Lucir Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 20, 2020 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 20, 2020 (edited) Γεια σας πριν 1 χρονο αγορασα τον Mx500 2TB , και πριν 2 ημερες εκανα ελένχο με το hardisk sentinel και μου λεει οτι το health του ειναι στο 99 τις 100./ Περα απο αυτο η θερμοκρασια του ssd μου ειναι στο 50 Πρεπει να ανησυχω για την θερμοκρασια και το το health του ? Έγινε επεξεργασία Ιούλιος 20, 2020 από Lucir Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gregorypeg1000 Ιούλιος 20, 2020 #2 Κοινοποίηση Ιούλιος 20, 2020 Όχι, μη σε απασχολεί καν. Δεν υπάρχει πρόβλημα. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gdp77 Ιούλιος 21, 2020 #3 Κοινοποίηση Ιούλιος 21, 2020 8 hours ago, Lucir said: Γεια σας πριν 1 χρονο αγορασα τον Mx500 2TB , και πριν 2 ημερες εκανα ελένχο με το hardisk sentinel και μου λεει οτι το health του ειναι στο 99 τις 100./ Δηλαδή αν συνεχίσεις να τον χρησιμοποιείς με τον ίδιο ρυθμό, έχεις ακόμα 99 χρόνια ζωής του δίσκου... Σε απασχολεί αν θα λειτουργεί στα δισέγγονά σου; 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seek & Find Ιούλιος 21, 2020 #4 Κοινοποίηση Ιούλιος 21, 2020 Μη δειτε ανθρωπο να κανει ποστ "απογνωσης" να πεσετε να τον φατε κυριε.. να βαλει λινουξ πειτε του που κανει τους ssd να κρατανε 200 χρονια Link to comment Share on other sites More sharing options...
gdp77 Ιούλιος 21, 2020 #5 Κοινοποίηση Ιούλιος 21, 2020 1 minute ago, Seek & Find said: Μη δειτε ανθρωπο να κανει ποστ "απογνωσης" να πεσετε να τον φατε κυριε.. να βαλει λινουξ πειτε του που κανει τους ssd να κρατανε 200 χρονια Γιατί έπεσα να τον φάω. Με χιούμορ απάντησα ότι με αυτόν τον ρυθμό ο SSD του θα ζήσει τουλάχιστον άλλα 99 χρόνια. Έφόσον έγραψε ~13ΤΒ όπως φαίνεται από το ss και μειώθηκε η ζωή του SSD κατά 1%, τότε με τον ίδιο ρυθμό 1% το έτος έχει ακόμα 99 χρόνια. Σημειωτέον τα ποσοστά αυτά είναι ενδεικτικά. Συνήθως οι SSD ζουν αρκετά περισσότερο από τα TBW που δίνει ο κατασκευαστής (όπως προκύπτει από μετρήσεις που έχουν γίνει με πραγματικές εγγραφές από διάφορα sites). Spoiler Φήμες που ισχυρίζονται ότι με Linux οι SSD ζουν ακόμα περισσότερο δεν είναι ακόμα επιβεβαιωμένες 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seek & Find Ιούλιος 21, 2020 #6 Κοινοποίηση Ιούλιος 21, 2020 Ελα μωρε που εκανες τον κοπο να απαντησεις πλακα κανω οπως παντα ρααααααααααα 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GriGaS Ιούλιος 22, 2020 #7 Κοινοποίηση Ιούλιος 22, 2020 Θυμάστε τους 32άρηδες samsung SLC που ειχαμε παρει απο τη novatech (?) το 2008? Κάπου τον έχω και δουλεύει... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
2cpu Ιούλιος 22, 2020 #8 Κοινοποίηση Ιούλιος 22, 2020 μην με κανεις να ξεθαψω τους Mtron. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts