giorgos_cupra Δημοσιεύτηκε Μάϊος 1, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάϊος 1, 2005 Ρε παιδια μπορει να μου πει κανεις τον τιτλο απο αυτο το τραγουδι γιατι το ψαχνω καιρο και δεν μπορω να το βρω.Εχω κατεβασει 2-3 με αυτο τον τιτλο αλλα δεν ειναι κανενα απο αυτα..Μπορει καποιος να μου πει τον πληρη τιτλο και τον artist?:cry: :cry:nyc.zip Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Μάϊος 1, 2005 #2 Κοινοποίηση Μάϊος 1, 2005 αν έκανες τον κόπο να φτιάξεις ένα zip που να δουλεύει..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Myralis Μάϊος 1, 2005 #3 Κοινοποίηση Μάϊος 1, 2005 To midi δεν παίζει :banging: Link to comment Share on other sites More sharing options...
PGM Μάϊος 1, 2005 #4 Κοινοποίηση Μάϊος 1, 2005 μια χαρα παιζει Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgos_cupra Μάϊος 1, 2005 Author #5 Κοινοποίηση Μάϊος 1, 2005 Kι εγω που το κατεβασα για δοκιμη μια χαρα επαιζε Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Μάϊος 1, 2005 #6 Κοινοποίηση Μάϊος 1, 2005 Θα με τρελάνετε Πασχαλιάτικα ωρέ; Ένα zip είναι που δεν είναι valid.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Myralis Μάϊος 1, 2005 #7 Κοινοποίηση Μάϊος 1, 2005 Πάντως εμενα δεν μου παίζει! Link to comment Share on other sites More sharing options...
deadlock7 Μάϊος 1, 2005 #8 Κοινοποίηση Μάϊος 1, 2005 Το oc εχει φτασει στα ακρα και δεν ανοιγει ουτε zip? Δυστυχως δεν το γνωριζω ομως.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gtr_84 Μάϊος 1, 2005 #9 Κοινοποίηση Μάϊος 1, 2005 Ποιο προγραμμα χρησιμοποιειται σε οσους ανοιγει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
deadlock7 Μάϊος 1, 2005 #10 Κοινοποίηση Μάϊος 1, 2005 To κατεβασα με firefox και το ανοιξα με winrar!Mετα φυσικα winamp.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LordOfRings Μάϊος 1, 2005 #11 Κοινοποίηση Μάϊος 1, 2005 ρε δεν ανοίγει ... . Link to comment Share on other sites More sharing options...
PGM Μάϊος 1, 2005 #12 Κοινοποίηση Μάϊος 1, 2005 NY Link to comment Share on other sites More sharing options...
LordOfRings Μάϊος 1, 2005 #13 Κοινοποίηση Μάϊος 1, 2005 Μπα δεν το ξέρω. .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Μάϊος 1, 2005 #14 Κοινοποίηση Μάϊος 1, 2005 μόνο με winrar τελικά..... γιατί μας ταλαιπωρείς βρε giorgos_cupra; για να μάθεις, εγώ ξέρω το τραγούδι αλλά τσαντίστηκα και δεν στο λέω! Link to comment Share on other sites More sharing options...
LordOfRings Μάϊος 1, 2005 #15 Κοινοποίηση Μάϊος 1, 2005 Αρχική απάντηση από spc [Σήμερα, στις 18:19] μόνο με winrar τελικά..... γιατί μας ταλαιπωρείς βρε giorgos_cupra; για να μάθεις, εγώ ξέρω το τραγούδι αλλά τσαντίστηκα και δεν στο λέω! :hehe::hehe: Link to comment Share on other sites More sharing options...
PGM Μάϊος 1, 2005 #16 Κοινοποίηση Μάϊος 1, 2005 ειμαι σιγουρος οτι το εχω καπου στα mp3 μου ....πες το ρε Συριε γιατι παει να σπασει το κεφαλι μου Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Μάϊος 1, 2005 #17 Κοινοποίηση Μάϊος 1, 2005 Αρχική απάντηση από PGM ειμαι σιγουρος οτι το εχω καπου στα mp3 μου ....πες το ρε Συριε γιατι παει να σπασει το κεφαλι μου δεν το ξέρω βρε.... (δλδ κάτι μου θυμίζει αλλά....) Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgos_cupra Μάϊος 1, 2005 Author #18 Κοινοποίηση Μάϊος 1, 2005 Sorry ρε spc αλλα εγω το winrar το εχω associated με ολα τα format και μου ανοιγει και τα ζιπ με αυτο,γιαυτο ξεχαστηκα τελειως Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Μάϊος 1, 2005 #19 Κοινοποίηση Μάϊος 1, 2005 Αρχική απάντηση από giorgos_cupra Sorry ρε spc αλλα εγω το winrar το εχω associated με ολα τα format και μου ανοιγει και τα ζιπ με αυτο,γιαυτο ξεχαστηκα τελειως οκ, το κατάλαβα ΟΤ: καλό είναι πάντως να μην το κάνεις γενικά γιατί - αν και βολικό - την έχω πατήσει με λάθος αποσυμπίεση χωρίς ειδοποίηση λάθους (ειδικά όταν αλλάζουν εκδόσεις).... Link to comment Share on other sites More sharing options...
χριστινα Μάϊος 2, 2005 #20 Κοινοποίηση Μάϊος 2, 2005 ουτε εμενα παιζει.Κριμα γιατι αν το ακουγα θα σου ελεγα σιγουρα ποιο ειναι μια και ειμαι ολη μερα ενα ςαλκμαν στο χερι και ακουω συνεχεια ολα τα ειδη μουσικης. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.