kutolalakis Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 16, 2020 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 16, 2020 Καλησπέρα σας,ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΟΛΥ την βοήθεια σας,έχω πελαγώσει !!!!!!!Πρίν από 20-25 ημέρς αγόρασα 3 κάμερες από την ιστοσελίδα : Wish . με τα εξής χαρακτηριστικά :46LEDs 2MP HD 1080P 5 Meters Power Cable Smart Home Security WiFi Camera Wireless IP Camera 200WPixel PTZ Surveillance Two-Way Audio Motion Detection UK/US/EU/AU PlugΌλα καλά,κατέβασα από το Google Play το ανάλογο application,V380 Pro,έβαλα σε λειτουργεία 2 TP Link Repeater πού είχα σπίτι καί είχα σήμα wifi αρκετά καλό,λειτούργησαν 2-3 ημέρες ,έπαιζα με αυτές από το κινητό.Κατόπιν χαθήκανε τελείως.Προσπαθώ μέσω τού app, αλλά συνεχώς έχω μήνυμα : Device Offline. Μαυρίλα στο app.μετά από 2-3 μέρες εμφανίστηκαν γιά λίγο καί πάλι χάθηκαν.¨Εκανα σύνδεση στην κοντινότερη κάμερα με 2 διαφορετικά είδη καλωδίων UTP,τίποτα, πουθενά οι κάμερες.Κατέβασα το app : Advanced IP Scanner,δεν βλέπει πουθενά τις κάμερες,ενώ βλέπει οτιδήποτε άλλο είναι συνδεδεμένο στο wifi(κινητά,τάμπλετ κλπ).Παρακαλώ πολύ ,κάποια βοήθεια ; Τις αγόρασα γιά να βλέπω τις βλέπω από το κινητό ,καί γιά έλεγχο από μακριά αλλά καί από κοντά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
trendy Ιούλιος 19, 2020 #2 Κοινοποίηση Ιούλιος 19, 2020 On 16/7/2020 at 5:26 ΜΜ, το μέλος kutolalakis έγραψε: από την ιστοσελίδα : Wish Θα σου έλεγα να τις επιστρέψεις ως ελαττωματικές, αλλά δεν ξέρω αν δέχονται πίσω τη σαβούρα που πουλάνε και τι αποζημίωση θα πάρεις. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts