Jump to content

μια βοήθεια για επιλογή μητρικής

johnkoyk

Recommended Posts

Ακούγονται πολλά για τους raid controllers. έχω nf2 με raid (MSI K7N2 Delta) με SATA Promice και εχω 2 120 HD (ενα segate και ένα maxtor) σε raid 0. δουλεύει αψογα εδω και σχεδόν 1 χρόνο.(χωρις εστω 1 format!)

τωρα ηρθε η ωρα του 939. ποια μητρική προτείνετε?

υπάρχει κάποια που να έχει ξεχωριστό on board controller μητρική, η να παρω καθαρό NF4 και με ποια μητρική?

Δεν παιζω παιχνίδια οπότε δεν με ενδοιαφέρει το SLI ισως να πάρω το ultra, αλήθεια υπάρχει μεγάλη διαφορά?

η με τα δυό μου χέρια θα βγάλω τα μάτια μου και θα αρχίσουν τα προβλήματα?

Εαν δεν σε ενδιαφερει το σλι τοτε ΝΦ4 ULTRA ειναι η μονη σου επιλογη , ενω για μαρκα θα σου συνηστουσα gigabyte και μετα msi . H επιλογη της gibabite ειναι γιατι την εχω σε ρειντ 0 ενα χρονο τωρα (μ 478 - 8KNXP ) , δουλευει επροβληματιστα , χωρις ποτε να χρειαστει να κανω φορματ.....Απο οσα ξερω δεν νομιζω να υπαρχει καποια μοβο με ξεχωριστο ( υποθετω εννοεις pci και οχι on board ) raid controller .

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.