Seeker Δημοσιεύτηκε Μάϊος 1, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάϊος 1, 2005 Είναι γεγονός... 50 εκατομμύρια downloads και ανεβαίνει... Link to comment Share on other sites More sharing options...
chriss Μάϊος 2, 2005 #2 Κοινοποίηση Μάϊος 2, 2005 Λες να μας τελείωσε ο IE?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
JiMeS Μάϊος 2, 2005 #3 Κοινοποίηση Μάϊος 2, 2005 Αρχική απάντηση από chriss Λες να μας τελείωσε ο IE?? Κάποτε θα πέσει η κυριαρχεία του IE και μάλλον ήρθε! Link to comment Share on other sites More sharing options...
chros26_ Μάϊος 2, 2005 #4 Κοινοποίηση Μάϊος 2, 2005 Αρχική απάντηση από Seeker Είναι γεγονός... 50 εκατομμύρια downloads και ανεβαίνει... xmmm δεν ανεβαίνει.... Κατεβαίνει... λολ Link to comment Share on other sites More sharing options...
enduracell Μάϊος 2, 2005 #5 Κοινοποίηση Μάϊος 2, 2005 το θέμα είναι ότι ο IE7 θα έχει tabs. ο firefox πάντως είναι πολύ δυνατός, αν ήταν και παραμετροποίησημο στο πως χρησιμοποιεί το mouse θα τον χρησιμοποιούσα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
chros26_ Μάϊος 2, 2005 #6 Κοινοποίηση Μάϊος 2, 2005 Αρχική απάντηση από enduracell το θέμα είναι ότι ο IE7 θα έχει tabs... εμ βέβαια... μια ζωή η microsoft κλέβει ιδέες άλλων σιγά το προτότυπο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seeker Μάϊος 2, 2005 Author #7 Κοινοποίηση Μάϊος 2, 2005 Αρχική απάντηση από enduracell το θέμα είναι ότι ο IE7 θα έχει tabs. ο firefox πάντως είναι πολύ δυνατός, αν ήταν και παραμετροποίησημο στο πως χρησιμοποιεί το mouse θα τον χρησιμοποιούσα. Υπάρχει σχετικό extension, ψάξε το λίγο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sparda Μάϊος 2, 2005 #8 Κοινοποίηση Μάϊος 2, 2005 εγω πιστευω οτι η κυριαρχια της microsoft θα πεσει και θα βγει και παλι η apple!(αλλα θα παρει καιρο και κοπο απο την apple).... Link to comment Share on other sites More sharing options...
enduracell Μάϊος 2, 2005 #9 Κοινοποίηση Μάϊος 2, 2005 το έχω ψάξει απλά δε γίνεται να απενεργοποιήσεις το κεντρικό mouse για tabs χωρίς να απενεργοποιηθεί μαζί και το shift, αυτά δυστυχώς για το firefox πάνε πακέτο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
totally_wired Μάϊος 2, 2005 #10 Κοινοποίηση Μάϊος 2, 2005 Αρχική απάντηση από Sparda εγω πιστευω οτι η κυριαρχια της microsoft θα πεσει και θα βγει και παλι η apple!(αλλα θα παρει καιρο και κοπο απο την apple).... Καλώς ήρθες.Δεν πα να έρθει ο κόσμος ανάποδα όλος ο πλανήτης να έχει apple και να κοστίζουν τα μισά από ότι τα pc. Εμείς στην ελλάδα έχουμε την Rainbow Computers Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seeker Μάϊος 2, 2005 Author #11 Κοινοποίηση Μάϊος 2, 2005 Αρχική απάντηση από totally_wired Καλώς ήρθες.Δεν πα να έρθει ο κόσμος ανάποδα όλος ο πλανήτης να έχει apple και να κοστίζουν τα μισά από ότι τα pc. Εμείς στην ελλάδα έχουμε την Rainbow Computers Greece Rulezzzzzz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sparda Μάϊος 2, 2005 #12 Κοινοποίηση Μάϊος 2, 2005 τι να κανουμε ρε παιδια αυτη ειναι η χωρα που ζουμε! Link to comment Share on other sites More sharing options...
alex_000 Μάϊος 3, 2005 #13 Κοινοποίηση Μάϊος 3, 2005 Μπραβο στον firefox. Τουλαχιστον είδαμε λίγο internet χωρις να Γα****αι ο υπολογιστής συνέχεια Link to comment Share on other sites More sharing options...
chros26_ Μάϊος 3, 2005 #14 Κοινοποίηση Μάϊος 3, 2005 Αρχική απάντηση από enduracell το έχω ψάξει απλά δε γίνεται να απενεργοποιήσεις το κεντρικό mouse για tabs χωρίς να απενεργοποιηθεί μαζί και το shift, αυτά δυστυχώς για το firefox πάνε πακέτο... μα γιατί να το απενεργοποιήσεις? εμένα πάντως με βολεύει πάρα πολύ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mefistofelis Μάϊος 3, 2005 #15 Κοινοποίηση Μάϊος 3, 2005 Αντε για τα 100.000.000 παιδια.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
chriss Μάϊος 3, 2005 #16 Κοινοποίηση Μάϊος 3, 2005 Εμένα στο laptop μου κολλάει την wireless ο firefox, αν παίζω με explorer παέι μια χαρά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
schumifer Μάϊος 3, 2005 #17 Κοινοποίηση Μάϊος 3, 2005 Chriss δοκίμασε τη σουίτα του μοζίλλα και αν δε βγει τίποτα κοίτα στο φόρουμ του μοζίλλα.Υπάρχει και ελληνικό στο ellak.gr Link to comment Share on other sites More sharing options...
chriss Μάϊος 4, 2005 #18 Κοινοποίηση Μάϊος 4, 2005 Ο mozilla είναι κουραστικός ρε παιδί μου , τον έχω βάλει αλλά αργεί πολύ συγκριτικά με explorer/firefox Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Μάϊος 4, 2005 #19 Κοινοποίηση Μάϊος 4, 2005 Αρχική απάντηση από chriss Ο mozilla είναι κουραστικός ρε παιδί μου , τον έχω βάλει αλλά αργεί πολύ συγκριτικά με explorer/firefox κατι κανεις λαθος δεν μπορει, η αλεπου ειναι χαλαρα πιο γρηγορη απο ΙΕ. Επισης υπαρχουν και κατι tweaks τα οποια το κανουν ακομα πιο γρηγορα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Braveheart1980 Μάϊος 4, 2005 #20 Κοινοποίηση Μάϊος 4, 2005 Firefox rulezzzzzzzzzzz!Rainbow SUCKS!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.