LordOfRings Δημοσιεύτηκε Μάϊος 1, 2005 #1 Δημοσιεύτηκε Μάϊος 1, 2005 για να χρησιμοποιήσω το vnc ωστε να χειριστώ το αλλο pc πρεπει να ξέρω την ip του αλλου pc? με κανενα αλλο τρόπο γίνεται ?? αν ειναι static ip εντάξει. αν η ip αλλαζει τί γίνεται ?? . ..
jax7480 Μάϊος 1, 2005 #2 Μάϊος 1, 2005 Αρχική απάντηση από LordOfRings για να χρησιμοποιήσω το vnc ωστε να χειριστώ το αλλο pc πρεπει να ξέρω την ip του αλλου pc? με κανενα αλλο τρόπο γίνεται ?? αν ειναι static ip εντάξει. αν η ip αλλαζει τί γίνεται ?? . .. Αν ειναι στο ιδιο workgroup ή domain το μονο που πρεπει να δωσεις ειναι το computer name. Εννοειτε πως το αλλο pc πρεπει να τρεχει το VNC server service συνεχεια ωστε να μπορεις να συνδεεσαι ανα πασα στιγμη χωρις να χρειαζεται να το εκκινεις καθε φορα. Σε περιπτωση ομως που δεν το εχεις ρυθμισει ετσι, πηγαινε στο Control Panel--> Administrative tools του υπολογιστη σου και μετα ανοιξε τα services. Πατα στο Action--> και μετα στο Connect to another Computer. Δωσε το ονομα του υπολογιστη(Computer Name), βρες το service του VNC και ξεκινησε το απο εκει.Υ.Γ. Αν ο υπολογιστης χρησιμοποιειται απο καποιον αλλον και δεν γνωριζει να σου πει την IP, τοτε αφηνοντας για λιγο το ποντικι πανω στο εικονιδιο του VNC που βρισκεται διπλα στο ρολογακι των Windows δειχνει την IP του υπολογιστη εκεινη την στιγμη.
LordOfRings Μάϊος 1, 2005 Author #3 Μάϊος 1, 2005 Ζάχο εννοώ .πχ ειμαι σπίτι μου με ενα Pc σε ενα αλλο σπίτι βρίσκεται ενα αλο pc τρεχει το vnc service αλλα δεν ξέρω την ip του . Πως θα γίνει να συνδεθώ με εκείνο το Pc.. ? ..
LordOfRings Μάϊος 1, 2005 Author #5 Μάϊος 1, 2005 Αρχική απάντηση από DJD http://www.no-ip.com/ το ξερω αυτο αλλα μου φένεται βαζει την Ip στο Pc που ειμαι οχι στο άλλο ,,,
jax7480 Μάϊος 1, 2005 #6 Μάϊος 1, 2005 Αρχική απάντηση από LordOfRings το ξερω αυτο αλλα μου φένεται βαζει την Ip στο Pc που ειμαι οχι στο άλλο ,,, Στο αλλο pc υπαρχει καποιος να σε βοηθησει? Αν οχι δεν γινεται. Αν υπαρχει γινεται με τον τροπο που σου ειπα παραπανω, ή πηγαινωντας στο command prompt και γραφοντας ipconfig, ωστε να του δειξει την IP που εχει παρει.Y.Γ. Τελικα γινεται και με τον τροπο που λεει ο DΚωστας.
LordOfRings Μάϊος 1, 2005 Author #7 Μάϊος 1, 2005 Αρχική απάντηση από jax7480Y.Γ. Τελικα γινεται και με τον τροπο που λεει ο DΚωστας. Πως ?...
Black_Maba Μάϊος 1, 2005 #8 Μάϊος 1, 2005 Μπαινεις www.no-ip.com απο το 2ο pc (που δεν μπορεις να ξερεις ανα πασα στιγμη την ip του), σεταρεις ενα host με οτι ονομα εσυ θελεις, κατεβαζεις το προγραμματακι απο το site, το βαζεις να τρεχει καθε φορα με τα win μαζι (κανεις κ τα απαραιτητα update settings) κ εισαι ετοιμος.Απο εκει κ περα η ip του 2oυ pc θα αντιστοιχει στο host του pc που εσυ ορισες στο www.no-ip.com (πχ. "2ndpcaddress.no-ip.info" )
LordOfRings Μάϊος 1, 2005 Author #9 Μάϊος 1, 2005 για το προγραμματακι δεν ήξερα ... οκ,, θα το κοιτάξω,,, ευχαριστώ. ..
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.