Jump to content

Πιθανο προβλημα με albatron GF6600

ta03

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Αγορασα πριν κατι μερες απο γνωστο καταστημα μια albatron GF6600 (AGP).

Πανω στο bridge chip της εχει μια ψυκτρα η οποια κατα την διαρκεια της λειτουργιας

της ζεστενεται παρα πολυ σε βαθμο που αν την ακουμπισω για 4-5 δευτερολεπτα με

καιει λιγακι.Ειναι φυσιολογικο αυτο η πρεπει να δουλευει κρυο το bridge chip?Να ανησυχισω δηλαδη?Επισης ειναι χρονισμενη στα 300MHz(core) και 500MHz(Ram).Απο overclock τραβαει καθολου αυτη η καρτα?Υποψιν εχει samsung chips στη μνημη.

Μην σε ανησυχεί είναι φυσιολογική. Να σε προβλημάτιζε αν ήταν κρύα......Σηκώνει πείραγμα αλλά όχι μεγάλα πράγματα.:)

K.K Απο τη λημνο ε?Ο πατερας μου ειναι απο το πορτιανου!

Δηλ. ποσο ανεβαινει με υδροψυξη περιπου η καρτα?Ξερει κανεις?

οπως ειπαν και παραπανω δεν υπαρχει κανενα προβλημα!

λογικο ειναι μην σε ανυσηχει τιποτα!

Αρχική απάντηση από ta03

K.K Απο τη λημνο ε?Ο πατερας μου ειναι απο το πορτιανου!

Δηλ. ποσο ανεβαινει με υδροψυξη περιπου η καρτα?Ξερει κανεις?

δεν νομίζω να κερδίσεις πάνω από 40-50 MHz από το max που σου φτάνει με αερόψυξη.

δοκίμασε να την ανεβάζεις σιγά σιγά μέχρι να σου κολάνε παιχνίδια ή benchmark. εκεί είναι το όριό της περίπου, με νερό απλά θα είναι σταθερή εκεί που κολάει με αέρα + μπορεί και λίγο περισσότερο.

...Οποτε μενω με το πιστο μου ανεμιστηρακι στη GPU!

Η ψύκτρα του bridge είναι αλήθεια ότι καίει κατά τη λειτουργία της κάρτας. Και μένα με προβληματίζει αυτό (στο ποια κάρτα να πάρω γιατί δεν έχω ακόμη 6600 :happy: Κατά τα λεγόμενα των εταιρειών δεν υπάρχει πρόβλημα.

Όσο για το overclock, η 6600 η απλή είναι πάρα πολύ καλή στον τομέα αυτό!

Κατά πάσα πιθανότητα ο πυρήνας μπορεί από τα 300MHz να φτάσει τα 500 MHz, ουσιαστικά είναι σχεδόν ίδιος με της GT! Το μόνο που μπορεί να τον περιορίσει είναι το PCB της κάρτας.

Το πρόβλημα όμως είναι οι μνήμες που μάλλον δε θα πάνε πάνω από 600-650 MHz...

ειναι καλη η 6600 . ειδικα καπου διαβασα οτι αν κανεις update to bios me ayto tis 6600gt αναγνςριζεται σαν 6600gt.

Ψάξε για update όπως είπε και ο gus8511 kai θα μπορέσεις να ανέβεις λίγο περισσότερο.

Οσο για την θερμοκρασία να μην σε απασχολεί αφού έχεις ανεμιστήρα επάνω. Αν της δώσεις ρεύμα παραπάνω τότε θέλει προσοχή

βαλε υδροψυξη, κανε update to bios βαλε ψυκτρακια στις μνημεσ και ενα καλο δωδεκαρι ανεμιστηρα απο κατω να χτυπαει με αερα την καρτα και θα με θυμηθεισ

θα περασεις σε αποδοση την 6600gt

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.