/intel-core-i5-13500-offers-all-core-boost-of-4-5-ghz-with-power-unlocked-12600-12700k-performance-for-270

Πόσο παπατζήδες είναι εκεί στην intel ρε.

Τι να πω κι εγώ με την αγορά τον Δεκέμβρη του 22 δηλαδή... Θυμάστε που παραπονιόμουν για τα ρεύματα κι άλλαξα μητρική για αυτό; Τελικά κίνηση ματ είχα κάνει :hehe: 

Τώρα δυστυχώς δεν είμαι για να πουλάω/αγοράζω απολύτως τίποτα, οπότε θα μείνω μέχρι να ΨΟΦ η ιντέλα μου και να ζήσουν αυτοί καλά και εμείς καλύτερα 

• Sad 1

12 λεπτά πριν, το μέλος DEADLAZARUS έγραψε:

Για να δουμε, Μακαρι  να ειναι αληθεια ολα αυτα. Αυτο για το microcode δυσκολευομαι να το πιστεψω αλλα μακαρι να βγω ψευτης

4 λεπτά πριν, το μέλος BloodMage έγραψε:

Για να δουμε, Μακαρι  να ειναι αληθεια ολα αυτα. Αυτο για το microcode δυσκολευομαι να το πιστεψω αλλα μακαρι να βγω ψευτης

Βρε, είναι σαν σου λέει ότι θα τον κάψεις με δική σου ευθύνη. Stock επιδόσεις χειρότερες σε σύγκριση με την pre microcode update περίοδο.

Το oc δεν καλύπτεται έτσι κι αλλιώς από την εγγύηση.