johnkoyk Δημοσιεύτηκε Μάϊος 1, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάϊος 1, 2005 Ακούγονται πολλά για τους raid controllers. έχω nf2 με raid (MSI K7N2 Delta) με SATA Promice και εχω 2 120 HD (ενα segate και ένα maxtor) σε raid 0. δουλεύει αψογα εδω και σχεδόν 1 χρόνο.(χωρις εστω 1 format!)τωρα ηρθε η ωρα του 939. ποια μητρική προτείνετε?υπάρχει κάποια που να έχει ξεχωριστό on board controller μητρική, η να παρω καθαρό NF4 και με ποια μητρική?Δεν παιζω παιχνίδια οπότε δεν με ενδοιαφέρει το SLI ισως να πάρω το ultra, αλήθεια υπάρχει μεγάλη διαφορά?η με τα δυό μου χέρια θα βγάλω τα μάτια μου και θα αρχίσουν τα προβλήματα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomhel Μάϊος 1, 2005 #2 Κοινοποίηση Μάϊος 1, 2005 Εαν δεν σε ενδιαφερει το σλι τοτε ΝΦ4 ULTRA ειναι η μονη σου επιλογη , ενω για μαρκα θα σου συνηστουσα gigabyte και μετα msi . H επιλογη της gibabite ειναι γιατι την εχω σε ρειντ 0 ενα χρονο τωρα (μ 478 - 8KNXP ) , δουλευει επροβληματιστα , χωρις ποτε να χρειαστει να κανω φορματ.....Απο οσα ξερω δεν νομιζω να υπαρχει καποια μοβο με ξεχωριστο ( υποθετω εννοεις pci και οχι on board ) raid controller . Link to comment Share on other sites More sharing options...
johnkoyk Μάϊος 1, 2005 Author #3 Κοινοποίηση Μάϊος 1, 2005 βασικά εννοουσα καποια μητρηκή που να εχει πάλι promice raid πανω στη μητική και όχι NV raid που διαβάζω αναφορές για πολλά προβλήματα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vadergr Μάϊος 1, 2005 #4 Κοινοποίηση Μάϊος 1, 2005 Μα εκτος απο το raid του chipset, συνηθως ολες εχουν και απο εναν δευτερο ελεγκτη sata raid... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.