giorgos_cupra Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 30, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 30, 2005 Μπορω να χρησιμοποιησω μια κοινη αναλογικη video camera συνδεδεμενη με το video in της vga ή του tv tuner και να λειτουργει σαν web cam σε yahoo msn κοκ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bobi Rhoads Μάϊος 1, 2005 #2 Κοινοποίηση Μάϊος 1, 2005 ναι.ξερω οτι μπορεις να το κανεις μεσο tv tuner!μεσο firewire και video in, Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgos_cupra Μάϊος 1, 2005 Author #3 Κοινοποίηση Μάϊος 1, 2005 Δηλαδη αν την συνδεσω στο video in, απλα ενεργοποιω την επιλογη για web cam και λειτουργει?:wassat: Link to comment Share on other sites More sharing options...
LordOfRings Μάϊος 1, 2005 #4 Κοινοποίηση Μάϊος 1, 2005 Αρχική απάντηση από giorgos_cupra Δηλαδη αν την συνδεσω στο video in, απλα ενεργοποιω την επιλογη για web cam και λειτουργει?:wassat: Μπα δεν νομίζω. .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgos_cupra Μάϊος 1, 2005 Author #5 Κοινοποίηση Μάϊος 1, 2005 Δηλαδη τι πρεπει να γινει για να δουλεψει, ή στην τελικη δεν γινεται καθολου? Link to comment Share on other sites More sharing options...
LordOfRings Μάϊος 1, 2005 #6 Κοινοποίηση Μάϊος 1, 2005 Eγω με την δικιά μου που το ειχα δοκιμάσει, δεν καταφερα τπτ . Αν και δεν το έψαξα και πολύ.. Αλλα καποιος τρόπος μπορει να υπάρχει ,, , Link to comment Share on other sites More sharing options...
totally_wired Μάϊος 1, 2005 #7 Κοινοποίηση Μάϊος 1, 2005 Εγώ το έκανα σε εποχές netmeeting. Θυμάμαι όμως ότι έπρεπε να κλείσω το πρόγραμμα του tuner με την επιλογή του video-in. Μετά απλά ως επιλογή δίαλεγα το tuner Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgos_cupra Μάϊος 1, 2005 Author #8 Κοινοποίηση Μάϊος 1, 2005 ΟΚ θα δοκιμασω αυτο που λες totally και θα σας πω αποτελεσματα...BTW υπαρχει επιλογη tv tuner στο yahoo? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mefistofelis Μάϊος 3, 2005 #9 Κοινοποίηση Μάϊος 3, 2005 Εγω το κανω αλλα με ψηφιακη καμερα πυ εχει εξοδο usb.Με αναλογικη που ειχα δοκιμασει πιο παλια παπαλα Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgos_cupra Μάϊος 3, 2005 Author #10 Κοινοποίηση Μάϊος 3, 2005 Δοκιμασα στο yahoo και δεν μου δινει κθολου επιλογη για web cam:eek: Link to comment Share on other sites More sharing options...
fotme Μάϊος 3, 2005 #11 Κοινοποίηση Μάϊος 3, 2005 Αρχική απάντηση από mefistofelis Εγω το κανω αλλα με ψηφιακη καμερα πυ εχει εξοδο usb.Με αναλογικη που ειχα δοκιμασει πιο παλια παπαλα Οντως με ψηφιακη πως γινεται webcam, ποιο προγραμμα χρειαζεται? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mefistofelis Μάϊος 3, 2005 #12 Κοινοποίηση Μάϊος 3, 2005 Μονο τους οδηγους της κατασκευαστριας εταιριας.Εγω Αυτους χρησιμοποιω.Τωρα δεν ξερω αν υπαρχει κατι περεταιρω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.