Captn Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 20, 2020 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 20, 2020 γεια χαρά σε όλους χρόνια και ζαμάνια έχω να γράψω εδώ χρειάζομαι να μάθω για το πως μπορώ να κάνω σύνδεση με άλλους υπολογιστές και να προβάλουμε την ίδια οθόνη έχω ακουστά ένα πρόγραμμα Teamviewer να δοκιμάσουμε αυτό ή υπάρχει κάποιο ποιο ενδεδειγμένο? επίσης όση ώρα θα έχουμε κοινή οθόνη θα πρέπει να τρέχουμε ταυτόχρονα την εφαρμογή Microsoft teams ενδέχεται να υπάρξει κάποια περιπλοκή?? παρακαλώ όποιος ξέρει ας απαντήσει το συντομότερο δυνατό Link to comment Share on other sites More sharing options...
UltraB Ιούλιος 20, 2020 #2 Κοινοποίηση Ιούλιος 20, 2020 Συγνώμη αλλά τέτοια ώρα που ρωτάς και μάλιστα κάνεις και αναφορά για να σου απαντήσουν το συντομότερο δυνατό είναι κάπως. Όσο αφορά το θέμα σου, από τη στιγμή που θα χρησιμοποιήσετε το Microsoft Teams ποιος ο λόγος και για το TeamViewer; Αν θέλετε απλά να κάνετε κοινή χρήση οθόνης το Teams παρέχει αυτή τη δυνατότητα. Το πως γίνεται μπορείς να το δεις εδώ: Σχετικά με το Team Viewer: 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Captn Ιούλιος 20, 2020 Author #3 Κοινοποίηση Ιούλιος 20, 2020 μάλιστα απ ότι βλέπω το teamviewer δεν είναι αυτό που έχω κατα νου το ανέφερα ως πρόγραμμα επειδή είναι το μόνο που ξέρω αυτό που χρειάζομαι είναι άλλοι 3 φορητοί υπολογιστές να μπορούν να βλέπουν την δική μου οθόνη,σε ένα παραθυρο ας πούμε και ταυτόχρονα να μπορούν να ελαχιστοποιούν το παραθυρο αυτό και να δουλεύουν κανονικά στη δική τους επιφάνειά εργασίας είναι εφικτό κάτι τέτοιο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Captn Ιούλιος 20, 2020 Author #4 Κοινοποίηση Ιούλιος 20, 2020 τώρα που το σκέφτομαι το καλύτερο δυνατό,εαν δεν είναι εφικτό το παραπάνω, θα ήταν να βγάζω ενα στιγμιότυπο οθόνης και αυτό να κατέληγε αντί για τον φάκελο σε κάποια ομάδα που έχουμε κάνει πχ facebook ή msn ή κατι τέτοιο μπορεί να γίνει αυτό? Link to comment Share on other sites More sharing options...
gdp77 Ιούλιος 21, 2020 #5 Κοινοποίηση Ιούλιος 21, 2020 2 hours ago, Captn said: αυτό που χρειάζομαι είναι άλλοι 3 φορητοί υπολογιστές να μπορούν να βλέπουν την δική μου οθόνη,σε ένα παραθυρο ας πούμε και ταυτόχρονα να μπορούν να ελαχιστοποιούν το παραθυρο αυτό και να δουλεύουν κανονικά στη δική τους επιφάνειά εργασίας screen sharing λέγεται αυτό που θες και γίνεται με ένα σωρό λογισμικά. Μπορείς με το skype ή και με web εφαρμογές όπως το google hangouts. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
beastie Ιούλιος 21, 2020 #6 Κοινοποίηση Ιούλιος 21, 2020 ακόμα και το Discord εχει Screen Sharing μέσα στα Voice Channels του. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts