BASSstarlet Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 31, 2020 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 31, 2020 (edited) Τελευταία παρατηρώ, πως σε έναν δίσκο που έχω για storage, σχεδόν σε ότι βίντεο κατεβάσω σε αυτόν, κάποια στιγμή δημιουργείται ένα ακριβές αντίγραφο. Αυτό συμβαίνει μόνο στο root, δηλαδή δεν βλέπω το ίδιο φαινόμενο σε φακέλους που επίσης έχουν βίντεο αρχεία. Μάλιστα, κάποια αρχεία αποκτούν και τρίτο αντίγραφο. Έγινε επεξεργασία Ιούλιος 31, 2020 από BASSstarlet Link to comment Share on other sites More sharing options...
gdp77 Αύγουστος 1, 2020 #2 Κοινοποίηση Αύγουστος 1, 2020 Σε ποιο λειτουργικό σύστημα; Συμβαίνει το ίδιο αν κατεβάσεις ένα αρχείο σε άλλον δίσκο και μετά το αντιγράψεις με copy/paste στον εν λόγω δίσκο; Αν κάνεις κλικ στα αρχεία που λες ότι βλέπεις, εκτελούνται κανονικά και τα δύο (ή τρία) που αναφέρεις; Link to comment Share on other sites More sharing options...
BASSstarlet Αύγουστος 1, 2020 Author #3 Κοινοποίηση Αύγουστος 1, 2020 Σε 7άρια. Τώρα μόλις είδα ένα διπλό, που ξέχασα να σβήσω χθες, και παίζει κανονικά.Επίσης, έχουν το ίδιο μέγεθος και ημερομηνία. Για το copy/paste δεν μπορώ να επιβεβαιώσω. Χθες έσβησα όλους τους «κλώνους» και περιμένω να δω τι θα γίνει! Link to comment Share on other sites More sharing options...
schumifer Αύγουστος 1, 2020 #4 Κοινοποίηση Αύγουστος 1, 2020 Τα κατεβάζεις από τον browser? Μήπως ξανανοίγεις μετά το λινκ και κατεβαίνει εκ νέου; 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
BASSstarlet Αύγουστος 1, 2020 Author #5 Κοινοποίηση Αύγουστος 1, 2020 Όχι, είναι βίντεο από Youtube, που τα κατεβάζω με το 4K Downloader. Μερικά είναι και βίντεο δικά μου, από κάμερα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BASSstarlet Αύγουστος 1, 2020 Author #6 Κοινοποίηση Αύγουστος 1, 2020 (edited) Διαπίστωσα πως και σε μερικά .jpg το ίδιο κάνει. Έγινε επεξεργασία Αύγουστος 1, 2020 από BASSstarlet Link to comment Share on other sites More sharing options...
gdp77 Αύγουστος 1, 2020 #7 Κοινοποίηση Αύγουστος 1, 2020 Δηλαδή αν ανοίξεις με τον file explorer τον ριζικό (root) κατάλογο του δίσκου βλέπεις τα αρχεία σου διπλά; Link to comment Share on other sites More sharing options...
BASSstarlet Αύγουστος 1, 2020 Author #8 Κοινοποίηση Αύγουστος 1, 2020 Όσα βλέπω διπλά, είναι στο root. Link to comment Share on other sites More sharing options...
trib Αύγουστος 1, 2020 #9 Κοινοποίηση Αύγουστος 1, 2020 Εμένα πάει το μυαλό μου σε ενδεχόμενη λάθος ρύθμιση από λειτουργία backup αλλά αντί να τα στέλνει σε άλλο δίσκο τα βάζει στον ίδιο. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
BASSstarlet Αύγουστος 1, 2020 Author #10 Κοινοποίηση Αύγουστος 1, 2020 Mα δεν έχω κάποιο πρόγραμμα για αυτόματο backup. Link to comment Share on other sites More sharing options...
trib Αύγουστος 1, 2020 #11 Κοινοποίηση Αύγουστος 1, 2020 Ο δίσκος αυτός δημιουργήθηκε με clone από κάποιον παλαιότερο; Μήπως ξέμεινε τπτ. Μήπως έχεις ρυθμίσει κάτι συγκεκριμένο στα restore points των Windows; Μπορείς να ελέγξεις αν αυτό συμβαίνει σε αρχεία από κάποια ημερομηνία και έπειτα; Ούτως ώστε να δεις τι προγράμματα έχεις εγκαταστήσει μετά. Έχεις τρέξει κάποιο πρόγραμμα τύπου malware bytes; Συμβαίνει μόνο στον βασικό σου δίσκο; Αν συνδέσεις κάποιον εξωτερικό βλέπεις την ίδια συμπεριφορά; Αυτό το 4k downloader είναι σελίδα η πρόγραμμα; plug in μήπως; Δοκίμασε να το αφαιρέσεις. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
BASSstarlet Αύγουστος 1, 2020 Author #12 Κοινοποίηση Αύγουστος 1, 2020 (edited) O δίσκος είναι για storage, απλά έγινε format, και αποθηκεύω ότι αρχείο έχω. Restore point έκανα πριν λίγο καιρό, αλλά στο "C" που έχει τα windows, γιατί ήθελα να δοκιμάσω κάτι, αλλά τελικά δεν χρειάστηκε επαναφορά. Malwarebytes ναι έχω Premium έκδοση, και μάλιστα μου κάνει τελευταία BSOD και έστειλα mail στην υποστήριξη περιμένοντας απάντηση (ίσως φταίει το web protection) Μόνο σε αυτόν τον δίσκο συμβαίνει, έχω έναν ssd για τα win, και άλλους πέντε για αρχεία κλπ.Usb συνδεδεμένο επίσης, και δεν βλέπω τίποτα περίεργο. το 4K downloader είναι πρόγραμμα για κατέβασμα βίντεο. Έγινε επεξεργασία Αύγουστος 1, 2020 από BASSstarlet Link to comment Share on other sites More sharing options...
trib Αύγουστος 1, 2020 #13 Κοινοποίηση Αύγουστος 1, 2020 Θέλεις να δοκιμάσεις να αλλάξεις γράμμα στον δίσκο που έχεις το θέμα; Να δεις θα συνεχίσει να υφίσταται η θα περάσει σε κάποιον άλλο δισκο; 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
BASSstarlet Αύγουστος 1, 2020 Author #14 Κοινοποίηση Αύγουστος 1, 2020 Θα το παρακολουθήσω λίγες μέρες ακόμα, και βλέπω! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts