adpanos Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 15, 2020 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 15, 2020 (edited) Παίδες ψάχνω πλακάκια για 120 τετραγωνικά διαμερίσματος + μπάνια. Θα ήθελα την άποψή σας, σχετικά με πλακάκια δαπέδου τύπου ξύλου αλλά και πέτρας. Πιστεύετε πως τα τύπου ξύλου θα μπορούσαν να είναι αρκετά πιστά αντίγραφα ξύλου και να δομήσουν έναν αρκετά ζεστό και πολυτελές χώρο ; Θα είναι δεσμευτικά ως προς τα έπιπλα και την λοιπή διακόσμηση; Από την άλλη τα τύπου πέτρας, τσιμέντου αποτελούν καλή επιλογή; Έχω δει πολλά μεγάλων διαστάσεων που γενικά μου αρέσουν λόγω του ότι αφαιρούν τους πολλούς αρμούς αλλά δεν ξέρω πως θα φαίνονται σε δωμάτια των 12 -16 τετραγωνικών. Προσφορές έχω πάρει για πάμπολα, αλλά έχω καταλήξει στα τρία που έχω σε φωτό παρακάτω. 1) KUNI BS 20 Χ 120 & KUNI T 20 Χ 120 της Imola σε ότι αφορά το ξύλο. Kuni | Imola Ceramica WWW.IMOLACERAMICA.COM Kuni’s great appeal lies in the extraordinarily warm and captivating look of wood blended with realistic and natural colours.A ‘wild’ appeal, made of... 2) KREOPE MOOV GREY 120 X120 Urban style concrete stoneware: Moov - Keope Ceramic Tiles WWW.KEOPE.COM A contemporary flair for inspiring spaces, thanks to the elegance of urban style 3) FAP NUX TAUPE 90 X90 & FAP NUX GREY 90 X90 NUX: gres e piastrelle in ceramica a pasta bianca | FAP WWW.FAPCERAMICHE.COM Έγινε επεξεργασία Ιούλιος 15, 2020 από adpanos Link to comment Share on other sites More sharing options...
adpanos Ιούλιος 15, 2020 Author #2 Κοινοποίηση Ιούλιος 15, 2020 (edited) 4) RONDINE DARING 26 X 180 Αυτό κυρίως λόγω των μεγάλων διαστάσεων του πλακιδίου με ταυτόχρονη υφή ξύλου. Porcelain stoneware slats Daring | Ceramica Rondine WWW.CERAMICARONDINE.IT Are you looking for a naturally elegant and quality wood effect coating? Discover the collection of porcelain stoneware slats by Ceramica Rondine Ακούω απόψεις, ειδικά από γυναίκες που το έχουν περισσότερο ! Έγινε επεξεργασία Ιούλιος 15, 2020 από adpanos Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oric Ιούλιος 15, 2020 #3 Κοινοποίηση Ιούλιος 15, 2020 Η απομίμηση ξύλου έχει πολλές υφές. Αυτές οι τρεις δεν θα έλεγα πως εμπνέουν για ζεστό και πολυτελή χώρο, μιας και θυμίζουν αναπαλαιωμένο δάπεδο αποθήκης. Είναι της μόδας, όμως, αλλά η μόδα έρχεται και φεύγει. Τα μεγάλα τετράγωνα εξοικονομούν αρμό και βεβαίως μπορούν να μπουν και σε μικρά δωμάτια, ακόμη καλύτερα αν κεντραριστούν, με τα ρετάλια συμμετρικά στις ακμές του δαπέδου. Το κέντρο του δωματίου μπορεί να είναι το σημείο συμβολής τεσσάρων πλακιδίων, ή το κέντρο ενός, αναλόγως του γούστου και των διαστάσεων. Επίσης, υπάρχουν και δυνατότητες συνθέσεων, που εμένα προσωπικά μου αρέσουν. Επίσης, η διαγώνια τοποθέτηση δίνει "άλλον αέρα". 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
slalom Ιούλιος 15, 2020 #4 Κοινοποίηση Ιούλιος 15, 2020 Αυτο το εχει βαλει φιλος μου, στο σπιτι του 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts