PGM Μάϊος 2, 2005 #21 Κοινοποίηση Μάϊος 2, 2005 Αρχική απάντηση από χριστινα [Σήμερα, στις 17:18] ουτε εμενα παιζει.Κριμα γιατι αν το ακουγα θα σου ελεγα σιγουρα ποιο ειναι μια και ειμαι ολη μερα ενα ςαλκμαν στο χερι και ακουω συνεχεια ολα τα ειδη μουσικης. Αρχική απάντηση από PGM [Χθες, στις 16:12] NY Link to comment Share on other sites More sharing options...
morius Μάϊος 2, 2005 #22 Κοινοποίηση Μάϊος 2, 2005 Αρχική απάντηση από deadlock7 [Χθες, στις 18:07] To κατεβασα με firefox και το ανοιξα με winrar!Mετα φυσικα winamp.. me too αλλά το έπαιξα με Media PlayerΤο κατέβασε κανονικότατα:wassat: Link to comment Share on other sites More sharing options...
morius Μάϊος 2, 2005 #23 Κοινοποίηση Μάϊος 2, 2005 Αν δεν κάνω λάθος αυτό είναι ήχος από SonyEriccson?????:wassat: Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgos_cupra Μάϊος 2, 2005 Author #24 Κοινοποίηση Μάϊος 2, 2005 Αρχική απάντηση από morius [Σήμερα, στις 21:43] Αν δεν κάνω λάθος αυτό είναι ήχος από SonyEriccson?????:wassat: Δηλαδη τι εννοεις?Απο διαφημιση ή απο συσκευη?Εγω εχω και το t68i και το K700 και t610 και δεν το εχω ακουσει σε κανενα απο αυτα,και εδω που τα λεμε ουτε σε διαφημιση το εχω ακουσει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
chros26_ Μάϊος 2, 2005 #25 Κοινοποίηση Μάϊος 2, 2005 του z610 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gtr_84 Μάϊος 2, 2005 #26 Κοινοποίηση Μάϊος 2, 2005 Αρχική απάντηση από morius Αν δεν κάνω λάθος αυτό είναι ήχος από SonyEriccson?????:wassat: Αρχική απάντηση από giorgos_cupra Δηλαδη τι εννοεις?Απο διαφημιση ή απο συσκευη?Εγω εχω και το t68i και το K700 και t610 και δεν το εχω ακουσει σε κανενα απο αυτα,και εδω που τα λεμε ουτε σε διαφημιση το εχω ακουσει. Ακριβως.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.